Фанфіки українською мовою

    Після мого дня народження ми не бачились неділю. І я здогадувався чому. За цю неділю я дуже скучив за Женькою і зрозумів , що він мені подобається не як друг. Тобто , в сексуальному плані. Я не знаю що й робити. Кожен раз як мені голову дурманить його одеколон- я божеволію. Коли він відповів на той поцілунок в машині , я думав , що готовий трахнути його прямо там , навіть силою. Я ледь стримався . І мене дуже непокоїть те , що робить зі мною той кучерявий дурник Женя. Я стаю начебто іншою людиною . Може розказати йому про свої почуття? Він мабуть відчуває теж саме. Дідько, він відповів на поцілунок!

    ***
    Я вже деякий час уникаю Спартака. Кажу що зайнятий, а на ділі просто сикло рідкісне. Я уникаю розмови про той поцілунок. Навіть не уявляю собі в голові цю розмову . Ми зблизились останім часом і мене це лякає. Я ж не гей , я спав з жінками скільки себе пам’ятаю.Зараз все для мене нове і воно відштовхує. Треба все ж таки зустрітись з ним і поговорити . Якщо я це все закінчу ми зможемо повернутись до того , що було раніше?
    ***
    В мене зник апетит і це було доволі помітно. Я страждав. Ми з Женею все таки зустрічалися, але рідше і так не поговорили. Тільки подкасти і все. Через це я постійно був на нервах і мій раціоналізм похитнувся.

    – Женя , давай поговоримо? Я гадаю , що багато часу тобі дав на роздуми.
    – Ехх..добре. Заходь у номер.

    На столі вже були 2 чашки з кавою.

    – Ти мене чекав?
    – Не зовсім. Я хотів тебе покликати поговорити.
    – Добре. Той поцілунок..? Можу я це сприймати як взаємність і бажання йти далі?
    – Куди далі? Підставляти дупу і тренувати смоктальні здібності?
    – Можемо і без цього , або по іншому. Ти ж знаєш , я не буду тебе до чогось примушувати .
    – Ні . Я так не можу. Для мене це якось..якось неправильно.
    – Але ж ти відповів на поцілунок!
    – Це була помилка..
    – Якого біса ти витворяєш? Цілуєш , а потім кажеш , що помилка? Я бачив як тобі було добре.Мені теж сподобалось. Так в чому проблема тоді?
    – Я ніколи з чоловіками…
    – Оо , то я твій перший.
    – І останній.

    Спартак потягнувся за поцілунком , але Женя гучно вліпив тому по щоці.

    – Ти не так зрозумів мої слова.

    Взявши каву він вийшов на балкон, Спартак пішов слідом .

     

    0 Коментарів