Померла росія, лежить.
від wild battle loafЯкось зробили країни собі паті, відпочити і все таке, пішов Польща допомогти Чехії, Литві та Норвегії донести продукти, тортікі чаї.
От йде він, проходить через сміття і.. росія. Ну лежить вона хай лежить думає, а от ніт, підійшов, бачить, здається померла. Вирішив повідомити про це ООН, ну звичайно тіки для пристойності, не вдобно все таки. Ну звичайно він це зробив тіки коли все таки допоміг, відпочив добре, а потім згадав про мертву.
І от навіщо йому йти якщо ООН теж тут? Прідійшов до ООН ну і каже що росія всьо.
ООН- Що значить всьо?
Польща- Ну лежить, мертва, путіна ніт, росіян ніт, газа ніт, нічого ніт, тіки кров і республікі бігають, всьо.
ООН- А, ясно…
Польща- … Що нічого не зробиш?
ООН- Ні, ну я можу дослідити, хто міг би вбити її, але це може зайняти 2-3 місяців чи років, а може більше, а може вона зробила самостійний вихід із життя, ніщо мені тоді рухатись.
Польща- Ну а кров? Ну а хоча б як? А якщо це підстава, чи щось ще
ООН- Ну добре, зара відпочинемо а потім подивимось.
Через місяць
Усі сиділи в залі ООН спокійні, в пофігізмі, нічого не очікують
ООН- росія вбита. Кінець.
Країни трохи оху- але так то всім все одно було
Франція- А не сама вона себе так кончила?
ООН- Дивовижно але ні. Біля сміття лежала у крові, вбита, не жива, вже повністю присмерті, навіть не дихала зовсім. Польща знайшов її
Україна- О, Яка файна новина. Я рад.
Польща- Я знаю що я молодець)
Німеччина- Так значить є вбивця.. Нам же ж треба його типу знайти?
Молдова- Може це США?
Норвегія- А реально!
Всі дивляться на США і ООН
США- … Да ви чого?.. Мені взагалі на неї начхати завжди було, це вона до мене завжди лізла. Це не я!
Беларусь- А де ти був у той час коли расію убівалі?
США- “думаючий вздох”.. А коли її вбили??
Польща- Місяць назад, ми ще на вечорницях усі були.
США- Е, так я у будинку і був весь час.
Швеция- Та блять, ми ніхуя не дізнаємось хто вбивця бо ми всі там були.
Румунія- Не те що б всі, але начхати.
Беларусь- Ну добре допустім, якщо Америка не винний, то може це Китай?
Китай- Є! Чого я то?! Так я маніпулювала нею, але я невинна! Це не логічно вбивати ту яка дешево мені продвала усе!
Норвегія- Ріл, Туреччина і Китай випадають з можливих вбивць.
Канада- А з ким вона взагалі була в останній раз?
Естонія- Одна вона була, що доречі не дивовижно.
Італія- А що якщо вона довше лежала на вулиці?
ООН- в якому сенсі?
Італія- В сенсі, може вона лежала там набагато довше ніж нам здається. Ну там ще місяць чи щось таке.
Беларусь- Не, не, місяць назад вона була жива але з психікою було не добре, за слова відповідаю, сам гроші брав тоді.
Італія- В неї був шок?
Беларусь- Ну бля, звичайно в неї м’ячікі за ролікі заїхали після того як Україна переміг, і почалось те що в неї після програшів буває..Ну точніше було, а було намагання щось змінить.
Літва- А місце злочину було хоча б проаналізоване, чи ми просто тикаємо у небо?
ООН- Тикаємо в небо.
Естонія- Ну круто. Підем дивитись.
Країни пішли до місця злочину
Франція- А де труп?
ООН- вмер другий раз.
США- Ля, а от і те чим вбили!
Усі побачили кровавий ніж.
Німеччина- … Сподіваюсь усі розуміють що якщо ніж був зроблений у мене, не означає що я вбивця.
Велика Британія- Ну та, ти ж сцикло.
ООН- Ну блін, ніж не допоможе, ми ж не люди.
Бразилія- Може запитаємо республіки?
ООН- Логічно, гру.
Країни знайшли усіх хто повинен знати, і через крики, плач і благання не вбивати бо “ми переваспітаємся” усі все зрозуміли, що її добили.
ООН- Україна?
Україна- Ага, я
Франція- Ну йой! Треба було одразу казати що це ти, а не ходити тут думать.
Польща- Чом я не знав?
Україна- Не ну друзі, я б сказав, але ви почали шукати, не разу “нарешті” ніхто не сказав, от і почав хвилюватися.
Канада- А як ти взагалі змі-
Китай- НУ БОЖЕ МІЙ НАЩО ТИ ЦЕ ЗРОБИВ, ЦЕ З БУВ МІЙ ВЕЛИКІЙ МАРКЕТИНГ З ПОРОДАЖОМ МОЇХ РЕЧЕЙ ЇЙ ЗА ДОРОГО!!
Туреччина-..А я хотів газ собі дешевий як у Китая (
ООН- Ну що казати, молодець.
Україна- Ніякого покарання?
ООН- Ніт нам то не треба. Це навіть добре що ти це зробив, але от чому і як це питання.
Україна- Ну по суті я її не вбив, а просто поранив, і вона сама розпалась, і хочу сказати, це було легко, вона ж п’яна одна сиділа завжди.
Іспанія- Значить невинний.
Україна- Круто.
Польща- Слухайте! Нумо зробимо великі вечорниці на честь вбивства раши.
Країни- Та?…
Так, от легко вони всі пішли відпочивати, пити кофі і відчувати себе добре. Республіки росії були виховані щоб не починали тут усіляку хуйню. Ну і це логічне завершення бо так і буде. Кінець.
0 Коментарів