Фанфіки українською мовою

    Глава 3

    Айзава ледве вклав дитину спати і втомлений, в сукні зайшов до кімнати, що на нього напялила Ейрі. Він сів на постіль розсунув ноги і залип в телефоні. Тут до кімнати зайшов Ямада і побачивши свого любого чоловіка в сукні, він остовпів, а потім всміхнувся і підійшов до нього, обійнявши його ззаду. І провів руками по талії і вклав на груди. 

    — Ллюбий, це ти для мене так вдягнувся ? 

    — Ага, звісно, для тебе, так би і вдягався. 

    Закотив очі Айзава і повернувся, глянув на нього. 

    — Ейрі нарядила. 

    Хізаші побачив макіяж Айзави і всміхнувся. 

    — Ти в цьому всьому на проститутку з траси схожий. 

    Айзаву це роздратувало, він силою розвернув чоловіка і потім ногою притиснув його до стінки, піднявши її на рівень голови Хізаші. Від такого по спині світлого пробігли мурашки задоволення. 

    — Будеш таке казати, змушу тебе поводитися як проститутка. 

    Гучномовець почервонів, відвів голову і відповів. 

    — Я для тебе на все готовий. 

    — Раз на все готовий, то натри всю кімнату до блиску, а я накажу за кожну пропущену пилинку. 

    Ямада спустився униз під спідницю і почав терти ноги Айзави. 

    — Щщо ти робиш?! 

    Айзава від такого сів на ліжко. 

    — Ну тру, те що для мене найважливіше. 

    — Раз так, тоді досить руками, починай працювати язиком. 

    Ямада всміхнувся і зняв труси з Айзави і підібрався. Кінчик прутня взяв до рота і  дражнився. Айзава всівся зручніше, розвів широко ноги. Притиснув голову Хізаші близесенько до прутня, щоб той взяв повністю, Ямада ж пройшовся ніжно, але зубками по прутню. Айзава від такого простогнав. Хізаші всміхнувся і поліз пальцями всередину. Він ніжно вставив пальчик. Айзава ще голосніше простогнав. 

    — Тти, що хочеш, у мене увійти, що там розтягуєш? 

    — Мгм. 

    Коротко відповів Ямада, набираючи швидкість смоктання. Він все глибше вставляв палець, Айзава від такого прикрив рота, щоб не розбудити Ейрі. 

    — Дозволю зараз, щоб я був під тобою аххх. Бо твоїх стогони можуть розбудити Ейрі. Якщо її розбудиш, сам підеш вкладати. 

    Ямада всміхнувся і вставив другий палець, і настільки пришвидшив темп, що Айзава тихо простогнав у руку і кінчив, Ямаді до рота. Той проковтнув і всміхнувся. 

    — Добре, добре, хоча з тебе хороший таточко, ти любиш дітей, хоча не визнаєш це. 

    — Ні. Це вони мене просто. 

    — Я не думаю, що якби не любив, то усиновив і удочерив би дітей. 

    — Просто його мені було жаль, він здібний, але не попав на геройський факультет, тільки тому, що з дитячого будинку, де здібності притісняли і зневажали. 

    Ямада прорухав пальцем і додав другого, від цього чоловік закрив собі рота і простогнав. Гучномовець рухав пальцями, розстягуючи ззаду. Айзава гладив його по голові рукою. Той вийняв пальці і посміхнувся. 

    — Думаю, увійду. Тільки плаття трохи заважає, можна я тебе роздягну? 

    Гучномовець повністю роздягнувся. 

    — Можна, коханнячко моє.

    Гучномовець зняв з нього сукню. І обсипав його поцілунками. Почав у нього входити, паралельно смокчучи і цілуючи соски. Айзава від такого запрокинув голову і простогнав, але тихо. Гучномовець входив все глибше. 

    — Ммм, ти як почуваєшся? 

    — Добре, мені подобається. Єдине, що я такий втомлений, але схоже ти правий, я маю жити заради вас. Ммммм, аххх. 

    — Коханячко моє, я ж відпросив нас на два тижні і дав тобі гроші, щоб ти обрав куди хочеш. 

    — Ааааах, так, я тобі все покажу. 

    Він увійшов повністю і почав рухатися. 

    — Ззачекай. 

    Простогнав Айзава. Той зупинився, Айзава віддихався. Гучномовець продовжив рухатися все активніше і активніше, Айзава стогнав собі тихенько в руку. Гучномовець всміхнувся, взяв прутень до рук і закрив пальцем уретру. 

    — Ааах, що ти твориш?! 

    Простогнав Айзава. Гучномовець кінчив всередину. Айзава від цього простогнав  і теж хотів кінчити, але рука декого не давала. 

    — Мхамх, відпусти. 

    Гучномовець прибрав руку і Айзава кінчив. Вони обидва видохнулися і вляглися. 

    — Ти прекрасний. Давай покажу тобі, що я обрав. Я взяв гарячі джерела, не в самій глушині, з нами поїдуть Ейрі і Шінсо. У нас двохкімнатний номер на нас і Ейрі. А ось Шінсо в окремому. А ще я взяв кімнату з персональним басейником з термальними водами.

    Бо чесно кажучі не хочу і сам дивитися на інших голих мужиків, і Шінсо це не треба і Ейрі саму у жіночу пускати стрьомно. Тому вже будемо паритися в плавках. Абооо може якось і самі, вона прямо у нас в номері. 

    Айзава узяв телефон і показав фото номера і всього. Гучномовець всміхнувся, але трохи тремтів, він щось змерз. Айзава це відчув взяв плед і вкрив свого коханого. 

    — Їдемо ми усі разом, післязавтра, у Шінсо я буду далі проводити тренування, тому тобі прийдеться з Ейрі сидіти. 

    — Турботливий ти татко. 

    Гучномовець поклав голову на плече Айзаві і задрімав. Айзава всміхнувся, погладив вкрився його пледом і невдовзі теж заснув.

     

    0 Коментарів