Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    – Всім добраніч. Сподіваюся, зустрінемося завтра після запису подкасту. Дякую вам за вечір! Ви – неймовірна аудиторія! – чоловік сидів перед комп’ютером і прощався з глядачами. Увімкнув на декілька хвилин музику, щоб всі насолодилися чимось спокійним перед сном.

    Трохи потягнувся на стільці, м’язи спини замліли, бо він майже три години сидів в одному положенні. І не було як розвантажити спину.

    Коли композиція закінчилася, він вимкнув повністю стрім, закрив ноутбук. Швидко написав в чат з модераторами подяку за плідну працю. Ці люди – титани. Завдяки їм у нього на стрімах найкомфортніший чат, немає ніяких сварок, або ще якоїсь гидоти.

    – Ну нарешті, – збоку почувся невдоволений голос Євгена, – Ще п’ять хвилин твоєї гри, і я б вже спав у холодній ванній.

    – Фу-х, Женька, налякав, – стрімер повернувся до свого коханця, – Йди до мене, – він протягнув руки до чоловіка, щоб той обійняв його, і подарував перший поцілунок за останні півтори години. Вони трохи побешкетували, коли Спартак відходив закинути щось у рота.

    – Хм, а ти точно поводив себе добре? Ти не забув, що я вже третій вечір підряд відсиджуюсь у ванній? Чи тобі нагадати, як я там вчора заснув, бо ти був з глядачами 5 годин? – Женя підійшов, протягнув руку і пестливо провів нею по плечу, затягнутому у светр. Пройшовся по колючій щоці. – Ти в курсі, що тобі вже варто поголитися?

    – Так трошки забігався, ти ж сам бачиш. І консультації, і лекції, і стріми ввечері. Не виспався просто, і не встиг з ранку все зробити, – поруч з Женькою Спартак перетворювався наче на пластилін, який плавився від одного погляду, або дотику партнера.

    – Треба просто раніше завершувати свої ігри, – актор занурив пальці у волосся психолога, а потім неочікувано стиснув в долоні пасма, які вже трошки відросли. – Не хочеш вибачитися? Га? – потягнув голову за волосся вниз так, щоб співрозмовник дивився прямо йому в очі.

    – П-пробач. Я буду намагатися завершувати ігри раніше, щоб дати тобі можливість виспатися в ліжку. – Спартак погладив руку, яка лежала на столі.

    – Мало. Дуже мало за принесені мені незручності. – він змусив чоловіка встати, нахилився і з силою припав до тоненьких губ. Відразу сильно втягнув нижню губу, починаючи її смоктати. Руки жили своїм життям, і вже хазяйнували під светром, який трошки задерся від різких рухів.

    По шкірі побігли мурахи. Тіло стиснулося в очікуванні чогось надто гарячого на непередбачуваного.

    – Гарний хлопчик. От би так завжди слухався, ціни б тобі не було. – Янович відступив на пів кроку, щоб краще розгледіти обличчя коханця. Очі блищали в очікуванні подальших дій. Губи стали червоними і трохи збільшилися від такого палкого поцілунку.

    Спартак мовчав. Він знав, що коли Женя в такому настрої, то з ним краще не сваритися, бо буде непереливки всім, хто опиняється в радіусі кілометра.

    – Тобі прикро, Спартачок? – Женя продовжував гратися з волоссям співрозмовника.

    – Д-уже, – психолог дивився в очі актора.

    – Хочу побачити, як ти каєшся, – Женя стиснув волосся в пальцях, і почав натискати на голову партнера, показуючи, яка поза йому зараз потрібна.

    Чоловік без вагань та страху опустився на коліна, протягуючи руки до піжамних штанів, відчуваючи орган, який вже почав оживати.

    – Покажи, на що здатні твої пальчики і губи з язиком.

    Спартак підняв руки та почав стягувати штани разом з нижньою білизною, випускаючи на волю напіверегований член. Опустив пальці на ерекцію, провів рукою вздовж всієї довжини. Великим пальцем погладив чутливу голівку, трохи відтягнув крайню плоть.

    В роті з неймовірною швидкістю почала збиратися слина. Нахилившись вперед, щоб було зручніше, психолог притулився губами до теплої шкіри, даруючи ніжний поцілунок. Рука все ще рухалася по всій довжині, допомагаючи збуджувати коханця до кінця.

    Трішки висунувши язик, він провів ним по головці члена, облизуючи її, наче льодяник. Провів по всьому стовбуру вниз, до яєчок. Перемістив пальці, та надавив на них легенько. Захопив губами ніжну плоть.

    – О-о, молод-ець, – зверху почулося хрипке.

    Психотерапевт почав активніше працювати губами, коли почув схвалення. Робив все обережно, щоб не зачепити зубами таку чутливу шкіру. Член в руці почав оживати активніше, тож чоловік продовжив свої дії, вже точно впевнений, що все робить правильно.

    Повернувся губами до головки, покружляв язиком навколо уретри, відтягуючи рукою шкіру, щоб доставити партнеру більше задоволення.

    Притиснувшись сильніше до бажаного тіла, почав пропускати до рота прутень, пестячи його язиком.

    Робив все швидко, поки дозволяли розміри коханця. Але як тільки відчув, що Женя починає рухати стегнами назустріч, то трохи сповільнився.

    Зосередився на диханні та чітких рухах. Розслабивши горло, притулився сильніше до органу, і пропустив його далі, відчуваючи, як тепла головка торкається задньої стінки горла. Дихати було важко.

    Через надмірне виділення слини Спартак почав видавати хлюпаючі звуки. Рука у волоссі стислася сильніше, підштовхуючи вперед. Поштовхи ставали сильнішими.

    – М-м, як же в тобі тепло-о, і тісн-о.

    Женя спостерігав за цим видовищем, не відволікаючись більше ні на що. Збуджуюче. Відверто.

    Зібравши всі сили до купи, він відсторонився від коханця, протягнув вільну руку, стиснув щоки, щоб той випустив член з рота. По підборіддю побігла в’язка слина.

    – Досить. На ліжко. В колінно-ліктьове положення, – Янович відійшов, дивлячись як психолог встає і покірно йде до ліжка. На шляху скидаючи зайвий одяг.

    Коли той влаштувався, Женя підійшов ближче, любуючись відвертим виглядом гладеньких та підтягнутих сідниць. Та тим, що зазвичай було сховане між ними, а зараз виставлене напоказ для нього.

    Підняв коліно, та заліз на ліжко, діставшись бажаного тіла. Провів рукою по сідницях, стиснув. Відвів руку і заніс її для того, щоб наступної секунди з ляпасом опустити на шкіру, яка в мить почервоніла.

    – М-м, – тепер настала черга Спартака невдоволено стогнати, – Боляче-е.

    – Нічого, потерпиш, як терпів я! – Женя ляснув по іншій половинці такої спокусливої дупи.

    Потягнувся рукою до шухляди, дістав змазку, презервативи. Швидко видавив гель собі на пальці та кільце анусу. Розтер.

    Хоч він і злився зараз, але намагався тримати свої емоції під контролем, щоб не завдати шкоди партнеру. Тож, розмазавши рідину по сфінктеру, він притулив до того два пальці і обережно почав входити ними, розтягуючи коханця.

    Через декілька секунд, коли той розслабився, і почав підмахувати стегнами у відповідь на поштовхи руки, Женя прискорив рух, іноді різко витягуючи пальці.

    – Я бачу – ти почав отримувати задоволення? – невдоволено, – Але сьогодні воно дістанеться лише мені, – з цими словами він додав третій палець.

    – О-х, – психолог притулив обличчя до подушки, намагаючись поводитися тихіше.

    – М-г, будь тихеньким хлопчиком сьогодні. Мені подобається, – комік повністю витягнув пальці, дивлячись, чи нормально розтягнув партнера для свого члена. Розкрив упаковку з презервативом, розтягнув його по всіх довжині, випускаючи повітря з латексного виробу. Видавив собі на руку ще гель, щоб проникнення було легшим.

    Приставив головку до входу, починаючи повільно проникати всередину. Однією рукою тримав стегно, іншою провів по попереку, показуючи, як треба прогнутися для більшого задоволення обох.

    – М-м, як добр-е в тоб-і, – тепер настала черга Яновича стогнати.

    Увійшовши до кінця, він зупинився, чекаючи, поки Спартак звикне до наповнення. Відчувши, як він розслабився, Женя почав рухатися. Спочатку повільно, трохи жаліючи Субботу, бо тому доведеться пережити сьогодні не один захід.

    Провів рукою по спині, дотягнувся до волосся, пропустив його через пальці. Знову потягнув за волосся так, щоб нахилити голову Спартака до спини.

    Той тільки прохрипів, не в змозі щось говорити. Губи пересохли, і роті була наче пустеля, здавалося, навіть повітря було нестерпно гаряче. Очі закотилися від задоволення, хоч Женька і рухався грубіше, ніж зазвичай.

    – Та-а. . . – Спартак навіть проковтнув букву, коли коханець пройшовся членом по простаті. Руки затремтіли, стало трохи важче тримати своє тіло у вихідному положенні.

    – По. . . до. . . ба. . . єть. . . ся, га? – кожна пауза в слові супроводжувалася сильним поштовхом, який змушував Субботу тремтіти від надлишку почуттів.

    Раптом, долоня партнера пройшлася по боках, наче лоскочучи, погладила живіт, приділила увагу чутливим соскам. І опустилася вниз, де все так хотіло отримати розрядку.

    – Непослух хоче отримати приз, м? – рука стиснулася на стоячому стовбурі. Провела по всій довжині, сильно придавлюючи, даючи таке бажане задоволення.

    – Так! Так! Ду-же хо-чу, – в нього вже тремтіли ноги від задоволення, яке йому приносив член та руки Женьки.

    – То нехай твоя спокуслива дупа попрацює ще трошки сьогодні, – він почав рухатися ще сильніше, стискаючи стегно, залишаючи на ньому сліди.

    Кожним поштовхом проходився по простаті, змушуючи чоловіка під ним вмирати від насолоди. Але не даючи бажаної розрядки. Поки його поштовхи прискорювалися, рука уповільнювала свій рух на ерегованому органі, не даючи змоги наблизитися до такого бажаного оргазму.

    – Бу-дь лас-ка, – протяжно.

    Спартак був ладен молити про полегшення. Він вже і так стояв на колінах, але готовий був впасти ще нижче, аби тільки отримати довгоочікувану розрядку. Але йому цього не давали. Його не слухали. І коли він відчув, як поштовхи партнера стали рваними, грубішими, він зрозумів, що Женя скоро закінчить.

    – Женічк-а, будь-ласка-а, – він намагався підлаштовуватися пахом під руку чоловіка, щоб отримати більше задоволення. Але той спиняв рухи, як тільки це відчував.

    Спартак тремтів. Його спина вкрилася крапельками поту від всіх почуттів, що на нього наринули. Біля чола також було липко, і через те, що він схилив голову, ця волога стікала в нього по обличчю.

    – Сьогодні все для ме-не, – останній поштовх, і Спартак відчуває м’язами, як всередині нього пульсує міцний член. Рука з його члена зникає, натомість охоплює стегна і робить ще декілька сильних поштовхів, допомагаючи собі звільнитися від сперми.

    – Молодчинка. Гарний хлопчик, – Женя погладив Спартака по спині, заспокоюючи та даючи відчуття тепла. – Я тебе пробачив.

    Він повільно вийшов з теплого місця, зняв презерватив, зав’язав його, і викинув на підлогу.

    Психолог наче закляк, не розуміючи, що йому робити і як благати Женьку, щоб той довів справу до кінця. Повернувши голову, побачив, що коханець позбувається латексного виробу. Сідає на ліжку. Спартак не витримує, і опускається всім тілом на простирадло. Повертається до Яновича, вкладає голову тому на стегна і закушує губу від розпачу.

    – Же-ня, – протяжно, майже зі сльозами на очах, благаючи.

    – Що? Тобі щось потрібно? – він провів по вологому волоссю, торкнувся тунелю у мочці вуха, трохи потер його, знаючи, що у Спартака це слабке місце.

    – Та-к, прошу, – психолог притулився сильніше до коханця, обійнявши руками його тіло.

    – А ти будеш мене слухати наступного разу? Чи може мені назавжди перебратися до ванної кімнати? – пальці почали пробиратися до паху.

    – Буду! Буду!! Тільки не змушуй мене страждати!

    – Добре. Наступного разу я не дозволю тобі закінчити. Або ти будеш з вібратором весь етер вести. – актор переклав голову партнера на ліжко, щоб той ліг прямо, і відкрив нормальний доступ до збудженого органу.

    Женька нахилився, наближаючись до гладкого паху, провів рукою по прутню, трохи відтягуючи крайню плоть, подув, змушуючи Спартака підняти сідниці від простирадла. Почув, як той важко втягнув повітря через ніс. Схлипнув.

    – Ш-ш, я знаю, – доторкнувся язиком до напруженого прутня, провів донизу, насолоджуючись гладенькою шкірою. Повернувся до головки, та почав плавно охоплювати їх губами, ховаючи зуби, щоб не завдати болю. Допомагав собі рукою, щоб пришвидшити оргазм. Та й через розмір було неможливо впустити весь член до рота.

    Доторкнувся до яєчок, трохи пом’яв їх між пальцями, насолоджуючись стогонами партнера. Повернув голову так, щоб впустити орган на максимальну довжину в рота. Розслабив горло, трохи пропускаючи глибше. Відчув солонуватий присмак крапель, що виділялися від збудження.

    – М-м!

    Женька прискорив рухи, відчуваючи, що розрядка близько. Запевняючи цим Субботу, що цього разу доведе його до кінця. Стиснувши стовбур, він відчув, як його рот почала заповнювати тягуча рідина. Сильніше зімкнувши губи, він почав ковтати, трохи втягуючи в себе член, щоб забрати всю рідину.

    Вони лежали в обіймах, переплітаючись тілами так тісно, що навіть не можна було розібрати, де чиї кінцівки. Спартак лежав на вологих грудях Жені і тихо млів від задоволення. Відганяючи від себе момент розпачу, коли він подумав, що його покарають, залишать сам на сам зі збудженням.

    Женька обіймав його за спину, погладжуючи кінчиками пальців його бік, що змушувало бігти мурахи по шкірі від задоволення. Нахилившись, він провів губами по спітнілому чолу, цілуючи.

    – Не думай, що на цьому все закінчиться цієї ночі, – раптом промовив чоловік.

    Наступного вечора, під час етеру, Спартак мостив свою дупу на стільці зі спинкою, та з маленькою подушечкою на твердій поверхні, щоб було не так боляче сидіти. Женя знову був у ванній, але цього разу психолог сподівався, що довго не затримається в грі.

     

    7 Коментарів

    1. Mar 15, '23 at 00:23

      самореклама працює) це саме те, що мені було треба після такого тяжкого дня)

       
      1. @п'яничкаMar 15, '23 at 13:55

        Дякую! Думаю, сьогодні вийде заключна частина цього фанфіку;)

         
    2. Mar 13, '23 at 12:12

      Дякую, вам за цю чудову роботу,
      отілося би прочитати фанфік, у вашому виконнані, де Спартак на етері з вібратором, у вас дуже красива модель написання, велика вдячність, та нат
      нення

       
      1. @KristfMar 13, '23 at 16:53

        Щось вигадаю;)
        Я рада, що вам подобається!

         
      2. @KristfMar 14, '23 at 05:57

        Зараз додаю невелику замальовку, щоб плавно перейти до написання тої частини, про яку ви просите;)

         
    3. Lis Chornyi
      Mar 13, '23 at 11:51

      Неймовірно класно)
      Поки читала, за
      отіла фф, де Спартак на етері з вібратором сидить😂
      Дякую величезне за роботу, вона неймовірна❤️‍🔥

       
      1. @Lis ChornyiMar 13, '23 at 16:52

        О_о, Трясця. . . Це буде гаряче! Я щось придумаю;)