Фанфіки українською мовою

    Після чергового подкасту вони сидять на сцені фотографуються і підписують різне, до них підходить чергова дівчина з чорним пакуночком і книгою.

    -Я дуже рада що побувала тут ми мені дуже подобаєтесь ви робите добре діло, це вам Спартак.

    Вручивши чорний пакунок.

    -Женя якщо вам цікаво що там то попросіть Спартака щоб вам показав я думаю вам буде цікаво. З ухмилкою зказала дівчина.

    Далі все було як раніше, тільки Жені було дуже цікаво що ж у пакунку Спартака і чому дівчина так ухмилялась коли давала йому пакунок?

     

    ***

    Приїхавши до готелю (Спартак і Женя в одному номері) вони почали збирати речі бо завтра їм виїжати до іншого міста.

    -Спартак мені ось що цікаво що було в тому пакунку що подарували тобі? Вона зказала що як що мені цікаво то я також можу на це подивитись.

    -Перше який з, там їх багато. По друге чому тебе це так цікавить?Ти просто думаєш чому мені подарували а тобі ні?

    -Ні я просто цікавлюсь бо вана так дивно про це говорила що мене це зацікавило.

    -Як що хочеш можемо глянути?

    -Давай.

    Вставши за столу вони направились в вітальню так як там стояло все.

    -Так Жень який з них? Бо я гатки немаю про який ти пакунок.

    -Ось!

    Взявши в руки чорний пакетик він протянув Спартаку.

    -Чому ти мені його даєш ти хотів подивитись що там.

    -так але подарунок тобі.

    Спартак бере з рук Жені пакунок відкривши він побачив записку, діставши її він почав читати.

    -Доброго Спартак я не зкажу свого імені і більшості всього ви навіть не памятаєте як я виглядаю тому я набралась хоробрості зробити ВАМ подарунок вам тобто і Жені також у мене є надія що Женя побачить вас в цьому.

    -В чому? Там одяг?

    -так він чорний і я не розбиру що це.

    -Почикай не діставай піди одягни а потім вийди покажишся.

    -Жень я нехочу в мене немає настрою робити тут показа мод.

    -Ну Спартачку будьласка мене зїдає цікавість.

    Вдихнувчи і видихнувши Спартак погодився, він пішов в спальню щоб переодягтись, діставши річ що була там він розуміє що це плаття чорне дліне з розрізом з ліва.

    -Жень я не буду це одягати!

    -Що чому?

    -Просто не буду.

    -Спартак будьласка мені дуже цікаво.

    -Ні нізаякі гроші.

    -Прошу Спартак а я буду слухняним зроблю все що ти зкажеш мені дуже цікаво що там?

    -І чому?

    -Я незнаю але дуже хочу.

    -Добре але ти сам мене заставив тому з мене не сміятись!

    -Я клянусь не буду.

    Пройшло хвилин 15 Спартак так і не вийшов.

    -Спартак ти чому так довго? Як що ти вирішив втекти через вікно то не вийде ми на 7 етажі.

    -Жень я одягнувся але…

    -Ніяких але ми домовились ти показуєся в цьому одязі я роблю все що ти попросиш!

    -Жень мені соромноо.

    -Що ?

    В Жені уже все в думках що там  одяг з секс шопу чи ще щось, но Женя був би непроти побачити Спартака в зваблюючому одязі. Женя почув як відкриваються двері, повирнувшись до дверей він побачив Спартака в платті чорному дліному облягающому, воно обводило контури груді було видно кукбики на пресі це все виглядалу дуже гарно, в Жені від цього аж встав це дуже гарно.

    -Жень це коштуватиме тобі дуже дорого.

    -Да але я готовий хоч усе життя тебе слухатись щоб тільки бачити це.

    Женя тільки зрозумів що зказав він не хотів цього говорити але воно само вирвалось з рота.

    -Що що ти готовий що?

    -Я випадково я не те мав на увазі.

    Спартак підійшов до Жені сівши на проти нього зхристивши руки і закинув ногу на ногу там ліва нога лягла на праву оголивши всю ногу так як там був виріз. Женя нереально збудився побачивши таку картину поведіка яка завсім не притамана Спартаку, і його сексуальний вигляд він завжди виглядає сексуально но зараз прямо зараз він нереальний.

    -Женя слину підбери.

    -Що?

    -Невже на стільки гарно?

    -Ну да але все таж ти чоловік було би гарно на дівчині.

    -Ага звісно а дівчину коли ти бачиш в платі в тебе також встає?

    Женя подивився на свій пах він знав що в нього встав але щоб так сильно і це дуже видно.

    -А ні це просто штани зімялись так.

    -Да? Нутоді поправ.

    Він з ухмилкою зказав це і тоді Женя не витримав цього контрасту. Піднявшись з дивану він швидко підійшов до Спартака нахилившись до того він швидко і пристрасно начав цілуватись, Спартак не очікував такого але не відштовхнув тому що поцілунки Жені були надто чутливими надто мокрими, а він любив таке. Спартак встав на ноги щоб було зручніше цілуватись, Женя поклав ліву руку на талію а праву на ножку Спартака він відчував яка вона тепла і ненастільки волосата як в самого Жені, свої руки Спартак розмістив між ними і взявся легенько за краватку Женьки.Вони цілувались довго пристрасно. Піднявши Спартака на руки він поніс його спальню, поклавши того ка ліжко почав водити язиком по шиї ставити засоси, Спартак водив руками по торсу Жені млів і божеволів, наскільки пристрасним коханцем був Женя.

    -Женьь зачикай може ти знімиш плаття з першу?

    -Ні я так хочу мені подобається.

    Спартак нестав заперечувати він прсто насолоджувався Женіними поцілунками, Женя спустився поцілунками нижче до ніг розціловував ліву ногу просто вона була доступною, припіднявши платя до живота він зняв боксери він припав губами до члена розціловував сосав.

    -мг… Жень.

    Спартак запустив свою руку в волося Жені робивши темп звичним для себе, Женя старався не зачіпити плоть зубами.

    Відсторонившись від члена і забравши руку з волося, він зняв з себе рубашку і штани.

    -Спартак можна я цей буду з заду?

    – ти хочеш щоб я був з низу?

    -да можна? Як що ти нехочеш я не настаюю.

    -Добре ти знаєш що робти?

    -Да

    -В мене в сумці є презервативи.

    Женя встав і пішов за ними, Спартак не знімав плаття хоча займатися сексом в одязі не дуже йому подобалось.

    -Я тут.

    Перевирнувши Спартака він витягнув перший презирватив і розкатавши по пальцях ввівши перший палець було туго але з часом він уже легко ходив він вів другий.

    -Мгмм.

    -Як ти?

    -Нормально а ле потім я буду зверху.

    -Добре.

    Коли Спартак був розтянутий Женя зняв презик з пальців і викинув його, витянувши другий він розкатав його по стволу він війшов потроху, Спартак зжав простині від цих відчутів це було щось незвичне але дуже кайфово.

    Женя рухався зпочатку повільно потім збільшив темп. Вони кінчили разом, вийшовши з Спартака він викинув презерватив.

    -Ти підеш в душ?

    -Да іди перший я потім.

    -Добре.

    Поцілувавши його він пішов в вану, після нього пішов Спартак.

    вийшовши він поклав плаття в свою валізу.

     

    -Ти береш його з собою?

    -Да миж ще це повторимо.

     

    1 Коментар

    1. Feb 5, '23 at 19:04

      Ідея цієї роботи чудова, здебільшого і реалізації, але
      отілося би більш розкриту саму інтимну сцену,адже пестощі були доволі гарно описані,а от сам процес скудно
      отілось більше розкриття,є і певні помилки у написанні тексту, але у цілому робота мені сподобалася,успі
      ів у подальшому написанні😊