Фанфіки українською мовою

    Варіація того, як можуть розвинутися події після невдалого апокаліпсису.

     

    Розділ 1

     

    Цього дня у Лондоні накрапає дощ. Кроулі кудись їде у своєму улюбленому “Бентлі”. Куди ж це він так поспішає? У авто за звичкою грає група “Квін”. Демон вміло маневрує на дорозі, намугикуючи мелодію собі під ніс. У нього сьогодні хороший настрій, можна сказати просто пречудовий. Вдягнутий в нову червону атласну сорочку. Чорний піджак з червоно-чорною брошкою з лівого боку та чорні класичні брюки поєднуються в досить приваблий образ. Вогняне волосся трішки відросло й тепер випрямлене та зачесане назад. Одним словом, демон виглядає так, наче зібрався на побачення. Хоча…)

    З моменту порятунку світу від апокаліпсису минули трохи часу. Місяці чотири так точно. За цей період з Азірафаелем вони жодного разу не бачились. Зовсім. Аніскілечки. Навіть по-телефону не розмовляли. А все ж чому? Та тому, що демон вирішив об’їхати на своїй автівці половину Великобританії. Спершу хотів мало не увесь світ, але пізніше з’явилося розуміння того, що це процес довготривалий, і він просто не зможе так довго без свого ангелика, який навідріз відмовився покидати свою книжкову крамницю довше, ніж на тиждень. Навіщо демону, що живе на Землі від початку її сотворення і бачив безліч країн у різні епохи подорожувати? Не знаю, це вже потрібно запитувати у нього. До речі, Азірафаель запитував, але той лише відмахнувся фразою “хочеться” та й усе. Ну хочеться, так хочеться.

    Кроулі завертає на своїй красуні-автівці за ріг якоїсь вулиці, ще декілька хвилин і…він зупиняється біля книжкового магазину Азі. Можна було здогадатися. Справді, для чого ж іще йому було так чепуритися? На кого ще він міг хотіти справити враження, як не на ангела Господнього у відставці Азірафеля?

    Демон неспішно припаркувався й вимкнув музику. Востаннє глянув на себе у дзеркальце машини, рукою зализав волосся назад і перевірив свіжість дихання. Усміхнувся самому собі демон, щоби додати впевненості, якої, хоч як дивно це чути, йому в дану мить бракувало. Змій-сокусник хвилювався зараз, як ніколи раніше за всі 6000 років життя на Землі. Чи прийме його Азірафаель? Чи не ображається він на те, що той стільки часу не давав про себе знати? Але зрештою, тим, як там Кроулі та його подорож, ангел й сам не цікавився. Ангел. Його ангел…

    Зібравши всю свою сміливість в кулак, демон вискочив з “Бентлі” й цілеспрямованою ходою рушив до дверей букіністичної крамниці.

     

    2 Коментаря

    1. Jun 6, '23 at 19:52

      дуже шкода, що автор закинув цю історію… я б почитала продовження 😩💞

       
      1. @kaomineAug 9, '23 at 18:20

        Я повертаюся, думаю, на дня
        вийде продовження <3