Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Луна ЛавґудОЖП
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЖЧ/Ч

    Друзі Т/і були праві…
    Після того дня, цей слізерінець не давав їй проходу й постійно кепкував, разом із своїми друзями. Звісно, так просто йому з рук це не сходило. Дівчина завжди відповідала ще дотепніше, але те, що казала вона було правдою і вже мабуть сотню раз він називав її “бруднокровкою” і в соте вона відповідала, що він не знає її походження.
    Але вона була не єдиною його жертвою, дивний хлопець з Грифіндору й двоє його друзів: кумедний, рудий дурник та дівчина, яка завжди знала відповіді на всі питання і була суперницею Т/і, яка теж часто відповідала на уроках. Ці троє прославилися після свята Хелловіну. Але наша героїня не була особисто з ними знайома.
    Дівчина вже мала певний рівень довіри у деяких професорів, найбільший у професорки Макґоноґел й професора Флітвіка.
    Дивлячись на змагання з квідичу, Т/і хотіла приєднатись до команди, або навіть стати її капітаном, але поки, що це було неможливо, бо всі місця зайняті й хтось з її членів випуститься тільки коли вона буде на третьому курсі. Та дівчина все одно не втрачала надію й була найкращою, серед першокурсників, з предмету літання на мітлі.
    Коли був кінець навчального року й оголосили рейтинг факультетів, виграв Гріфіндор, звісно ж, але Рейвенклов значно піднявся в порівнянні з показниками минулого року.
    На літо Т/і поїхала в Україну, де як могла жопомагала батькам з їхніми справами в підтримку незалежності. Звісно, весь рік вона надсилали один одному листи й обговорювали новини. Т/і навіть відправила батькам газету, яку купила під час екскурсії в Хоґсміті; крім того вона мала ще одну таку в кімнаті.

    ***
    На цьому закінчився перший рік навчання, подивимось, що буде з Т/і далі. Як бачите в основних подіях твору про Гаррі Поттера вона участі не бере. Перші роки можуть бути не дуже цікавими, але це лише початок. Напишіть, будь ласка, свою думку про фанфік в коментарі та оцініть його по заслугах.

     

    2 Коментаря

    1. Aug 7, '22 at 19:19

      Ідея фанфіку мені дуже сподобалась, але його би відредагувати…багато граматични
      помилок і (вибачте за російське слово) “опечаток”.Але сам сюжет дуже класний!

       
      1. @KaSaNdRaAug 7, '22 at 20:58

        Дякую за коментар! Буду працювати над граматикою і детальніше перевірятиму текст