Фанфіки українською мовою

    – Любі  мої придворні, пора нашим прекрасним молодятам йти до спальні. Побажаємо їм солодких снів. – прогримів король. Керуючий балом декілька разів вдарив посохом об підлогу і музика стихла. Це був сигнал до закінчення свята. Декілька шанованих придворних зажадали пройти разом з королем та папою проводжати молодих, але король зупинив їх.

    Давайте не будемо занудами та не заважатимемо молодятам! – підтримав короля папа Климент.

    Придворним довелося розійтись.

    Мілена розплітала Катерині волосся та дбайливо розчісувала попелясті локони.

    Прошу Вас, не хвилюйтеся! Все повинно бути ніжно та без поспіху. – пошепки заспокоювала підопічну старша служниця Климентіна.
    – Головне не напружуйтесь, а постарайтеся розслабити кожний м’яз. – стара служниця поспіхом поцілувала підопічну в лоб.
    До кімнати увійшов король з сином та папа Клемент. Генріх виглядав якимось дуже невдоволеним та блідим.

    Не хвилюйтеся племіннице, ми покинемо Вас, як тільки все почнеться. Я прийшов благословити ложе подружжя. – повідомив тихенько папа Клемент.

    Катерину та Генріха вклали у велике розігріте грілками ліжко. Постільна білизна була тонка та пахла корицею з бадьяном.

    Генріх підняв ковдру Катерини та наблизився до неї, поцілував наречену в плече. Видно було, що його погляд затуманився. Чоловік доторкнувся долонею до ніжної шкіри Катерини.

    Ви так приємно пахнете, Катерино! А Ваші м’які завитки так і хочеться гладити рукою. – прошепотів Генріх на вухо Катерині так, тихо, що б ніхто не почув крім неї.
    Катерина міцно притиснулася до Генріха.Поцілуйте мене – промовила Катерина, Генріх впився в її губи.
    Нам пора, – король махнув рукою та всі присутні вийшли.

    Катерина обвила шию Генріха руками та палко цілувала груди чоловіка. Генріх розкинув руки та приймав ласки дружини. Дівчина відчула збудження чоловіка та ввела в себе Генріха. Від задоволення Генріх вигнувся та видавив із себе стогін задоволення.

    Коли зорі вже  сховалися і у віконце через тяжкі штори промайнув перший промінчик сонця подружжя міцно спало. Катерина із розсипаним по подушці волоссям склала ноги на чоловіка та притиснула обличчя до його плеча, а Генріх розкинувшись на подушках хропів із задоволеною посмішкою на обличчі.

    Мілена, зазирнула до кімнати, і відразу зачинила двері.
    – Молодята ще сплять.

    Папа Клемент похитав головою та пішов коридорами замку.

     

     

    0 Коментарів