Фанфіки українською мовою
    Жанр: Фентезі
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Глава 1

    — Ти міг мені повідомити про те, що тобі зітруть пам’ять?! 

    Нервово запитав Вельзевул. 

    — Вибач, я і сам, чеснокажучи, я неочікував. Я якраз збирався, і тут раптом зникло, геть усе, усі думки і спогади. Я навіть своє ім’я забув, то страшне, краще не згадувати. В мене були обривисті спогади про того, що я маю коханого, але я не памʼятав ні вигляду, не імені, нічого. Вибач. 

    Гавриїл видихнув і сумно опустив голову. Йому було до жаху не зручно. Вельзевул роздивлявся пусту планету. Потім взяв лице янгола і ніжно поцілував в губки. 

      Я все розумію, все добре. Заспокійся, вибач, що я так, просто нервував. Тобі як планета? Непогане місце, я б сказав навіть прекрасно-жахливе для нас обох. 

    — Якщо тобі подобається, то мені теж. 

    Вельзевул всміхнувся з лукавістю. 

    — Хіба ці декілька планет не ти творив? 

    — Так, ти помітив? 

    Очі янгола засяяли. 

    — Звісно, як не помітити рук діло мого коханого. Тут так тихо і приємно, знаєш мені комфортно. Мені подобається, що не жарко і не холодно, хоча я не відчуваю жару навіть у пеклі. 

    Демон обійняв янгола і випустив муху. 

    — О, вони комфортний клімат для мух, ти все підгадав. 

    Гавриїл посміхнувся. 

    — Дякую, я старався. Пішли покажу місце, яке я створив для нас? 

    — Так. Спеціально для нас? Ми ж тоді навіть не знали один про одного. 

    — Це було місце, де я б хотів бути вічність зі своїм коханням. 

    Він підхопив його на руки і поніс, такий радісний, що хоч десь є свобода. Янгол може кохати демона. Тепер він вільний на цілій планеті удвох з коханим, на його планеті, це те, що називається щастя. Гавриїл прийшов в себе від крику хлопця. 

    — Виродку, постав мене на землю! Я і сам можу! 

    Гавриїл поставив і погладив по голові, зворушений цим малим. 

    — Такий малий. 

    — Ти колись дошуткуєшся про зріст, що мої мухи… 

    Вельзевул застиг, він додумував чим пригрозити. 

    — Що твої мухи? Договорюй.

    Гавриїл зацікавлено посміхнувся. 

    — Покусають твою сраку. 

    Фиркнув демон, трохи розізлившись. Гавриїл посміхнувся і погладив по голові. 

    — Як скажеш. 

    Промовив він, трохи присівши, і тикнув в ніс. 

    — Арх, Гавриїл. Що ти робиш?! Ти мене соромиш! 

    Так, вони повільно дійшли до невеликого будиночку, він був доволі малий, але просторний усередині, несвітлий і нетемний, він був прямо в горі, так, ніби печера, дверей у ньому не було, у цьому не було сенсу, чимось схожий на той темний паб, в який вони часто навідувалися на Землі. Вельзевул сів за стіл. 

    — То ось де твій стіл, все зрозуміло, про який стіл ти казав… Навіщо створювати любов, якщо не можна любити… Цікаво. 

    Демон задумався. Гавриїл тримав його міцно за руку і відповів. 

    — Якби ми були не дві різні сторони, то проблем би не було. 

    — Можливо, хто зна… 

    Демон зітхнув. 

    — Вельзевуле, вже нема за що хвилюватися. Кохання моє. 

    Гавриїл підійшов сів поруч на диван і обійняв свого хлопчика. 

    — Заспокійся, все добре, ми двоє разом тут і більше нікого. 

    Демон увіткнувся йому у груди. 

    — Мені якось навіть боляче, що я покинув пекло. 

    Гавриїл його прижимав і гладив по голові. 

    — Давай забудемо все неприємне. Все що було там, на Землі, в Раю, у Пеклі. Тепер ми щасливі тут. 

    — Я так нервував, коли дізнався, що ти зник, я думав ти покинув мене! Я так нервував, я тебе думав забрати у пекло, я своїм сказав забрати типу для війни, але я просто нервував за тебе! 

    Раптом Гавриїл відчув мокре у себе на грудях, то демон трохи схлипував. 

    — Ну, все добре, не плач. Все ми разом і одні. Дозволиш звільнитися від цієї одежі, голим знаєш зручніше. 

    — Мгм, будь як зручно. 

    Він шморгнув носом і підняв голову. Гавриїл клацнув пальцями і став голим.  Вельзевул поклав голову йому на коліна. 

    — Який же ти прекрасний, янголе, досконалість божого творіння. 

    Вельзевул лежав і випускав мух, які потроху обсідали Гавриїла. Вони сідали на тіло янгола усюди і обслідували. Вони летіли кудись і досліджували планету, вони також повзали по Гавриїлу і досліджували його. 

    — Вельзевуле, твої мухи лізуть не туди. Мхмх, куди ця лізе, ти, що навмисно це робиш і переключився на неї?! 

    Вельзевул лежав і дивився на Гавриїла, але насправді повз нього. Янгол зітхнув.

    — Що ти в мені цікавого знайшов, всередині мене? 

    — Знаєш, я хотів завжди дослідити твоє тіло, дозволиш? 

    Гавриїл запитально на нього глянув. 

    — Всередині?! Дослідити?! 

    — Ну, знаєш людям приємно дотики у різних місцях, я б хотів дізнатися чи тобі приємно. 

    — Аааах, та ми ж не люди. 

    Він закотив очі.

    — Але ти ж відчуваєш мої дотики. 

    Вельзевул заграваючи, промовив до нього. 

    — Так, дуже добре відчуваю твою муху в сраці, може забереш?! 

    Трохи агресивно вимовив янгол. 

    — Якщо неприємно, то так. 

    — Ех, добре роби, що хочеш з тілом, демоне. 

    Гавриїл відвернувся, почервонів і зосередився на відчуттях. Вельзевул лукаво всміхнувся, по всьому тілу янгола повзали мухи. Від цього його пробирали мурашки. Демон переключався постійно на різних комах. Раптом він вирішив їх збільшити у розмірі, уважно дивлячись на реакцію Гавриїла, той почервонів. Вельзевул зліз з рук Гавриїла і встав, бо відчув дещо незвичне. 

    — Ляж на живіт. 

    Янгол зробив так як наказав його чоловік. Володар мух уважно дивився на його сідниці. Муха яка була всередині збільшилася і дзичала. Гавриїл простогнав тихо. 

    — Мхамх, демоне, що ти робиш? 

    Вельзевул лукаво посміхався і дивився на сідниці, потім руками їх зжав і поцілував, проігнорувавши питання янгола. 

    — Мхамх, твоя муха, ахх, це приємно і трохи дивне відчуття, у мене такого ніколи не було, я відчуваю щось всередині дивне, але мені приємно. 

    — Я бачив у людських фільмах таке… Гавриїле, ти знаєш, що таке секс? 

    — Ну, це процес після якого у людей народжуються діти. Але ми янголи, у нас такого бути не може,і ми не розмножуємося, ми вищі створіння. 

    — Так, але ти його бачив? Відчував? Знаєш як відбувається? 

    — Ні, навіщо воно мені? Ми значно вищі за цю людську утіху. 

    — Знаєш, це доволі приємно зокрема для людей. 

    Демон теж клацнув пальцями і став голим. 

    — Втомився від цього людського.  

    Муха вилетіла з Гавриїла і він всіх розігнав, бо тут треба було поговорити без них. 

    — Сядь, нам треба обговорити це все. 

    — Так, уважно слухаю свого чоловіка. 

    Промовив янгол, сідаючи. 

    — Люди отримують від сексу не тільки дітей, а і задоволення. Я бачив порно, це жанр фільмів, де люди просто займаються сексом, а також спостерігав за однією парочкою. Не згаю навіщо, але було цікаво. Я б хотів спробувати як це, відчувати той оргазм, чи як його називають, кажуть, що це надзвичайно приємне відчуття. 

    — Але ми ж обидва чоловіка. У нас не буде дітей. Сенс? 

    — Янголе я тебе прошу, ти хочеш дітей?!  Ти сам сказав, що ми виші створіння. Я б просто хотів доставити задоволення нам обидвом. 

    Гавриїл посміхнувся. 

    — Я не проти спробувати з тобою, якщо ти хочеш, але я досі не розумію, що і як має відбуватися. 

    — Мені складно пояснити. Можу показати. Хочеш ти просто лежатимеш, а я доставлю тобі задоволення? Я точно досконало не зможу, але сподіваюся тобі сподобається. Тільки включи свої відчуття. 

    Демон спокусливо провів язиком по тілу Гавриїла. Янгол моргнув і глянув на нього. 

    — Знаєш, але мені на ліжку зручніше буде, напевно. 

    — Я тільки за. 

    Гавриїл пройшов у кімнату, яка була більш просторішою, там були доволі дивні рослини, що звисали зі стелі, вони були білого кольору, все інше чорного, ліжко також. Він влігся і глянув на коханого. 

    — Я готовий до твоїх експериментів, над моїм тілом. Просто довірюся тобі, демон мого життя.

     

    0 Коментарів