Фанфіки українською мовою

    Але я не хочу йти зі школи! – дзвінкий крик луною відбився від тонких стін літнього будинку і розлетівся по всьому приміщенню.

    – Тебе вигнав сам Каркаров, хіба ти не розумієш, що в цій ситуації я ніяк не можу тобі допомогти?! – брюнет стукнув кулаком по дверях, від чого ті ледве не злетіли з петель.

    – Ти мені ніколи не допомагаєш! – Мікаелла, а це була саме вона, напружено дивилася на співрозмовника.

    – Тільки не починай. – Віктор щільно зімкнув губи і закрив очі, намагаючись заспокоїтись. Не завжди, але це допомагало прийти в себе після вічних витівок сестри.

    Міка зрозуміла, що перегнула зі звинуваченнями, вона підійшла до брата і, обійнявши його, уткнулась носом у темно-синю куртку. Віктор любив маглівський одяг, вважаючи його зручнішим за мантію.

    Він подивився на сестру, дівчина лише кілька місяців тому відсвяткувала 15-річчя, причому дуже весело. Згадуючи, Віктор посміхнувся, але у мить знову спохмурнів, адже саме після цього блискучого свята Міку й вигнали зі школи.

    – Вибач, Тор, – зітхнула дівчина, – просто я збожеволію, сидячи в чотирьох стінах.

    – Нічого, ми щось придумаємо,- заспокійливо промовив Віктор.

    Дивлячись на цих двох складно було впізнати в них брата і сестру.

    Висока статна дівчина, зі світлою, майже прозорою шкірою, довгим рудим волоссям і великими блакитними очима. Вона виглядала як середньостатистична ірландка, тож могла легко загубитися серед маглів.

    Брат був вищий за сестру на голову та мав статуру людини, що з дитинства займається спортом – засмаглий накачаний торс та жилисті руки. Він більше нагадував острівних ірландців, які були темнішими за своїх нащадків.

    – І що ж ми придумаємо? – зацікавлено запитала Мікаелла.

    – Я візьму тебе з собою у Хогвартс! – похмуро промовив Віктор. – Збирай речі, ми тут надовго не затримаємось.

    Міка здивовано зиркнула на брата, до чого такий поспіх?

    Однак усе прояснилось трохи пізніше, потрібно було встигнути виїхати з півдня Ірландії, доки Каркаров не видав заборону на переміщення і не наказав знищити мою чарівну паличку.

    Вже за кілька днів я була на шляху до своєї нової школи. . .

     

     

    0 Коментарів

    Note