Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Н – Отож, вже завтра день, заради якого я вас всіх зібрав. Складімо план. Джеймс, Майкл і Джош – розвідка. Йоганн, Метью, Ендрю і Інесса – знешкоджуйте бойову техніку. Кетрін, Рената, Моніка та я – атака.

    Е – Ні, краще я буду в атаці, нехай Кетрін знешкоджуватиме техніку.

    Н – Кетрін?

    К – Угу.

    Н – До речі, у мене для вас щось є.

    Норман повів команду до підвалу. Там ввімкнулося світло, прості трухлі стіни перетворилися на сучасні, з яких відкрилося 10 проходів з костюмами.

    Н – Зустрічайте, костюми Ара, Фенікса, Телепата, Спектрума, Енерґо, Відьми Природи, Миті, Невидимки, Магнето та Доктора Васта.

    Д2 – Друже, як ти їх спорудив? Ти ж нібито не інженер.. Чи я чогось не знаю..

    Н – Не інженер, та в мене є колега, яка добре знається на гіпершвидких нанотехнологіях.

    М1 – Гіпершвидких?

    Н – Так, Метью. І вона… Твоя сестра.

    М1 – Що?!

    Н – Джейн! Заходь!

    Д3 – Ну привіт, брате.

    М1 – Сестра?…

    Д3 – Так. Ти не радий?

    М1 – Я… Я в шоці.

    Д3 – А я ні. Я все життя стежила за тобою, мені було цікаво, який ти, як ти, що ти?

    М1 – Сестра…

    Метью обережно і боязко обійняв дівчину. Вона поцілувала його в щоку.

    Н – Приміряйте, має підійти, це еврісайз.

    Кожному підійшов його костюм.

    Н – Чудово.

    Д1 – Чекайте, а з ким ми боротимемось, з вашим братом і військами?

    Н – З…

    Д2 – З його ворогом. І військами.

    Н – Жерар має тисячі поплічників, а ви – це все, що у мене є.

    Р – Ми не підведемо.

    Д – Треба придумати якийсь слоган.

    М – Разом ми сила?

    Е – Сила в єдності, єдність у силі.

    Д – Чудово, але довго.

    Р – Не витрачайте час, ходімо тренуватися.

    Д – Ага, вже йдемо.

    Рената відійшла.

    Д – Бе-бе-бе.

    За кілька хвилин всі були у тренувальній залі (іншому відділі підвалу). Джеймс тестував нову зброю, Рената і Моніка завдавали ударів матам, Ендрю поглинав енергію та теж шпуляв нею в них, Метью бігав, Кетрін просто ходила і щось шепотіла, Майкл прикладав пальці до вісків, Інеса міняла структуру металевих приборів, Джош зникав та проходив крізь стіни, а Доктор Васт стояв біля Нормана і спостерігав за цим.

     

    0 Коментарів