Фанфіки українською мовою
    Жанр: Реалізм
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Перверсії

    Женя весь тиждень думав над словами Спартака та його пропозицією. З однієї сторони він гадав, що це якась нездорова маячня, але з іншої дуже хотів спробувати, оскільки такий підхід його дійсно зацікавив. Так і не вирішивши остаточно, він написав Спартаку та назначив зустріч для фінального обговорення.

    – Доброго дня, Спартак.

    – Доброго дня, Женя. Я так розумію, що Ви уже прийняли рішення?

    – Ні, я ще вагаюсь та хотів би обговорити договір для того, щоб прийняти фінальне рішення.

    – Добре, Ви можете задавати будь-які питання відкрито.

    – Так, з чого би почати – завагався Женя – в договорі були багато понять, які я раніше не чув, але я погуглив і …- Женя замовчав, не знаючи як продовжити далі.

    – Не нервуйте, Женя, все добре. Давайте договір, ми почнемо з тих практик, які Ви відмітили “можливо спробувати”, а потім перейдемо до інших.

    Женя кивнув та протягнув Спартаку договір з відміченими олівцем галочками навпроти практик.

    – Подивимось, що Ви відмітили: зв’язування, порка, контроль/підкорення, приниження, Dirty Talk, бандаж, використання наручників, батогів, кляпів, нашийників. До цього, я так розумію, питань у Вас немає, перейдемо до наступного там де Ви відмітили “вагаюсь”.

    Женя почервонівши набрався сміливості та запитав:

    – Так, у мене є запитання, в договорі зазначено оральне та анальне проникнення – чому не написати просто, що секс або мінет.

    – Тому що це не означає, що проникнення буде членом, можливо використовувати і інші предмети, звичайно безпечні.

    – А, тобто сексу взагалі може і не бути?

    – Так, я подивлюсь по загальній динаміці нашої терапії та зроблю все якнайкраще, що буде потрібно Вам в кожен окремий момент. Вам варто розслабитись та ні про що не думати – це основне. Залишаємо цей пункт?

    – Я зрозумів, так добре, залишаємо – зніяковіло відповів Женя.

    – Женя, я розумію, що Вам незручно про це говорити, але краще вияснити все на даному етапі. Рухаємось далі: удушення, сенсорна депривація, пояс вірності. Залишаємо?

    – Так.

    – Тоді переходимо до останнього пункту “категорично ні”. Я розумію чому Ви проставили “ні” на такі пункти як уро-кінк, капрофілія, некрофілія, геронтофілія та інші. Але щодо саундингу, можливо Ви зміните свою думку, я покажу настільки це може бути приємно.

    – Я не впевнений, скажіть Спартак, а Ви всі практики, які були описані в Договорі використовуєте?

    – Ні, не всі практики я використовую, мені просто необхідно інколи знати настільки глибока у клієнта перверсія, чи варто взагалі пропонувати йому в таких випадках сесію, як спосіб вирішення проблеми та притуплення симптомів, оскільки це може погіршити стан. Вилікувати перверсію, якщо вона не природня, тобто отримана не внаслідок травми в корі головного мозку, не можливо. Якщо з практиками на даний момент закінчили переходимо на наступного пункту стоп-слово, я бачу тут не зазначено. Скажіть, Женя яке стоп-слово будете використовувати?

    – Спочатку я думав, що було б дуже кумедно використовувати слово “ще” як стоп- слово.

    – Це не найкраща ідея, оскільки може ввести в оману як мене так і вас.

    – Добре тоді хай буде “Гусь”

    – Так і зазначимо, усміхнувся Спартак. Далі я трохи розкажу як буде відбуватись сесія в загальному і що Ви повинні робити.

    – Так, я уважно слухаю.

    – Наша сесія буде відбуватись в окремій кімнаті спеціально для цього призначеній, вона суміжна з цією кімнатою. Час сесії буде чітко регламентований. Коли ти знайдеш в кімнату ти повинен чітко слідувати моїм інструкціям, ти повинен повністю довіритись мені і максимально очистити свій розум. Звертатись до мене зможеш лише тоді, коли я тобі це дозволю за виключенням стоп-слова. Називати можеш мене лише майстром. Женя, ти ж не проти, що я перейшов на “ти”?

    – Звичайно, а можна і до тебе звертатись на “ти”?

    – Так, але не нас час сесії, під час сесії звертайся на ви. І останній пункт: від тебе потрібна довідка про відсутність ЗПСШ.

    – У мене є в наявності, я робив дану довідку у лютому

    – Ти жартуєш? Довідка, якій 4 місяці, та за цей час ти міг підхопити купу захворювань. Ні, ти підеш та зробиш нову довідку, перелік необхідних аналізів я тобі напишу. Та я звичайно надам тобі свою довідку. Так ти ставиш свій підпис, Женя?

    Женя все ще виглядам невпевнений, але він уже не міг відмовитись, ефект незворотних витрат, він скільки уже витратив сил та часу на обдумування.

    – Так, я підписую.

    – Женя ти не пошкодуєш, я дам тобі той спокій, який ти прагнеш, він буде безпечний і чітко регульований. Тобі більше не доведеться різати себе, щоб щось відчути та заглушити біль.

     

    1 Коментар

    1. Jul 17, '23 at 14:00

      Дякую за розділ! Пишіть та викладуйте продовження як найшвидше. Чекаю на розвиток основної дії)