Фанфіки українською мовою

    Вийшовши з дому одразу стало відчутно зміну, гарячий вітерець віяв в облича брата з сестрою. Вже вечоріло та на вулиці було дуже жарко, мабуть градусів 30, хоча літо тільки почалося та вже було дуже спекотно. На т/і була вдіта легка сукня до колін,колору кави, під сукнею були вдіті стрейчові шорти,а на ногах білі кросівки, волосся було розплетене. Брат з сестрою, трішки пройшлися вулецию, хвилин 20, та зустріли свого татка.
    тато- Привіт, всім!
    Alex*т/і- Привіт, татку!
    тато- Куди йдете?
    т/і- Оглянути місто, хочеш з нами?
    тато- Не сьогодні, мені ще потріьно до прибтрати свою кімнату. Ти можеш сходити до магазину?
    т/і- Так, звісно. Тоді Alex може тобі допомогти. Я ще трошки прогуляюсь и схожу до магазину.
    тато- Гарна іде, так и зробимо!
    Ось так т/і залишилась на одинці сама з собою, а робити нема що. Тому т/і пішла далі оглядати містечко, підішовши до великоі площі я побачила дівчинку, яка бігала від одої людини до другої, та щось запитувала в них. Дуже швитко дівчинка помітила т/і, бо раніше тут її не бачили. Вона підйшла до т/і и почала розмову.(Д-дівчинка)
    д- привіт, я тебе раніше тут не бачила, ти мабуть нова мешканка Енканто!
    т/і- привіт, так я приїхала сюди три дні тому.
    д- доречі, мене звуть Мірабель, а тебе як?
    т/і- мене звуть т/і, приемно познайомитися!
    М- і мені, я можу тобі тут все показати, якщо ти не проти?
    т/і- о так, супер.
    Мірабель повела показувати т/і місто. Весь час дівчата розмовляли і з ціеї розмови вони багато дізналися про одна одну. Т/і дуже здивувалася,та не повірила розповідям нової подругиє про магію. Вона навіть подумала що Мірабель з неї знущаеться. Та згодом т/і почало подобатися її розповідь, вона навіть майже повірила, аж поки вони не дійшли до великаго, вкрашеними квітами будинку. Дівчинки зупинилися павпроти нього.
    М- це дім моеї сім’ї, його імья Касіта!
    т/і- оце так, який він великий и гарний! З великим захопленям и здивуванням сказала дівчинка.
    Раптом будинок почав сам відкривати та закривати вікна й двері. т/і стояла наче камінь. Швитко перевів погляд на Мірабель вона спитала:
    т/і- що це таке? як він сам це робе? Це якийсь магічний трюк?
    М- Ні! Касіта живий будинок!
    вона так і стояла б з відкритим ротом поки не почула голос Мірабель.
    М- давай я тебе зі своею родиною познайомлю! з захопленням сказала Мірабель.
    т/і- ой, а яка зараз година?
    М-о пів на сьому.
    т/і- вибач, мні потрібно до магазину а потім до дому. Може наступного разу?
    М- о так звісно, побачемося наступного разу! Бувай!
    т/і- До наступної зустрічі, бувай!
    після прощяння з Мірабель т/і пішла до магазину в невеличкий супер-маркет на краю вулечки. Придбавши продукти т/і пішла до дому…

     

    1 Коментар

    1. Nov 5, '22 at 20:22

      ось і нова сторінка