Фанфіки українською мовою

    Валік, Андрій та Роман з самого ранку почали підготовку до парубоцької вечірки перед весіллям Миколи. Те що хлопці готували для Миколи це був сюрприз.

    Для Миколи хлопці вирішили влаштувати гонку-паті (а саме гонка на квадрациклах, тур по важкопрохідних лісових стежках), а після відправитись в паб. Спочатку хлопці домовлялися, щоб Андрій і Валік зайнялись гонкою та туром, а пабом Роман. Але Валіка де що хвилювало у відносинах з Лузаном тому він вирішив помінятись місцями з Романом – на ньому паб, а на хлопцях гонка-паті, Валік обґрунтував обмін тим, що біля нього знаходиться класний паб. Роман і Андрій погодились.

    За місяць до парубоцької вечірки, у Валіка було день народження де вони зібрались своєю звичайною компанією з чотирьох левів. Святкування проходило у ресторані, потім хлопці подумали, що це занадто нудно і вони відправились в караоке де вони наздогнались алкоголем. В караоке день народження проходило дуже весело і дуже п’яно… Через те, що Миколу дома чекала наречена то він відправився раніше всіх і був менш п’яним ніж інші. Хлопці пробули в караоке ще годину, а далі все як в тумані. Валік і Андрій разом прокинулись у ліжку Валіка, вони повністю були голими, але проблема була в тому, що хлопці взагалі не пам’ятали як опинились в квартирі Валіка та ще й голяком спали разом. Микола шуткував, що хлопці весь вечір були наче прилипнуті і не відходили від один одного, а так як Роман був до кінця з ними, він казав, що у них були поцілунки і можливо щось більше. Після цієї ситуації вони наче уникали один одного. Безумовно це могли бути звичайні жарти левів. Але Валік постійно думав про цю ситуацію і думав, що ж між ними могло бути. Він уявляв, що вони робили і як, через це Валік почав ставитись до Андрія по іншому, у нього відкривались нові почуття і йому цікаво про те, що думає Андрій, адже вони після цього розмовляли лише про робочі моменти.

    З ранку хлопці залетіли на хату до Миколи і з голосними аплодисментами, хлопавками та з музичним супровідом від собаки Миколи та Лізи – Кріс, розбудили не дуже радісного Миколу.

    – Ви зовсім ахуїли, я вже подумав, що сьогоднішній парубоцький вечір я проведу в бомбосховищу.

    – Те що сьогоднішній день пройде «бомбово» так це точно – Андрій.

    – Ууухууу – радісно вигукнули хлопці крім Миколи.

    – В тебе є 5 хвилин, щоб встати і зібратись – Валік.

    Не зовсім бадьорий Микола встав і пішов збиратись.

    – Хлопці, будете каву? – запитала наречена.

    – Мені з вершками – Роман.

    – Кохана, моя квіточка прекрасна, можна і мені кави? – сказав Микола виглядаючи з ванни.

    – Ні! – вигукнули всі.

    – Пиздець канєшно…

    Поки Микола збирався, хлопці випили смачної кави від нареченої. До речі, Ліза не обділила кавою і свого коханого.

    Перед виходом з квартири хлопці зав’язали очі Миколі. Ліза побажала гарно провести день і вечір та сказала Миколі, щоб той нічого не начудив і поцілувала коханого у губи.

    – Які ж файні молодята – Роман.

    – А ще дуже файний буде Микола після паті – додав Андрій.

    – Йдемо, в нас час йде, а ми ні! – Валік.

    Хлопці сіли в машину до Андрія, адже перед цим Валік, Роман та Андрій грали на карти хто ж сьогодні буде шофером і як вже зрозуміло – Андрій програв.

    Коли хлопці вже приїхали вони підвели Миколу до квадроциклів. Тур буде тривати три години. Микола дуже зрадів, що частиною вечірки буде гонка-паті. Хлопці переодягнулись у спеціальний одяг, сіли на своїх «коней» і відправились кататись.

    – Ну що готові до нового підпалу?

    – Це буде розїб.

    Гонка була дуже захоплююча і весела. Хлопці катались і по лісових стежках, катались по воді, в болоті. Першу дві години вони просто катались, а остання година була гонкою. До фінішу вони приїхали брудними та мокрими, але їм було дуже весело. Першим звичайно був Микола.

    Після закінчення гонки хлопці вирішили випити міцного алкоголю крім Андрія який був за кермом і леви відправились у паб, столик якого забронював Валік. У пабі хлопці замовили їжу, закуски і алкоголь. Вони багато спілкувались, жартували. Було дуже весело, леви давно не збирались в такій легкій обстановці де вони нарешті не говорили про роботу та зйомки. Андрій вирішив розслабитись і нарешті випити за молодят і за цей вечір.

    Не дивлячись на таку невимушену обстановку Валік не міг не думати про Андрія який сидів навпроти нього. Їх погляди часто перетинались та їх дихання на ці секунди завмирало. Вони так довго знайомі, скільки в них було пригод та веселих моментів проведених разом. Їм було важко сприймати, що між ними могло щось бути, вони ж просто друзі… Друзі які були поряд з один одним у веселу, сумну та складну хвилину. Друзі які завжди разом. Думки Валіка про Андрія і те що між ними, перервав Микола:

    – Хлопці, друзяки, я дуже радий, що ви в мене є. Дякую вам за цей день і за те що ви завжди поряд. Я хочу вам дещо запропонувати, думаю ви і так здогадувалися. Будете моїми дружками на весіллі?

    – Йой, як несподівано…

    – Ми навіть не очікували.

    Звичайно хлопці погодились. Це було те що знали всі і можна навіть було і не казати, всі знали своє місце на весіллі.

    Хлопці ще годину посиділи в пабі і вирішили вже розходитись. Микола замовив собі таксі, знову щиро подякував хлопцям за влаштований парубоцький вечір і відправився на крилах кохання до нареченої. Валік запропонував Роману та Андрію залишитись у нього, а з ранку на машині Андрія поїхати в офіс левів, але Роман вирішив все ж таки визвати собі таксі. Андрій та Валік провели хлопців і відправились у квартиру Валіка яка знаходилась в домі поруч з пабом.

    Хлопці мовчки прогулювались не великим сквером біля будинку Валіка. І все ж таки він вирішив потривожити тишу…

    – Я не хотів про це говорити, але не можу мовчати. Після тієї ситуації я не можу не думати про тебе, про те що між нами було. Хоча я й не знаю, що могло бути, ми ж навіть не пам’ятаємо. Мені здається в мене є почуття до тебе… – сказав Валік буквально на одному диханні.

    Андрій продовжував мовчати, він не знав, що відповісти Валіку. Він навіть не уявляв, що Валік досі думає про це. Андрію здавалось, що вони просто забудуть, хоча сам не міг цього зробити і він сам думав про той вечір, про час проведений з Валіком.

    Валік так і не дочекався відповіді…

    *Що ж я накоїв, чому я просто не міг промовчати. Що він тепер думає про мене, я просто взяв і поставив жирну крапку не лише в наших стосунках які могли бути, а поставив крапку в наших звичайних дружніх відносинах.*

    Валік розсердився на самого себе і почав поспішати додому, але він відчув міцну руку Андрія яка зупинила його. Він розвернувся до Андрія і вони зустрілись поглядом. Вони стояли біля арки на вихід з сквера, зоряне небо і повний місяць підсвічували їх. Які вони красиві і закохані. Тепер закохані не лише у свою роботу та у те чим вони займаються. Вони закохані в один одного. Вони підійшли до один одного не упускаючи зорового контакту і сплелись в один поцілунок. Присмак віскі який пив Валік на його губах перемішався з чорною кавою на губах Андрія яку він випив перед виходом. Це найкраще поєднання  у цей вечір… віскі та чорна кава, та Валік і Андрій.

    Хлопці мовчки зайшли в квартиру, зняли верхній одяг і пройшли в спальню де вони насолоджувались один одним. Як і в той ранок вони прокинулись на тому самому місці і абсолютно голими. Та вони вже все прекрасно пам’ятали … от тільки не хотіли забувати.

     

    0 Коментарів