Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Кай та Субін були найгарнішою парою. Навіть друзі казали що вони в минулому житті померли в один день.

    Кай був для Субіна сенсом життя. У Субіна не було нормальних батьків. Мати пияка, а батько покинув їх коли народився Субін. Мати вигнала його з дому коли йому виповнилося 18. Сказала мовби “Ти вже дорослий, тому пездуй нахуй з моєї хати! Щоб я тебе більше ніколи не бачила!” На радість у Субіна був найкращий на той час друг Кай. Кай та його сім’я прийняли Субіна, тому що знали що хлопець з маленького заробляє грошенята як може. Субін пообіцяв що з’їде як тільки випаде можливість а поки жив у кімнаті Кая. Субін не раз помічав те як Кай дивитися на нього, не так як на друга.

    Час йшов швидко і Субін з’їхав від Каїної сім’ї та почав сам розвивати своє життя. Влаштувався на роботу і почав жити як звичайні люди. Але він жив заради його сонячного промінчика. Субін не міг ховати своїх почуттів і признався Каю через якийсь час, це виявилося взаємно тому вони в той ж день почали зустрічатися.

    Зустрічали вони протягом 3 років, але в якись день вони пішли на побачення і в старшого було дивне передчуття бо Кай вів себе дивно, ніби щось приховує від нього і це він помітив ще декілька місяців тому. Ось побачення проходить кінця і Кай дуже довго обіймає старшого, ніби на прощання. Так відчув Субін але його думки перебили слова Кая:

    -” Як шкода що це наше останнє побачення…”

    -“Тобто останнє побачення?! Ми розлучаємося? Ні , Каю, так не можна та хоча б…”

    -” Ти б знав як мені боляче від твоїх слів.. Насправді я хворий раком, і мені залишилося 2 тижня.. Пробач що не сказав раніше, не хотів рушити твої будні”

    -” Ти що жартуєш? Це жарт? Скажи що це жарт? Та не може бути такого!! Каю!! Скажи що ти пожартував!! Ні… Ти не можеш померти!! Не покидай мене!! Прошу!!” З сльозами на очах кричав Субін Каю.

    -” Зроби мені пропозицію, принось кожен день на мою могилу шоколад та теплий чай, будем уявляти що чаюємо з твоєю улюбленою шоколадкою!)” Сказав з посмішкою та сльозами на очах Кай.

    ********

    Минув рік з смерті Кая, Тай Субін теж недавно покінчив своє життя. Він не міг змиритися з смертю свого коханого, тому вирішив зробити самогубство.

     

    0 Коментарів