Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Глава 1 

    Янгол сидів у своєму кабінеті, як зазвичай. І попивав вино, це був останній спокійний вечір до кінця світу, він би так і лишився спокійним, якби раптом до кабінету не увійшов Кроулі. 

    — Пекельного вечору тобі, це ж наш останній раз можливо. 

    Ангел запитально глянув на гостя. Той дістав пляшку дорогого вина з-за спини і поставив на стіл. 

    — Чекав мене?

    Спитав із лукавою усмішкою демон. 

    — Та ні, ні, ти що?! 

    — Янголе, ти не вмієш брехати, ти надто праведний для цього, у тебе ж два бокали стоять. 

    Демон відкоркував вино і налив обом на що, янгол мотнув головою і перетворив його на воду. Демон всміхнувся. 

    — За останню місію? 

    — За останню місію. 

    Обидва перехилили келихи, але перед самісіньким ковтком янгол перетворив ангельську воду на вино. Ангел ковтнув і зрозумів це. Він роздратовано глянув на демона. 

    — Сам же випив. 

    — А ти мені дав вибір?! 

    — Нам вибору не дано. 

    Демон єхидно всміхнувся і розстібав по ґудзикам сорочку, розглядаючи ангела. 

    — Той почервонів від таких подій. 

    Знявши сорочку, він всівся на коліна Азірафаелю і почав язиком розстібати ґудзики. 

    — Оце ти вмієш…Язиком володієш просто чудесно. 

    Янгол ще випив вина, бо був не готовий трохи до витівок цього змія-спокушувача. Демон посміхнувся і затикнув язиком рот Ангелу, обплівши їх язики. Він розстібнув йому штані, і спустився до низу язиком і почав дражнити янгола, ставши перед ним на коліна. Янгол ще налив собі і випив одразу до дна, клацнув пальцями і Кроулі опинився повністю голий. Демон всміхнувся і встав вмостившись назад на коліна. 

    — То що, такий праведний, що сам мене роздягнув? 

    — Ти мене спокусив! 

    — Та не бреши, ти це не вмієш. Ти сам мене роздягнув. Бо весь збуджений. Я ж бачу тебе наскрізь, мій коханий янголе. 

    Янгол розізлившись, схопив демона за сідниці і почав насаджувати його на свій прутень. Демон застогнав. 

    — Азірафаелю, не так швидко! 

    Той трохи сповільнився, але все одно входив доволі швидко. Він взяв надпив ще вина з горла. І пришвидшив темп, увійшовши повністю. Кроулі вигнувся і стогнав. Азірафаель прошепотів на вухо Кроулі. 

    — Відіграєшся потім. 

    Кроулі ахнув і вигнувся. Азірафаель притягнув його і поцілував, затикнувши йому цим рота. І почав потроху рухатися всередині демона. Він взяв його за вузькі стегна і рухав його вверх вниз. Демон обплів язиком шию Азірафаеля і тримався за неї таким чином. А той все пришвидшував їх рух. Він зняв демона з себе і кінчив, той теж кінчив. Ангел ліг і розслабився, трохи відпочиваючи, аж раптом зрозумів, що він теж голий, а демон лежить у нього між ногами. Кроулі підповз і влігся на Азірафаеля лукаво розсунув його ноги і почав входити. Янгол вигнувся і простогнав. Лукавий входив доволі швидко, а язиком почав пестити його прутень і скрутивши одну частину язика в трубочку, він вставив його в голівку. 

    — Агх, Кроулі. Твої фокуси. 

    Він повністю увійшов в янгола і активно рухався. Притому руками поліз до грудей янгола і почав пестити його соски. Янгол стогнав і міцно тримався за ліжко. 

    — Кроулі, коханий, дай кінчити. 

    Демон лукаво всміхнувся. 

    — Ти вже хочеш? 

    Він прискорив темп і прибрав язик з прутня. Ангел кінчив, і лежав віддихувався. Кроулі теж вийшов і кінчив, витерши все навколо він сів поруч. Ангел теж сів і вони продовжили пити вино і говорити, як було у книжці.

     

    0 Коментарів