Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Локі (Loki)

    Мультивсесвіт не вивчено до кінця. І що, коли існує така версія подій фільму Тор 2, де головними оповідачами виступають Локі та Фрігга? Що коли там і темні ельфи – персонажі добре прописані, і сюжет не банальний, і у Джейн є характер, і Тор росте у плані розвитку персонажа? Що коли великі маги Асгарду насправді великі, а Фріггу – зовсім і зовсім не просто побороти? Що, коли Локі і Фрігга насправді володіють магією, якої достойні?

    Тут ця версія світу оживає. Тому не пропустіть.

    ***

    Локі закрив книгу, яку принесла йому мати, і позіхнув.

    “Зрештою, вдома добре. Навіть в’язниці комфортні, хто б знав. І подушка м’якенька. Яке ж жахливе життя істоти, не визнаної власним батьком та братом.”

    Ілюзія Локі з’явилася посеред кімнати і почала гуляти роздумуючи.

    “Ох, точно. Зведеним братом. Це ж усе пояснює.”

    Локі максимально скептично зиркнув на купу книг, що досі лежали на підлозі, а тоді звелів ілюзії принести йому наступну.

    -Книги з магії, книги з історії, книги з… – Бог хмикнув. – Сімейні мелодрами Асгардців. А це цікаво.

    О, мати питала його, чи справді надіслані нею книги зовсім не зацікавили Локі.

    “Враховуючи, що половину з них я прочитав до років шістнадцяти, це якось аж применшує гідність біблітеки Асгарду.”

    Локі перегорнув сторінку.

    “Ні, ну якби хоч прикольне чтиво було, кількасот років пролежати цілком красиво звучить. Між одним захопленням світу та іншим. Я все життя був інтровертом, мені цікаво хто тут ще кого покарав.”

    Його ілюзія зникла, а сам Бог знову поринув у читання.

    Позаду щось раптом дуже сильно гримнуло.

    -Ох, як ти міг зрадити свою дружину, о, невідомий-предок-тора?

    Локі просто продовжив читати.

     

    1 Коментар

    1. Jun 23, '22 at 19:39

      Страшно інтригуюче)