Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)

    Тяжкі штори не давали проникнути всередину номера ні єдиному промінцю світла з вулиці, нехай там вже давно на небі красувався місяць. Чимін сидів на дивані у вітальні, ліниво щось гортав у телефоні, іноді переводив свій погляд на дівчину, що ходила з кімнати до кімнати, тягаючи в руках то подушку, то ковдру. Мабуть, готувала своє ліжко, щоб лягати спати. Хлопець вирішує відволіктися від гаджета, відклавши його на край столика біля дивана. Кохана сховалася десь у спальні, від туди долинало лише якийсь шурхіт, а потім переможне: “Нарешті все готове”. Чимін почувши це посміхнувся. В цей же момент Соня зайшла у вітальню із задоволеною усмішкою на обличчі. Не довго думаючи, дівчина повільно, мов кішка, підійшла до чоловіка, а потім обережно сіла на коліна Пака. Він навіть і не заперечував, лише запитливо вигнув брову.
    – Чимін~а – протяжно промовила дама. Вона ближче присунулась до хлопця і почала вимальовувати якісь візерунки на грудях.
    – Ти щось накоїла? – Чимін хоч і розумів, що з ним заграють, але все ж таки насторожився.
    Соня нічого не відповіла. Раптом схопила міцніше за футболку і прильнула вустами до чужих. Поцілунок виявився таким ніжним, що задурманило голову обом моментально. Чимін перехопив ініціативу, поглиблюючи поступово поцілунок. Акуратно пробираючись язиком углиб, після чого йому подобалося злизувати ниточку слини, що виникала між ними, тим самим заставляючи даму засоромитися. Усередині з’являлося почуття чогось багатообіцяючого. Вони продовжували, іноді переривалися, щоб перепочити. Коли руки Соні вже почали прокрадуватись під одяг хлопця, той відсторонився.Цей його важкий погляд, ці білі зубки, що виглядали з відкритих пухких губ все більше сп’яняли розум. Думки дівчини вже давно були про те, як вони проведуть весело час, так, щоб зруйнувати все, що знаходиться в радіусі поля зору. Чимін вже здогадувався про її бажання, тому спеціально відтягував час, просто мовчки дивився в очі. Як же подобається дражнити когось, особливо коли людина чогось дуже сильно хоче.
    Пак чекав, поки попросять, коли почнуть благати від нетерпіння. У такі моменти він навіть не звертав увагу на те, як тісно ставати в штанах і починає нити його член. Щоправда, Чимін не очікував, що його обіграють. Соня продовжувала наполегливо вести гру, тепер пригорнулася до шиї. Опалюючи гарячим диханням, чим ще більше викликаючи приємні почуття внизу живота в обох. Від Чиміна почувся тихий стогін. Хлопець судомно намагався щось стиснути пальцями, але натомість виходило лише дряпати меблі під собою. На цьому дівчина не зупинилась. Зручно розмістившись між колін айдола, вона почала знімати йому штани. Пак намагався допомогти, нашвидкуруч стягуючи білизну. Соня посміхнулася, побачивши обличчя партнера, адже зараз перед нею “грізний альфа” перетворився на хлопчика, що ось-ось почне скиглити. Провела язиком по голівці, на що хлопець здригнувся і голосно видихнув. Він запустив свою долоню їй у волосся та почав контролювати швидкість рухів. Кімнату заповнили уривчастий стогін Чиміна. Мурашки покривали шкіру та розносили приємні відчуття. Пак відчував, що вже не в силі стримуватися.Соня взяла в руку член і почала водити зверху вниз, іноді облизуючи язиком по головці злизуючи слизьку речовину, що виділяється. Чимін на грані, з його вуст виривається гучний стогін. Вже штовхається в долоню, прискорюючи темп. Гаряча сперма стікає з основи. Дівчина встигає підібрати все до єдиної крапельки. Пак заплющує очі і мало не плачучи благає припинити, адже ось-ось і знову кінчить від дотику її язика. Соня відходить, паралельно облизуючи губи, дивиться як Чимін тремтить і важко дихає від задоволення.

     

    0 Коментарів