Фанфіки українською мовою

    Чи зміг би він ще комусь таке дозволити?

    Ні.

    Чому так сталося?

    Хрін його знає.

    Сукуна ніколи не ставив запитань піднесеного порядку — а що коли, а раптом так, а чому… — все це було далеким і непотрібним; сенсу в стратегії немає, якщо немає нікого, хто міг би зрівнятися з тобою в силі. Рьомен знає про це не з чуток.

    Є різні поняття: і найчастіше, у житті Сукуни, вони мають своє стійке коріння, вони не змінюються, вони — очевидна істина. Але іноді все складається настільки несподівано, що він навіть дивується. Дивно, що протягом багатьох років він все ще на це здатний.

    – Про що думаєш? — у вухо, що палить пошепки. Сукуна хмуриться, морщачи ніс.

    А потім щоку обпалює ляпасом — він навіть не здригається, але все одно відчуває, як шкіра наливається теплом і червоніє. Розплющує очі, погляд не віщує нічого доброго, але людині, що сидить навпроти, здається, абсолютно начхати.

    Ітадорі розтягує губи в усмішці, дивиться поблажливо — і цей вираз хочеться стерти з його обличчя. Можна кулаком, можна ногою, можна зламати йому череп, розмозжити, розкришити, але найефективніше – рушити стегнами вгору, вганяючи член до упору, так, щоб Юдзі вчепився в його плечі і закотив очі, витягаючись струною.

    Мляво, солодко — навіть надто. Це збудження таке сильне, що викручує кістки, вивертає навиворіт. Ітадорі хочеться до зубного скрипу — і не має значення як і де.

    Рьомен облизує пересохлі губи. Хуй його знає, від чого так дзвенить у вухах – від ляпаса, або від збудження. Але факт залишається фактом – від цього ідіота підтискають яйця.

    І Ітадорі про це знає – знає та користується; Юдзі упирається стопами в звик його трону, тримається руками за шию і рухає стегнами: вгору і вниз, самостійно сідаючи, стискаючись і дряпаючи шкіру нігтями.

    — Виродок,— шепоче Юдзі,— Ти просто закінчений,— але  тиснеться ближче, впирається лбом у плече.

    Сукуна підкидає стегна вгору, притримуючи Ітадорі за боки, вбивається короткими, ритмічними поштовхами, і Юдзі хапається за його волосся, тягне до неприємного — і Рьомен шипить. Але Ітадорі начхати хотів на чужий дискомфорт — і це те, від чого дах зносить повністю.

    Він знову відсувається, ширше розводить коліна, насаджується до самого кінця і завмирає, стискаючи ствол у собі, огортаючи тугим нутром; тягне Сукуну собі за волосся.

    — Оближ, — не прохання, не питання.

    І Рьомен нахиляється, висовує язик, щоб ковзнути їм по грудях, до самого соска, обвести кінчиком, а потім стиснути зубами. Ітадорі вигинається, впивається нігтями йому в плечі і стогне.

    — Блять, — видихає судомно, кусає опухлі губи. — Ще, ще.

    Сукуна посміхається, відтягує сосок, намацуючи лівою рукою другою та катаючи горошинку між пальцями; Юдзі пхикає і елозить з боку в бік, піднімається, дірка розтягується по стовбуру, щоб потім знову осідлати його до кінця. І Рьомен шумно видихає, зчепивши зуби, відкидається назад на спинку трону.

    — Хочу…  — бурмотить Юдзі, його щоки горять гарячковим рум’янцем, — Сукуна.

    Рьомен ковтає, опускає руку вниз, щоб охопити його член, засувати їй у ритм своїх поштовхів; а потім здригнутися і прикрити очі, дивлячись на Ітадорі з-під напівприкритих вій. Юдзі гладить руками похилі плечі, шию, а потім стискає її і здавлює все сильніше і сильніше.

    Легкий тиск переходить у повноцінне удушення, і від цього член усередині смикається, Юдзі схлипує, підмахуючи стегнами, насаджуючи самостійно; він тисне пальцями під кадиком, душить так, що якби Сукуна людиною — здох би, або вже відрубався. Але Рьомен тільки облизується, не маючи змоги вдихнути, відчуває, як сльозяться очі.

    Юдзі прискорює свої рухи, а Сукуна Гладить його член рукою в такт цій ритміці і Ітадорі кінчає, з гучним вигуком, з тремтячими пальцями, що обхопили сильну шию. Ремен хрипко сміється, коли хватка слабшає, руки сповзають, щоб підхопити Ітадорі під дупу, розвести пальцями і вбитися ще десяток разів, перш ніж закінчити всередину.

    Ітадорі стогне, тикаючи носом йому в шию, обіймає за неї і прикриває очі, заспокоєний післяоргазмової негою. Сукуна хмикає, огладжує рукою його поперек.

    Чи зміг би він ще комусь таке дозволити?

    Ні.

    Ітадорі солодко зітхає і, здається, засинає.

     

    0 Коментарів