Фанфіки українською мовою

    #кринжжовтень

    1- кринжовий український мем

    -Чуєш?

    Ледь вловимий шепіт в напівтемряві кабінету «захисту від темних мистецтв.

    -Що?- нахилився Гаррі до плетива Герміониних кучерів.

    -Я знаю, що це не спеціально, але це сексизм. Всі попередні викладачі «захисту» були, ніби норм, але всі вони були чоловіки. І тут нарешті взяли жінку, а вона…

    -Герміоно, вспокойся! Вона ще навіть не прийшла.

    -Це ти краще почни думати Роне, чи хоча б слухати!

    -Слухати, що? Це взагалі звернення було не до нас, а до першачків.

    -Вона з міністерства!

    Ця фраза втонула в гамері, голосів решти учнів не досягши ні розуміння, ні якоїсь відповіді.

    Але тривало це тло не довго, раптово ставши суцільною тишою. Після того, як двері з гуркотом відчинилися та впустили жіночку передпенсійного віку в рожевому.

    -Тач, тач, тач. Привіт мої рагуленятка. Я професорка Амбридж і сьогодні вступне заняття, то ж поговоримо про, Того-хто-насправді-не-повернувся, і кому вигідні ці чутки та паніка серед чарівників.

    Так цей рік буде довгим…

     

     

     

     

    2 Коментаря

    1. Oct 2, '22 at 13:15

      Так. Стоп. Що?! 😂
      Чому Рагулівна на боці міністерства? Навіщо вона змінила ім’я? Що вона взагалі робить у Гоґвортсі?

       
      1. @MeteliaOct 2, '22 at 14:04

        Привітики, робота написана на челендж “кринжовтень” першим завданням було вставити “крінжовий український мем” і такі от наслідки…