Фанфіки українською мовою

    – ну що вітаю нас з закінченням туру! – проголосив тост Женя.

    команда відпочивала після запису подкасту, сьогодні був останній день туру. йшла приємна розмова повільно перетікаючи з одної теми в іншу. кількість алкоголю в крові поступово зростала, звичайно у всіх крім Спартака.

    – ми уже підемо, думаю сьогодні всі добряче втомилися, так? – промовив актор, навіть по його голосу можна було почути підтвердження тих слів.

    – так. я зранку перед від’їздом зайду, потрібно дещо забрати, ок?

    – добре, – відповів Коля.

    Женя і Спартак розійшлися по номерам. у Колі з Антоном був спільний номер, знову.

    – ось у мене тільки одне питання, чому ти уже третє місто під ряд знімаєш нам спільний номер, хоча я вкурсі що були інші? – запитав оператор

    – так? мені про це не казали..

    – не клей дурня. ти вже півтора тижні дивно поводишся, робиш елементарні помилки. раніше тобі це було не властиво, що сталося?

    – можливо просто втома, все ж стільки міст проїхали,- почав був Коля але зловив пильний погляд чоловіка напроти, – ну добре, це не правда. нічого не сталося але моє відношення до одної речі змінилося.

    – знаєш у мене схоже становище, коли думаю про це доходить до абсурду..

    – тепер мені більше цікаво, що ж у тебе за ситуація

    – краще тобі не знати..

    – та ну розказуй

    – спочатку ти

    – окей, я закохався

    – ого, хто ж вона ?

    – тут скоріше не вона, а він…

    – неочікувано. але ще більше дивує те що у мене історія схожа, – сказав оператор переміщаючись на крісло поряд з товаришем. – і все ж мені цікаво почути відповідь на своє запитання, хто це?

    Коля не відповів, тільки подивився у очі Антону. пройшло пару секунд перш ніж той зрозумів.

    – ти ж розумієш що цьому не бувати?

    – повністю

    – ти не дав мені договорити, цьому не бувати у постійному житті, єдине що ми можемо собі дозволити це сьогоднішній вечір..

    – ну це вже краще ніж нічо.. – розпочав чоловік, але його перебив Антон. той обережно повернув голову друга (?) і поцілував. Коля відповів і поглибив його.

    зранку..

    – ти ж пам’ятаєш, той вечір єдине що може бути між нами? – нагадав Антон,- хоч почуття і взаємні занадто багато поставлено на кону.

    – пам’ятаю, ця розмова залишиться в стінах готелю,- чоловіки розмовляли збираючи речі.

    Коля наблизився і перед тим як поцілувати промовив :

    – це востаннє

    – Коль пам’ятаєш я мав зайти.. ,- ні він не пам’ятав а Спартак зайшов беззвучно і невчасно- ого.. то що жарти вже не настільки жарти?

     

    я це писала по фану і нашвидкуруч тому не знаю наскільки вдалося, але все одно дякую що витратили свій час)

     

     

     

    2 Коментаря

    1. Dec 18, '22 at 21:04

      П
      а
      а
      а 🤣
      Спартак домігся бажаного – фанфік про Антона і Колю існує.
      Я волаю.🤣

       
    2. Dec 18, '22 at 20:13

      Аааа, я після сьогоднішнього сторіс чекала, поки
      тось це напише))))
      Дякую автор!