Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Сонечки! Розділ писався о 12 ночі тому, вибачте за помилки. Приємного читання!

    Скрипнули гальма. Машина зупинилась біля знайомого Жені готелю. Хлопець вийшов, обійшов машину і поплескав водія по плечу.

    – Дякую, друже! Що я винен?

    – Нічого, пане. Той хлопчина з бару заплатив.

    – Якщо так, то бувай, друже.

    – Гарного вечора, пане. І не надто долучайте своїй дівчині.

    – Було б кому докучати!

    Скляні двері готелю розсунулись перед Яновичем. Персонал дивно дивився на хлопця. Нарешті добравшись до ліфту Женя видихнув і глянув на годинник. Друга ночі. Спартак напевно вже спить. Або читає що небудь. Він іноді засиджується до глухої ночі. Ліфт дзенькнув і зупинився, розчепіривши двері. Женя вийшов і раптом світло в коридорі потухло. Хлопець дістав телефон і вимкнув режим «Не турбувати». Одразу полилась купа повідомлень. П‘ятнадцять СМС від Спартака і три від Полі. А потім засвітилися пропущені. Поля – найрідніша, після мами і Спартака, людина, подзвонила лише раз. А от Субботі постарався набрати рівно на п‘ять разів більше. Видно хто більше турбується. Що там Полі в Києві, турбуватися за нього десь в Дніпрі. Набагато зрозуміліше Спартак. Зазвичай він ходить з Женьою по барах і клубах, аби в разі чого повести його в готель в більш-менш трезвому стані. Женя увімкнув ліхтарик і зробив умовну позначку поговорити з Спартаком. Янович смикнув за ручку свого номеру.

    – Дідько! Доведеться дзвонити Спартаку…

    Через два гудки на тій лінії підняли слухавку.

    – Що?!

    – Сонний голос Спартака це окремий жанр мистецтва.

    – Дякую буду знати. Так, що?

    – Я це, що в голос сказав?

    – Так. Вголос і причому дуже чітко і ясно, як на п‘яну людину.

    – Впусти мене.

    Через хвилину почулося клацання. Спартак Суббота в боксерах і чорній майці стояв на порозі.

    – Заходь! Не змушуй мене прокидатися до кінця!

    Женя швидко труснув головою і увійшов в номер. Спартак трохи повозився з замком і пішов в спальню. Женя взяв речі з валізи і пішов переодягтися. Простий процес зміни одягу розморив Яновича ще більше. Він забув, що не спить в окремій спальні, тому пішов до єдиного ліжка в номері.

    *Плюх*

    – Женя зліз з мене і йди на свій диван.

    – Мммм, ні. Я сплю тут.

    – Женя витягни руки з-під моєї майки! Негайно! Женя!!

    – Не хочу. В тебе класне тіло.

    – Можна я почую це завтра, від тверезого тебе?

    – Я тревезий! Сам ти п‘яний. Святоша Спартак!

    Те місце куди Женя поклав руку цього разу, дало про себе знати.

    – Ж-женя, сонце, можеш прибрати звіти руку?

    – Ну якщо «сонце»… Ні, не хочу! Зроби мені приємно…

    Руки Яновича почали повільно рухатись. Спартак відвів погляд. Надто це було приємно.

    – Я не буду робити ЦЕ з тобою зараз, коли ти п‘яний.

    – Ну будь лаааска, Спартак!

    – Давай сьогодні поцілунок. Але якщо, завтра ти скажеш мені, що тобі сподобалось, я зроблю ЦЕ з тобою. Домовились?

    Замість відповіді Женя прибрав руки. Тонкі пальці тепер гралися з білявим волоссям.

    – Готовий?

    Женя ствердно кивнув.

    – Не пошкодуй про це завтра.

    Губи Жені були м‘які й піддатливі. На смак як алкоголь, вишні і десь далеко пронеслась тютюнова нотка.

    «Він що курив?! Ось чому потрібно ходити з ним по барах!»

    Женя не відчував такого з жодною дівчиною. Губи Спартака були сухі і грубі. На смак як м’ятні жуйки і міцний американо. Парфум Субботи м‘яко плив легенями змушуючи Женю вдихати його глибше. Женя відхилисявя.

    – Спартак, правда не можна?

    – Лягяй спати.

    Женя встав. І майже дійшов до дверей спальні коли в спину прилетіло:

    – Можеш спати тут.

    Вже лежачи на синій подушці Женя думав, що не дай Боже він забуде це, хоч колись в житті.

    – Тобі сподобалось?

    Спартак вийшов з напів дрімоти, поправив Жені волосся і сказав:

    – Ага. Не дай Боже, я це забуду.

     

    2 Коментаря

    1. Mar 29, '23 at 18:20

      я на межіііііі! це просто неймовірно мило! Спартачок такий піддатливий,
      оча й розумів, що присмаку алкоголю не уникнути він все одно перший запропонував цю авантюру^^♡

       
    2. Mar 8, '23 at 06:43

      Це неймовірно 😍😍