Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Перед чоловіками постав казковий маєток. Зроблений він був з дерева, мав панорамні вікна та розкішний сад.

    – Заходьте, я зараз прийду. – Сказав Берн. Чоловіків зустріла служниця, яка провела їх до вітальні та разом з ними чекала там господаря. Лука з цікавістю роздивлявся нову дівчину. Через декілька хвилин прийшов Берн.

    – Гарний будинок. – Сказав Франциск.

    – Дякую, сам вибирав дизайн. – Відповів Берн.

    – Містер Берн, я вам ще потрібна ? – З острахом запитала служниця.

    – Так принеси нам віскі, і потім вільна. – Сухо відповів господар.

    Коли дівчина вийшла, Лука зразу запитав:

    – Як вона ? – Зневажливо промовив гість.

    – Гірша ніж Ада, але так непогана. – Відрізав Берн.

    – Ви про що? – Нерозуміючі ситуації запитав Франц.

    – Ми про своє. – З посмішкою на лиці відповів Лука.

    У кімнату увійшла дівчина з пляшкою віскі та трьома стаканами. Їй було 20 років. Струнка з довгим каштановим волоссям, сірими очима, світлою шкірою та ніжними рисами обличчя. У неї був другий розмір грудей, маленькі стегна та стрункі ноги. Вона поклала алкоголь на стіл і хотіла піти та Берн її зупинив і прошепотів на вухо:

    – Зайдеш вечором в другу кімнату для гостей. – Трохи зверхньо сказав Берн.

    Дівчина збентежено подивилася на господаря, але не відмовила.

    -І скажи Аді також. – Додав господар.

    – Добре. – Відповіла дівчина і вийшла з кімнати.

    – Що з справою? – Запитав Франциск.

    – Зараз побачимо. – Сказав Берн.

    Чоловіки ще три години розмовляли, а потім приїхала машина. З неї вийшов старший чоловік, середнього зросту, чорно-сиве волосся, стильний одяг. Лука зразу зрозумів, що це давній друг батька та його наставник.

    – Маріо, що трапилося? Чому ти тут? – З подивом запитав Лука.

    – Всім добрий вечір. Біда, Мартіна зловили за продажам людей. – Сказав наставник та другий батько для Луки.

    Всі були збентежені, чоловіки подивилися на реакцію Луки. Вени на його лиці стало видно ще дужче, в очах появилася злість.

    – Я заборонив йому це робити! Якого біса він мене не послухав?- Закричав чоловік. – Я казав, що наша сім’я не займається продажом людей.

    Всі мовчали, бо знали, що Лука дуже страшний в гніві.

    – Де він зараз ? – Крикнув Чангрета.

    – Ми змогли його забрати, він вдома, але скоро буде суд і ми його не виграємо. – Затвердив наставник.

    – Хто про це дізнався? – Заспокоюючись запитав голова сім’ї.

    – Карл Рофнад. – Спокійно сказав Маріо.

    – Американець?  Чудесно! Лиш я з ними розірвав всі зв’язки. – Кричав Лука. – Машину мені швидко!

    – Ти нікуди зараз не поїдеш. – Твердо сказав Берн.

    – А що ти зробиш ? – Посміюючись сказав гість.

    – Просто не дам тобі машину, а якщо захочеш іти пішки то замкну в гаражі. На гарячу голову нічого хорошого не зробиш. Сьогодні переночуй у мене, а завтра поїдемо вирішувати проблему. – Спокійно відповів господар дому.

    – Лука, послухай Берна. Він правий. – Запевняв Маріо.

    – Добре. – Зі злістю погодився Лука.

    – Тоді йдемо спати. Лука твоя перша кімната, Франциск у тебе друга, а вам Маріо зараз підготують. – Запевнив господар.

    Всі розійшлися по кімнатам. Лука вже не перший раз тут був, ця кімната була йому добре знайома. Він був злий і йому потрібно було вимістити свою злість. Лука сів на диван, який стояв у центрі кімнати, він знав, що зараз трапиться. Через декілька хвилин до кімнати зайшла дівчина. Її звати Ада вона середнього зросту, смуглява шкіра, темне волосся та очі, невелика попа та груди. Зараз одягнута в червону мереживну нижню білизну. Вона покірна та виконує всі накази Луки.

    – Чого стала як вкопана! Ставай на коліна та працюй. – Зверхньо та зі злістю сказав Лука.

    Дівчина покірно підійшла, зав’язала хвіст, стала на коліна і почала розстібувати шкіряний ремінь, декілька вправних рухів, які Ада робить вже не вперше і залишилася лише ширінка. Дівчина обережно її розстібує та поправляє штани. Лука, який давно вже збудився не міг більше чекати:

    – Ада ще довго? – Агресивно сказав чоловік.

    Дівчина з провиною підняла очі на господаря:

    – Вибачте.

    Дівчина спустила нижню білизну з чоловіка і почала працювати. Спочатку рукою догори і вниз, і так декілька раз. Потім язиком провела по голівці і почала потроху сосати. Лука застогнав від задоволення. Коли дійшла до половини, то зупинилася і почала облизувати яйця. Чоловік проричав низьким голосом. Вона знала як треба працювати з Лукою, бо вже два роки була його повією. Ада востаннє облизала яйця та прийнялася за член. Вона взяла його так, що той дістав їй до глотки, але все одно не помістився повністю. Лука поклав руку на її волосся і почав задавати ритм. Далі темп пришвидшився, Аді було болячіше, а йому приємніше, їй почало не вистачати повітря, тому Лука забрав руку і дав їй трохи віддихатися. Він став зняв весь одяг, від його татуйованого тіла важко було відірвати погляд.

    – Повернись. – Спокійно наказав чоловік.

    – Лука, але коли востаннє ти …

    – Ада! – Він суворо подивився на неї і дав їй знову зрозуміти, що між ними нема жодних відносин. Вона просто його повія і ніхто більше.

    Дівчина покірно повернулася, Лука надавив на губи, щоб вона відкрила рот. Спочатку він ввійшов на половину  і двигався повільно, але далі заходив повністю і різко. Так швидко, що дівчина почала кашляти через нестачу повітря. Чоловік вийняв член, дав дівчині трохи часу, а потім зжав їй горло і різкими рухами кінчив у глотку. Лука відпустив горло дівчини і сів на диван. Дівчина хотіла продовжити, та чоловік її прогнав:

    – Лука, але ж я … – Чоловік перервав дівчину.

    – Ти напевно забула, що ти звичайна повія. Між нами нема ніяких відносин запам’ятай це. Пішла геть.

    Дівчина розплакалася та вибігла з кімнати. Лука не звернув на це уваги, пішов у душ і ліг спати.

     

    0 Коментарів