Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Коли ми приїхали, я почала розглядати місцевість.Але «незнайомка»(так я ще не знаю її ім’я )потягнула мене кудись.Ми зайшли в кафе.І до нас відразу підбігла офіціантка.
    -Мізукі, тобі як зазвичай?
    Я поглянула на Мізукі, (нарешті я знаю її ім’я ). А вона на мене.
    -Ні,ми зараз сядемо за столик, і замовим.
    -Ок.
    Мізукі взяла мене за руку , і ми попрямували за столик.Коли ми сіли, я взяла меню.І поки я розглядала меню, Мізукі почала говорити.
    -Я так і не дізналася твого ім’я.
    Я просто мило посміхнулася, і відповіла.
    -Я Міка.
    Потім до нас підійшла офіціантка, і ми зробили замовлення.Ми їли локшину і розмовляли.Я дізналася що у Мізукі немає батьків, і вона живе зі своїм старшим братом. Після вечері, вона відвезла мене додому, і ми обмінялися номерами. Зайшовши до квартири, мене очікувала мама.
    -Хто це тебе підвіз?
    -Моя нова подруга.
    Сказавши ці слова , я пішла в свою кімнату.
    Зранку я прокинулася від звуку будильника.Я зробила всі вані процедури, і направилася на кухню. Поки я йшла , я вирішила перевірити телефон .На диво там було одне повідомлення. Від незнайомого номера.Я відкрила переписку.
    Невідомий
    Привіт,сподобався вечір?:)
    Я відразу зрозуміла що це від Мізукі.Підписавши номер , я сіла за стіл, там мене чекав сніданок з запискою від мами, що вона буде пізно.Я швидко доїла млинці , і пішла на верх за портфелем.
    Коли я вже була біля школи , я зустріла Hoshi.І ми разом зайшли в школу.
    Поклавши своє речі в шкафчики ,я відчула чиюсь руку на своєму плечі.Обернувшись я побачила Hoshi .Вона мило посміхнулася , і заговорила .
    -Ходімо, я маю тобі дещо важливе сказати.
    Вона взяла мене за руку , моє серце почало шалено битися.

     

    0 Коментарів