Фанфіки українською мовою

      Леви на джипі вирішили влаштувати паті і зняли дім на дві доби. Була дуже велика компанія і має бути дуже весело. Микола та Роман відправилися в магазин за їжею та випивкою, а Валік з Андрієм до господині дому забрати ключі від будинку. Андрію давно подобався Валентин і він радів любій нагоді побути з ним на одиниці.

    – Лузанчік, через скільки ти заїдеш по мене?

    – Валюш, ну я буду через 10 хвилин, можешь виходить.

    – Окі, цьом.

    Це були постійні приколи хлопців які вже стали як звичка, але Лузану вони були дуже приємними.

    Сівши в машину хлопці відправились до будинку забирати ключі.

    – Андрій, зможем зараз заїхати за Дашою Кубік?

    * – Знов Даша?*. Через те, що Валік проводив багато часу з Дашою, вона дуже сильно бісила Андрія, але він не подавав вигляду і навіть допомагав Валентину з Дашею, через що, неодноразово карав себе за це.

    – Добре, вона вже вийшла?

    – Зараз напишу.

    – До речі, що у вас там?

    – Ну як тобі сказати… Статус “все складно”.

    – Чому?

    – Та не знаю, вона хоче, щоб я робив більше кроків. Я і роблю, а вона робить кроки назад і так кожен раз. Я не знаю, що робити… Я квіти дарую, сюрпризи роблю, на побачення запрошую.

    – Оу, а може їй потрібно більше розмов?

    – Яких? Ми розмовляли вже на всі теми, ніби всіх все влаштовує, але якось тяжко все.

    – Може в неї є проблема якась? Якщо ні, то я не знаю. Я б на її місці вже був би твоїм повністю.

    – Я знаю Андрюш, знаю котик.

    – Цьом… О, Микола дзвонить. Вони вже на касі будуть одразу їхати на хату.

    Андрій та Валік вже забрали Дашу і відправились забирати ключи в господині. Коли всі були на місці почалася велика підготовка до паті. Кожен сам собі знаходив роботу. Валік запропонував Даші писати варіанти  питань та завданнь для гри “Правда або дія?”. Лузан розбирав пакети з продуктами та дивився на цю “парочку”.

    * – Вони такі милі, що мене нудить. Я не розумію чому йому подобається Даша. Вона така дивна і непримітна. І взагалі я завжди біля нього коли йому погано, або коли у нього якісь трабли. Чому вона, а не я?! Я для нього справді стараюсь, а він…* Подібні думки не покидали Лузана.

    – Кореєць, чого ти на них так дивишся, про що думаєш?

    – Думаю, Коля, як хочу нажратися в хлам!

    – Так давайте почнем! – протягуючи пиво сказав Роман.

    Вечірка проходила прекрасно, всі веселились, танцювали.

    Лузан намагався не думати про Валіка та Дашу.

    * – Але як тут йоб твою мати не думати, якщо вони постійно разом перед очима?!*

    – Йоу, друзі, я бачу всім тут весело, а ще я бачу ці паперці з питаннями та завданнями для гри. Давайте почнемо?! – Микола.

    З кожного куточка роздався шум і аплодисменти.

    – Правила гри: кожен по черзі крутить пляшку на кого попадає горлечко, тому і загадують питання або дію – той хто крутив. Вигадувати нічого не треба, в нас вже є заготовленні паперці з завданнями. Поїхали! – Валік.

    Гра їшла швидко і дуже весело.Ось і настала черга Лузана крутити пляшку. Горлечко зупинилось на Валіку.

    – Правда або дія?

    – Прав…дія. Дія!!!

    – Тягнууу ііі “Ти повинен посидіти 30 хвилин в одній кімнаті з людиною яка сидить прямо перед тобою”.

    Валік простягує руку вперед, робить “пістолет” з пальців і каже:”Андрюша, ідем” і робить вигляд пострілу.

    Всі посміялись і вирішили продовжити гру поки хлопці будуть сидіти 30 хвилин в одній кімнаті.

    Хлопці весело та жваво зайшли в кімнату і Валік запропонував гру:

    – Давай зіграємо в гру де можна сказати лише один раз “ні” і один раз “так”?

    – А давай.

    – Починай.

    – Ммммм. Секс по дружбі, так чи ні?

    – Ні.

    – Хочеш мене? Ахахахахахах

    – Бля… Так, апхпха.

    – Все все, серйозно тепер, твоя черга.

    – Відсмоктав би за 1к доларів?

    – Я люблю гроші і екзотику, але ні. Аахахх.

    – А мені відсмоктав би безкоштовно прямо зараз?

    – Ахахвха, так. Але ж я казав серйозно тепер. Чи ти ці питання готував для Даші? Ахах

    – Ні, я не жартую і я рад, що я не з Дашою.

    – Валік, не гони, ахахах.

    Андрій почав нервувати. Валік встав перед Андрієм і почав повільно звільняти свій член від реміню, штанів, спідньої білизни…

    Андрію давно подобався Валік. Андрій бажав його і він не хотів відмовлятися від того, що давно хотів би інтиму з ним.

    Побачивши великий стоячий член Валіка, Андрій голосно ковтнув слину.

    – Відкривай ротик і працюй, котик…

    Андрій боязко відкрив щелепу і взяв член у рота. Валік схопив Андрія за чорняве волосся і почав сам регулювати швидкість. Андрій розтібнув гудзика на своїх штанах і почав собі дрочити, що дало змогу Валіку ще більше збудитися.

    – А в тебе і зовсім не корейський член.

    Валік почав голосно стонати.

    – Ну ж бо, давай ще, моя корейська сучко.

    В залі голосно грала музика, тому хлопці не переживали, що хтось почує їхню гру.

    Валік завжди готовий, тому в його кармані був презерватив який він одяг на свій стоячий член. Він різко уклав Андрія, на що той, підняв свої сідниці догори.

    Щоб Андрію не було боляче, Валік повільно заходив у Андрія. Андрій повільно і тихо застогнав. Йому було боляче, але через пару хвилин Андрій вже стогнав доволі голосно і це було не через біль, а через насолоду.

    Валентин також не стримував себе. Хлопці стогнали в унісон. І коли Валік зрозумів, що ось ось закінчить він прискорив темп і хлопці отримали одночасну насолоду.

    Вони впали на ліжко тяжко віддихаючи. Андрій плюхнувся на Валентина.

    – Це були найкращі 30 хвилин у моєму житті.

    Коли хлопці привели в норму своє дихання, вони вдяглися і ось вже збирались виходити, але Валік помітив папірець з завданням який витягнув Андрій…

    – “Випити 200 мл коньяку залпом”?! Андрій, що за хуйня?!

    – Ти хочеш сказати, що наш чудовий секс – це хуйня? Мені сподобалось, тобі також. Цей папірець просто викинь.

    Валік уважно слухав Андрія і розумів, що сперечатися він точно не хоче. Перед виходом з кімнати, хлопці розділили довгий поцілунок.

    Коли хлопці вийшли з кімнати, в них запитали, що ж вони робили 30 хвилин. Хлопці відповіли “трахались”, всі посміялись, адже це були звичайні жарти хлопців))

     

     

     

    0 Коментарів