Фанфіки українською мовою

    Вітаємо глядачів чи слухачів. Це повідомлення, записане Майклом Рубеном, керівником IPO, щодо запису або стенограми, яку ви збираєтеся переглянути чи прослухати. Це розвідувальні дані федерального рівня, які не можна передавати нікому, навіть на словах. Ті, хто переглядає або слухає наведені нижче засоби масової інформації, юридично зобов’язані дотримуватися угоди про нерозголошення. Ті, хто порушить це рішення, будуть переслідуватися в суді IPO та урядом країни глядача.

    Це автоматичне повідомлення. Тих, хто може слухати це аудіо, попереджаємо, що воно може викликати переживання або негативну реакцію в окремих осіб. Глядачам настійно рекомендується бути обережними.

    Це аудіо було перетворено на стенограму для перегляду.

    Журнал активності 1: Це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані першого дня та журнал досліджень.

    Я Луїза Брайс, народилася в Колумбусі, штат Огайо. У мене є ступінь магістра з морської біології, ступінь бакалавра з біомеханіки, а також досвід роботи з новими видами та їх відкриття. Мене обрали для цієї місії, яка називатиметься «Проект Сепнус». Наразі я перебуваю в середовищі існування, спроектованому таким чином, щоб витримувати надзвичайний тиск на дні Маріанської западини. Зараз я перебуваю на глибині понад 35 000 футів під поверхнею океану, оточена непроглядною темрявою. Падіння незначно пошкодило внутрішнє середовище мого проживання, але все одно його можна відремонтувати та жити.

    Цей запис стане для мене завершенням першого дня. Я була тут більше 6 годин і дуже рада досліджувати глибини. Мета проекту Sepnus — досліджувати  траншею, сподіваючись на цьому шляху виявити нові хімічні та медичні властивості. Завтра як настане світанок, вперше хтось запливе у воду такої глибини. Моє спорядження включає надяскравий  ліхтарик із температурним живленням, численні інструменти для самозахисту, а також колекцію зразків і комбінезон із синтаксичного піни, що дозволяє мені витримувати тиск води навколо мене. Оновлення триватимуть наступним чином. День 2, тиждень перший, місяць перший, місяць 2, місяць 3 і так далі, поки я не відчую, що моє дослідження досягло межі.

    Закінчити спілкування.

    Журнал активності 2: Це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані та журнал досліджень за день 7.

    Тиждень був досить насиченим і показав великий потенціал у наших відкриттях. Я досліджувала територію навколо мене, включаючи гідротермальні джерела, розкидані навколо мого місця. Розташування біотопу приблизно 40 метрів від справжньої глибини траншеї. Я сиджу рівно на глибині 35 127 футів, з огляду на максимальну глибину 36 201 фут. Моя область досліджень виправдала наші сподівання, підтвердивши численні гіпотези про вплив тиску на мінерали та організми. Я відкрила багато нових видів флори та фауни, які, як виявилося, мають надзвичайно цікаві способи адаптації до змін тиску та температури.

    Численні представники флори показали ознаки розвитку захисних механізмів, щоб запобігти власному поглинанню навколишньою фауною. Я ще не отримала жодної передачі для того, щоб називати що-небудь, але поки що називатиму більшість флори та фауни своїми власними вигаданими та спрощеними назвами. Найцікавішим представником флори є те, що я назву Ботрас. Botras виглядає як соняшник, але з досить яскравими кольорами, включаючи кілька відтінків неонових варіантів з його біолюмінесценцією. Ці представники флори мають надзвичайно короткі стебла з товстим і міцним корінням, що тримається на дні океану. Жоден не має ознак горизонтального росту, отримуючи якусь енергію, дивлячись виключно на поверхню. Ці представники флори мають активну систему захисту, яка працює як механізм удару для будь-яких можливих хижаків, що наближаються.

    Першу фауну, яку я зустріла, називатимуть Воріонами. Ця пасивна вегетаріанська фауна, як правило, тримається дна океану, харчуючись бактеріями та мікроорганізмами, які живуть на ньому. Ці істоти, очевидно, є нижньою годівлею в цій екосистемі, оскільки я знайшла їхні останки в багатьох місцях навколо середовища існування. Ці істоти мають прозорий, схожий на мембрану шар шкіри, що покриває основні органи та хрящоподібні кістки. Їхня шкіра створена спеціально для того, щоб не відбивати будь-яке світло, дозволяючи собі ховатися від будь-якої жертви на неї. Перш ніж закінчити спілкування, я також хотіла б поділитися своїми висновками про щось досить дивне. При огляді гідровентиляторів було чути гучний гуркіт ближче до максимальної глибини та обриву, що над нею виходить. Я абсолютно не знаю про його походження, але його можна почути у вигляді послідовних імпульсів, коли вони знаходяться поблизу краю. Я буду оновлювати журнал активності на основі своїх знахідок, коли буду просуватися цією екосистемою.

    Закінчити спілкування.

    Журнал активності 3: це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані та журнал досліджень за 30-й день.

    Я виявила кілька наборів організмів і починаю формувати повний харчовий ланцюг для траншеї. У коротких поясненнях я знайшла 3 різні види флори та 6 тварин. 3 флори залишаться безіменними, оскільки вони виконують прості, але напрочуд корисні завдання. Схоже, що 3 флори перетворюють азот і сірку в корисні бактерії та поживні речовини за допомогою функції, схожої на фільтр, розташованої в тому, що виглядає як водна квітка. Я зібрала кілька зразків цих неідентифікованих поживних речовин, а також узяла насіння кожної знайденої рослини. Уся фауна виконує основні функції в цій екосистемі, здебільшого відіграючи роль основного хижака та здобичі. Найпомітнішими були лише 2 хижаки, знайдені досі.

    Першого хижака будемо називати маріанською акулою. Цей хижак, названий на честь цієї западини, використовує свої трикутні плавці, щоб відштовхнутися від дна океану. Маріанська акула має багряно-сірий колір, невразлива до світла та з’являється змішаними плямами на своєму товстому тілі. Такий зовнішній вигляд і поведінка використовуються для того, щоб загнати в кут або атакувати фауну, використовуючи щелепу, схожу на гобліно-акулу, щоб запускати свої короткі колючі зуби у здобич. Цю фауну зазвичай зустрічають на повній довжині 9 футів, і, здається, її не цікавить моя присутність. Спочатку я виявила цю фауну як тушу, яка явно стала жертвою набагато більшого хижака.

    Другий знайдений хижак буде називатися морським вороном. Цей променеподібний хижак посилає на жертву пориви води, щоб дезорієнтувати її. Він має тенденцію плавати скрізь, де вважає за потрібне, не дотримуючись постійного місця. Цю істоту я бачила в процесі відкладення яйця поблизу представників іншої флори, не маючи жодних репродуктивних частин.

    Щоб відстежити пульс біля краю, гуркіт починає ставати голоснішим. Глибина самого шуму викликає вібрацію на краю скелі, що є причиною передсмертного досвіду. Коли гул посилився, споруда піді мною почала розсипатися, ледь не викинувши мене на глибину. Я продовжу досліджувати причину гуркоту.

    Закінчити спілкування.

    Журнал активності 4: це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані за день 60-х і журнал досліджень.

    Я виявила кілька нових флор невеликого значення поряд з 2 та можливо 3 фауною. Гул став настільки гучним, що я можу почути його на відстані 30 футів від скелі, вібруючи флорою навколо мене. Зовні в середовищі існування починають рости численні різні види флори, що призвело до необхідності базового обслуговування, щоб підтримувати освітлення. Окрім адаптивної флори, я виявила дещо тривожне, але інтригуюче. По той бік скелі я бачу те, що здається набором вогнів, схожих на мій, а також більший вогонь, що висить у глибині. Темрява не повинна дозволити цього, але це явно те, що варто дослідити. Поряд з вогнями, в околицях цього місця існування є ознаки можливого контакту з людьми в минулому. Уздовж стінок траншеї можна знайти численні подряпини та візерунки, що вказують на дивні сигнали та те, що, можливо, може бути написом.

    Виявлені 2 представники фауни належать до класу нейтральної ворожості, будучи всеїдними, а також одна фауна має ознаки пологів у ссавців. Цей перший новий вид водного життя цілком може означати джерело для клонування або репродуктивних відкриттів, і істота прекрасна. Ця істота буде називатися ХАМАС. Маючи міцну шкуру луски, Хамас має досить страхітливий вигляд, доповнений короткими іклами та кігтями, які випадково виходять із живота. Найбільше відростків, які можна побачити на дорослому Хамасі, було, як я нарахувала, 13. Ці істоти можуть виростати до 26 футів у довжину і абсолютно пасивні до моєї присутності.

    Друга фауна має… Перепрошую, це звучало так, ніби щось стукає в середовище існування. Я просто перейду до можливої ​​3-ї фауни. Цю істоту помітили плаваючим прямо над середовищем проживання після повернення з подальших досліджень. Здавалося, він був ворожим до всього навколо, розриваючи тушу морського ворона на шматки. Під час їжі він видавав дивний скрип і звуки, схожі на брязкіт, оскільки був більшим, ніж саме середовище існування. Для довідки, середовище проживання має приблизно 10 футів у висоту, з 2 кімнатами, призначеними для мого життя та експериментів. Істота сиділа на експериментальному місці проживання, накинувши на вікно кімнати щось схоже на товстий хвіст. Він мав чорне забарвлення з білими плямами вздовж шкірного покриву і цілком міг досягати 80 футів у довжину. Я повільно наближався до місця проживання, не підозрюючи про те, що може статися, коли мене помітять. Що стосується ліхтарів через скелю, то вони стоять на тому ж місці, але без жодних особливостей. Гурчання трохи уповільнило темп, але тепер у воді над ним помітні брижі.

    Закінчити спілкування.

    Журнал діяльності 5: Це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані та журнал досліджень за день 93.

    Минулий місяць був насичений подіями з кількома подіями, які могли вплинути на мою безпеку. Незабаром після запису журналу минулого місяця середовище існування було заблоковане істотою, яку я бачила раніше. Тепер я бачив його обличчя і тепер можу підтвердити, що ця істота має бути головним хижаком цієї траншеї. Підійшовши до місця проживання, я сховалася біля вікна та спостерігала крізь свою схованку, як воно, здавалося, досліджує моє місцезнаходження. Морда істоти має похилий циліндричний зв’язок з тілом, як у вугра. Його обличчя складається з масивного рота, який гуманоїдним способом тягнеться через обличчя, що містить бог знає скільки зубів. Істота також показала певну форму неортодоксальних почуттів, виглядає так, ніби слухає або відчуває запахи з великим клаптем шкіри, що тягнеться навколо основи обличчя, згортаючись у пряму форму, щоб, можливо, залякати здобич. Поруч із двома чорними очима, якими він володіє, є 2 біолюмінесцентні плями, які, здається, навіть проектують справжнє світло в оточення. Зайве говорити, що ця істота становить загрозу моєму місцезнаходження та моїй власній безпеці. Через цю обставину я обмежила деякі дослідження, але зробила додаткові відкриття щодо бактерій та інших організмів. З переходом фауни в середовище існування їх форми різко змінилися. Ця істота становить загрозу моєму місцезнаходженню та моїй власній безпеці. Через цю обставину я обмежив деякі дослідження, але зробив додаткові відкриття щодо бактерій та інших організмів.

    Я надіслала фотографії та отримала відповідні інструкції щодо того, як продовжити вибірку. Я виявила, що деякі представники фауни їстівні, а деякі навіть мають психоделічний вплив на людський розум. Деякі з цих ефектів – звукові та зорові галюцинації, екстремальна візуалізація навколишнього звуку та основна дезорієнтація. Після споживання Worions ці ефекти були присутні у мене. Вони зникають приблизно через 7 годин, але залишають стан похмілля, включаючи головний біль і біль у тілі. Найпоширенішими галюцинаціями були світло, що проходило крізь вікно, а також стукало в середовище проживання. Я прошу негайного звільнення після надсилання наступної передачі.

    Закінчити спілкування.

    Журнал діяльності 6: Це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані та журнал досліджень за день 94. Я закінчила своє дослідження та прошу вилучення та звільнення з моєї посади тут. Я не отримувала повідомлення від IPO понад 2 тижні, і мені не відомо про причини відсутності зв’язку, але хвилююся за свою безпеку.

    Я надішлю ще 2 журнали активності, щоб переконатися, що моє вилучення триває.

    За- (нерозбірливий глибокий голос із невідомого джерела)ти спілкування.

    Журнал діяльності 7: Це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані та журнал досліджень за день 95.

    Я все ще чекаю вилучення, але буду продовжувати інформувати вас про події. Я покинула місце існування незабаром після останньої колоди й виявила щось дивне. 2 ліхтарі з іншого боку тепер зовсім не існують, залишився лише середній. Крім цього, раптова інтенсивність гарчання. (Здалеку чутно стукіт по житлу) Що це, в біса? Я не просто чую речі, чи не так? Я можу заприсягтися, що почула якийсь стукіт ззаду. Незважаючи на це, гуркіт зараз стає все більш інтенсивним і починає проявляти ознаки можливої ​​розумної форми життя, яка є його джерелом. Гарчання утворювало повні слова азбукою Морзе, жодна з яких не мала жодного значення для мого місцезнаходження. Завтра я надішлю інший журнал активності з повним записом азбуки Морзе.

    З- (гарчання азбукою Морзе перекладається на: ПОКИНУТИ ) и зв’язок.

    Журнал діяльності 8: Це підрозділ 14, доктор Луїза Брайс записує дані та журнал досліджень за день 96.

    Я знову чекаю вилучення, але буду продовжувати інформувати вас про події. Третє світло тепер відсутнє з усієї глибини. Я абсолютно не знаю про його місцезнаходження, але починаю параноїти щодо його зв’язку з гарчанням. Коли я виявила, що світло гасне, азбука Морзе почала ставати ще швидшою. У перший день я змогла записати наступні слова та числа. ГРАСУ ПОТРІБНО 13 НЕБІВЦІВ РИНОК

    Я абсолютно не усвідомлюю значення цих слів, але було сказано більше і показано значення. BANDONED LIGHT DEEP 13 13 13 Число 13 повторювалося 3 рази, разом із числами 1-14 повторювалося 4 рази. 2 з цих слів стосуються поточної ситуації, гарантуючи, що розумні форми життя створюють ці шуми, ці слова легкі та глибокі. Я оновлю вас ще раз завтра, тобто якщо ви в дорозі.

    Закінчити спілкування.

    Журнал активності 9: Це блок 14

    Я починаю дуже злитися. Де ви в біса, хлопці? Ви сказали мені, що це двостороння місія, і я починаю думати, що це була дурниця. Слухайте, вибачте за грубість, але моя безпека під загрозою. Світло знову ввімкнулося, але я не знаю як. Цього разу вони з’являються набагато ближче, ніби пливуть над скелею. Їх повністю видно з вікна середовища існування, світячи за межею повної глибини. Гарчання чомусь повністю припинилося, і… боже мій. Що в біса? Вогні знову зникли. Вони випадково зникають без контролю. Я не в настрої досліджувати, але я буду дивитися. (стукіт чути з різних точок середовища проживання) Оскільки це аудіозапис, ви не можете побачити те, що я бачу, але це справді дивно. Вогники мерехтять у середовищі існування, але дуже дивним чином. О ні.

    Закінчити спілкування.

    Журнал активності 10: це підрозділ 14

    Вимагає негайної допомоги та вилучення. (схлипуючи) Воно дивиться у вікно і не ворушиться цілий день. Я вимкнула світло після мерехтіння і бачу лише через біолюмінесценцію. Будь ласка, прийдіть за мною, я благаю. Надішліть когось, будь ласка. Будь ласка, я зроблю все. (ридання посилюється) Будь ласка, у мене є сім’я. Я просто хочу знову побачити свою дружину, будь ласка. (глибоко гарчить двічі) Будь ласка, допоможіть мені, я просто хочу додому. (схлипування припиняється, починається задихання.) (пошепки) Його світло зникло, і я не знаю чому, будь ласка, приходьте, допоможіть

    З – (Гурчить азбукою Морзе, що перекладається на: ЗАЛИШИВ США 13 ПОКИНУТИ) ти Комунікація.

    Журнал активності 11: Це підрозділ 14, зараз день 99.

    Істота все ще на тому самому місці, чекаючи, поки я щось зроблю, вона знає, що я тут. Ви, багаті мудаки, просто посилаєте нас виконувати вашу брудну роботу, кажучи , що виведете мене назад, коли я закінчу, але ви збрехали. Це було обманом із самого початку. Ви не дбаєте про своїх працівників, ви покидаєте мене помирати. (схлипуючи) Я мала допомогти світу та поділитися своїми відкриттями, щоб зробити революцію в медицині. ВИ КЛЯТИ БРЕХУНИ. ВИ МЕНІ БРЕХАЛИ, Я ПОМРУ ТУТ.(ридання посилюється) Воно мене почуло, я мертва. У мене немає жодних сумнівів, що він відійшов від середовища проживання, але повертається. (гарчання знову починає азбуку Морзе) Гарчання знову, воно щось говорить. Каже…нас 13? Що це означає? нас 13. Він говорить щось інше, почекай. Там було написано… номер 14. Номер 14, одиниця 14? Зачекайте. нас 13? Тепер усе має сенс. Я 14-та бідолаха, якого ти прислав сюди, чи не так? Ви просто чекаєте, поки ми помремо, і переходимо до наступного кандидата? Ви, придури, думаєте, що ви керуєте всім, чи не так? Я ніколи звідси не вийду. (схлипуючи) БУДЬ ЛАСКА, ПРОСТО ВБИЙ МЕНЕ, ПОВЕРТАЙСЯ ВЖЕ. Я БІЛЬШЕ НЕ МОЖУ. (стукає по житлу) У мене це було, що це за клятий стукіт. Підходжу до вікна.

    Боже мій. Є туші, складені поза межами середовища проживання, ось що сталося. Частини тіла, ЧАСТИНИ ТІЛА ЛЮДИНИ. БЛОК 7, БЛОК 3, ВСІ ТУТ. (голосніше) ВОНО ПОВЕРТАЄТЬСЯ. (гуркіт і крик) <Зв’язок закінчено>

    <Стенограма закінчилася, витягніть диск. Стенограма закінчилася, витягніть диск.>

     

     

     

    5 Коментарів

    1. Aug 22, '22 at 01:16

      В мене лишень два питання: чому не вказали, що переклали історію з Реддіта, і що, в біса, з цим перекладом? Звідки стільки лексични
      та стилістични
      помилок? Ви що, навіть не перевіряли, що вам там ґуґл перекладач переклав і одразу виклали?
      Бета тут не допоможе. Єдиний ви
      ід – заново повністю адекватно перекладати роботу.

       
      1. Avatar photo
        @харапекоMay 26, '23 at 01:22

        Будь ласка, можете надати посилання?

         
    2. Jul 18, '22 at 21:34

      Я читала і яскраво все уявляла. Пітьму впадини, де живуть невивчені й небезпечні істоти, відчувала стра
      жінки, покинутої разом з монстрами. Дуже люблю такі історії, по типу щоденників. Вам вдалося тримати напругу до кінця)
      Я не нав’язуюсь, але можу допомогти, якщо вам буде потрібна бета. У вас такі чудові історії, і помилки, що там трапляються, краще виправити.

       
      1. @Rin OkitaJul 19, '22 at 18:04

        Я була б ну дуже вдячна .)

         
        1. @esterhazieJul 19, '22 at 22:03

          Тоді напишіть мені в тг Mariia_Owl