Фанфіки українською мовою

    Я підійшла до свого ліжка та побачила дівчину з рудим волоссям…
    -Агов!! Що ти робиш у моєму ліжку?! Та хто ти зовсім така, га?!
    -Тихіше будь ласка в мене голова дуже болить..
    – ЩО ТИ РОБИШ У МОЄМУ ЛІЖЦІ?!!
    – Погодь, я не в своїй квартирі?!
    – Як ти дізналася?!
    – Ох.. Погодь я зараз вийду.
    Вона перевернулась на спину та я побачила що в неї дуже багато крові на плечі
    – Стій, стій давай я тобі допомогу..
    ***
    Сьогодні був простий день, який я не хотіла робити абсолютно нічого, мені хотілося просто закритися від цього світу і лежати так поки не закінчаться ці вихідні. Я думаю, що такий настрій був у всіх хоч раз у житті. У всіх таке трапляється зазвичай через велике навантаження на роботі або ж на навчанні, або розставання зі своєю другою половиною і ще через багато чого. У мене було перше, тому що мені всі набридли на моїй роботі. І не те щоб я не любила свою роботу, я її звичайно дуже люблю і я дуже пишаюся що змогла отримати таку посаду але давайте будемо відвертими, таке у всіх трапляється як би вам не подобалася ваша робота…
    Ось я і хотіла закритися від цього світу і побути просто зі своїми думками, зі своїм улюбленим серіалом та фільмами 90х які я просто обожнюю. Але фортуна була до мене не такою прихильною, у мене закінчилися мої улюблені чіпси зі сметаною та зеленню.. а як ми знаємо що фільми та серіали без шкідливої ​​їжі це вже не те. Так що мені довелося вилізти зі свого затишного бежевого ліжка з величезною кількістю декоративних подушок та парочкою великих м’яких пір’яних подушок.
    У мене не дуже маленька квартирка, але й великої її сказати не виходить. Вона в бежево-білих кольорах із зеленими акцентами, які так добре розбавляють всю сірість моєї квартирки. У квартирі є все, що для мене необхідно, і що мені дуже подобається всі речі знаходяться на відстані витягнутої руки. За що я купила саме цю квартиру.
    Я зараз одягаю свою улюблену чорну толстовку та темно-синю спідницю і так само натягую свої улюблені темні конверти, звичайно ж не забуваю про свої найулюбленіші навушники без яких я на вулицю не ногою, також доповнюю цей образ своїм улюбленим рюкзаком із чорної екошкіри. Та прямую у найближчий супермаркет котрий є у 50 метрах він моєї квартири.
    ***
    Я вже встигла сходити за чіпсами але я купила не тільки їх а ще кілька продуктів яких мені не вистачало в холодильнику. Тепер я зможу далі “дигродувати” як любе казати моя матуся.
    Як тільки я відчинила двері ключем і зайшла до квартири я одразу побачила відкрите вікно на моїй кухні. Це було дивно… Так як я пам’ятаю, що я закривала його і не залишала його навіть на провітрювання. З правого боку у мене була шафа так що я не бачила, що знаходиться на моєму ліжку.
    Я зібралася з духом і роблю крок і бачу на своєму ліжку сплячу дівчину з рудим волоссям…

     

    1 Коментар

    1. Jun 28, '22 at 22:01

      Це доволі цікаво. Чекаю на продовження.