Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    – Зараз я назву імена тих, хто стане обраними небесами! – возвеличено промовив Думаїл.

    Думаїл – головний у небесному світі. Він найстарший серед усіх янголів. За традицією раз на 100 років янголи збираються на нараду і обирають хто серед звичайних людей народиться з ангельськими здібностями.

    – Сьогодні дуже важливий день,адже вперше за тисячі років обраних буде двоє. Цей день кожен з вас, – показуючи на всіх небесних жителів, – повинен запам’ятати. Ці двоє ще не народжених дітей стануть одними з найсильніших янголів, тому всі інші повинні їх поважати, – голосно сказав Думаїл, – навіть не зважаючи на те, що вони наймолодші за  нас усіх. – Зрозуміли?

    -Так! – промовили янголи одночасно.

    Всі затамували подих чекаючи на імена обраних небесами.

    -Ліам та Лінда – чітко вимовив найстаріший. – Діне і Бакарі, ви відповідаєте за Ліама, а Барч і Амато – за Лінду.

    – Добре – підтверджуючи свої слова кивками голови промовили янголи-охоронці.

    – Я сподіваюсь ви впораєтесь зі своєю роботою і невдовзі ми з ними зустрінемося!

    Янголи не вмирають, вони живуть вічно і час для них дуже швидко плине, тому вони не помітять тих 13 років, які повинні пройти для того, щоб обрані небесами повернулися додому.

     

    0 Коментарів