Фанфіки українською мовою
    Жанр: Гумор
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    За кілька днів навчання Енджі вивчила умовний стукіт, прибувши в загальну кімнату Пуффендуя кілька разів облитою оцтом, саме це відбувалося з учнем, який помилявся. У Пуффендуї не було паролів і висувних картин, треба було просто про стукати на бочці з проходом певну мелодію. Принаймні, цей стукіт не змінюється, а отже, вивчений ритм можна буде відбивати всі сім років навчання.Також Енджі виявила свої слабкі та сильні сторони в навчанні магії. Найважче їй давалася трансфігурація, пуффендуйка тренувалася кілька ночей, щоб перетворити сірник на голку, але досягла тільки того прогресу, що сірник став металевим. Особливо болісно невдачі з голкою сприймалися через те, що дехто з першокурсників уже блискуче справлявся з поставленим завданням. Але знайшовся один предмет, у якому Енджі досягла успіху. Заклинання, їх викладав професор Флітвік. Як рухати рукою і паличкою під час вимовляння заклинання, правильна вимова – усе це Енджі відпрацьовувала давним-давно жартома, читаючи книжки. Завдяки цьому, хоча б один предмет не був проблемою, а професор Флитвік був у захваті, коли учениця Пуффендуя з першого разу досягла потрібного результату, і на радощах присудив аж двадцять балів її факультету.
    Щоранку, коли більшості учнів приходила пошта, це видовище заворожувало дівчинку. Сотні сов із листами чи смаколиками літали Великою Залою. Здавалося, що стеля складається не зі звичних хмар і зірок, а з безлічі різнокольорового пір’я. У цей час не було чути жодного звуку, крім ляскання крил і здавлених криків птахів. Зрозуміло, самій Енджі не прийшло жодного листа, але вона й не чекала.За кілька днів усі учні вже звикли до написів на обличчі пуффендуйки, і навіть слізеринцям набридло сміятися і складати віршики про її розписне обличчя і нездорову любов до зілля. Один лише полтергейст Півз, супроводжуючи її на заняття, так само невпинно співав пісеньку власного твору:
    Погано вчить Енджі зілля,
    І професор у підземеллі
    На обличчі інгредієнти
    Пуффендуйці написав!
    У вільний час дівчинка наполегливо займалася навчанням, вчила рецепти зільєваріння, тренувалася в трансфігурації, читала Історію магії, а також додаткову літературу з травології, намагалася бути на уроках максимально зосередженою. Навіть у їдальні завжди сиділа з книжкою. Через такий спосіб життя в школі з нею майже ніхто не спілкувався, хіба що Ханна в перервах між заняттями. Але Енджі абсолютно не засмучувала байдужість однолітків, вона про це навіть не замислювалася, просто щосили прагнула до своєї мети.
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

     

    0 Коментарів