Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Персонажі: ОЖП
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЧЧ/Ч

    Знаєте мені іноді здається що життя то круговорот повної хуйні, який стається майже завжди, чому не можна просто жити собі спокійно без пригод на сраку? А так, тоді ж це буде нудне життя, ну тоді так без пригод на дупу тоді вже ніяк. Ось знаєте мені стільки подобалось хлопців чи дівчат але крім одної людини яку я зараз ненавиджу усім своїм серцем, я не любила нікого по справжньому. Я як людина кохавша лиш раз і то не взаємно, можу сказати що так це боляче, дуже, ти боїшся навіть просто обійняти цю людину, чи то через те що ти соромишся, чи то через щось інше, досі не відомо, зараз я думаю що ж в цьому було такого страшного? І досі не можу знайти відповідь. Саме складне було, коли ця людина дізналась про мої почуття, бо я так незвично призналась, але знаєте, це було фігово коли я вдягла рожеві окуляри, і коли спілкувалась думала вау який він крутий, а потім почались насмішки усього класу з цього, і так він показав мою переписку з ним усім, кому не лінь, звісно мені стало неприємно, але нажаль після цього я всеодно любила його, часто дивилась на нього, і це продовжувалося 3 роки, поки він не перейшов в іншу школу і я з кінцем зав’язала з цим. Зараз я не відчуваю кохання, в плані стосунків, симпатія була до деяких людей, але нічого більше. Знаєте було б круто якщо б я знайшла людина яка буде мене кохати і я її теж, будуть спільні інтереси, розуміння один до одного. Але поки це не наступило. Це складно знаєте коли ти хочеш з кимось відносити, думаєш він той самий, але розумієш що ти просто дуже хочеш відносин, і не помічаєш хуйні яка є за цією людиною, а потім коли ти розумієш ту хуйню яка за нею є, тобі стає бридко, і не приємно. Таке життя, нажаль так стається в житті часто, то можна сказати життєвий досвід, може колись це стане навіть як рятунок в майбутньому. Зараз темна ніч, в небі лиш помітні яскраві зірки, які хоч якось освітлюють темне, при темне небо. Єдине що я зараз хочу, це просто мовчати і злитись з тишою вулиці, лиш чутно цвіркунів, які відтворюють мелодійні звуки, воно навіть додають якоїсь своєї атмосфери нічній вулиці. Іноді проводити час на самоті дуже корисно, і навіть заспокоює, це круто коли ти можеш насолодитись моментом з самим собою, коли тебе нічого не хвилює і ти просто відпочиваєш, ні про що важливе що відбувається в житті не думаєш, екзамени? Да до сраку, під вчу трошки і як піде, здам?, окей, не здам?, похуй взагалі, ну а що? Життя йде далі, так іноді життя підносить прикольчики, по типу якихось жорских сварок з близькими, чи проблемами в сім’ї, я можу безліч перевести прикладів, але не думаю, що це є за подрібне. Скоро вже настане ранок, і день знову буде такий же, але зато з улюбленими проведу час. Вкладаючись спати, я чомусь дуже швидко вирубилась, що дуже дивно для мене після таких посиділок. Всю ніч мені снився якийсь силует, якогось хлопця, але обличчя було погано видно, основні риси тільки було помітні, його скулу, його милий невеликий ніс, а очі були я не пам’ятаю чи то якісь світлі чи ні, їх було найскладніше побачити, волосся було каштанового кольору, воно відблискувало, ще мало гарний об’єм, мені подобається таке волосся. “Хм, цікаво вони такі від природи чи він за ними догляда і задає такого об’єму”

    Увесь сон складався з того як просто стояв це хлопець, потім були якісь моменти з ним, наче це вже було, і відчуття таке, але такого не з ким не було, скільки б я не намагалась згадати. Останнє що було в цьому сні, це те що я доторкнулась до його лодоні, вона була тепла така, м’яка, ніжна, потім він повів мене кидись, а куди вже не знаю, нажаль від сну відірвав будильник. “Хай цей коледж качка копне я заїбалась вже вставати в 5 ранку, тільки щоб вмитись, почистити зуби, перевдягнутись, і попити каву з чимось, а потім їбашить на 6 годин на ту дурну зарядку, нафіг вона мені в житті знадобиться то, я не хочу бути супер мега крутим мс качком, дякую.”

    День пройшов як інший нормальний, не нудний тільки тому що є Гліб та Влада. Після пар ми сходили в магазин купили смаколиків і домовились щоб ми трохи в його кімнаті подивились фільм жаху якийсь новий який став ще різко популярним, сподіваюсь то не якась туфта. До речі прийшлось дивитись з його співжителями по кімнаті, бо вони лошки, їм нікуди піти, ну я не проти але смаколики не дам, нехай Гліб частиною своєю з ними ділиться, я жадюга мені пофєк. Після фільму я дуже заморилась, бо то плакала то вахуї була, фільм реально драйвовий, не туфта, 10/10. Але через те що я дуже багато була енергійна під час фільму, то дуже втомилася, тому заснула після того як про це подумала. Гліб пішов поставити чайник, зробити кави, а Влада мене фотографувала поки я спала, я якось навіть і не здивована. Я прокинулась рано в ранці, навіть до будильнику, я спала на ліжку Гліба, напевно не хотів будити, самого Гліба в кімнаті не було, і хлопців по кімнаті теж, потім я пішла до себе у кімнату, побачила Гліба який спав на моєму ліжку, тепер зрозуміло куди він пішов, Влада зайшла в кімнату майже після мене з чашками кави в руках.

    – О, добрий ранок – побачивши мій здивований погляд який був направлений в сторону мого ліжка, Влада зрозуміла, і вирішила пояснити. – ти вчора заснула, а Гліб не хотів тебе переносити, бо був теж замучений і думав що може тебе впустити тому ось вирішив поспати у тебе, а тебе залишив у себе.

    – А тоді добре, іншим разом будіть мене, а то не діло, напевно було йому не комфортно.

    – Комфортно. – різко заговорив хтось третій, це був тільки що прокинувшийся Гліб.

    – О і ти вже прокинувся. – перевела погляд від мене до Гліба, Влада.

    – Дякую, що дав в тебе поспати, з мене твій улюблений енергос.

    – Без питань, я короче в душ пішов а потім вже каву випью, ну якщо вона звісно для мене теж. – натякнув на каву яка досі знаходилась в руках Влади, вона просто в якийсь момент забула що в неї впринцепі щось є в руках.

    – А так, я приготувала для всіх, навіть для твоїх сусідів.

    – Влада як завжди, сонечко серед сонечок, завжди щось для нас зробе. – вирішила вставити пару слів про Владу я, кохаю її, готова зробити все тільки щоб ми були раді, та щасливі, а ми готові зробити теж саме і для неї.

    – Повністю з тобою згоден – погодився зі мною Гліб. – ну все я пішов вже в душ, а то кава охолоне.

    – Я тоді теж швидесенько, тим паче я учора не сходила бо заснула, фу неприємно як. – так, я ненавиджу пропускати прийом душу вечері, мене це дратує, і я відчуваю тоді себе брудною.

    – Давай ти теж скоріш, щоб не була холодною кава.

    – Біжу. – схвативши свої речі, я побігла у душ.

    Коли всі зробили усі справи, зібрались в нашій з Владою кімнаті, та пили каву.

    – Слухайте а це нормік те що ми не пішли на зарядку, та ще й на першу пару? Мені здається там буде попа. – промовив хлопець.

    – Ну і пофєк, зато я виспалась, і ми в душ сходили та ще й і кавусю випили. – відповіла я.

    – Слухайте а давайте сьогодні по приколюємось над старшокурсниками? – запропонував Гліб.

    – О файна ідея. – з усмішкою відповіла я, я обожнюю приколи над хлопцями, особливо коли діло йде про старшокурсників, це ржачно.

    – Дивіться, щоб вам потім не попало за це. – серйозно додала Влада, ну так вона турботлива, вона обережна, і вона завжди буде нам казати про те що може статись, якщо ми то чи інше зробимо, але іноді Влада і сама це порушує, і стає дівчинкою бунтаркою. Знаєте життя одне, тому робіть що хочете, окрім незаконного, то хуйня, потім сраку будете морозити у в’язниці.

    – Все буде добре, давай з нами, це ж прикольно. – я була дуже і дуже захоплива такими штуками, це реально весело, іноді це може дістати, але поки ні, поки не дістає, доти я і буду приколюватись над ними.

    – Так Влада гайда з нами, ложу руку на сердце, буде весело, слово даю. – поклавши руку на серце промовив хлопак.

    – З вас чай з малиною та лимоном. – відповіла вона.

    – Домовились – в один голос промивила я і Гліб.

    Через якийсь час ми пішли купити Владі те що вона просила, після того як Влада отримала те що хотіла, ми пішли робити моє улюблене діло, бісити старшокурсників, ну, це прикольно, Глібу теж подобається адже там є хлопець який йому подобається, але він трохи боїться що він може чи бути не геєм, чи бути гетеро гомофобом який може зробити що заманеться чи настрашніше розповісти усім, цього він боявся найбільше, хоч я і казала що якщо що ж я і Влада які за тебе горою, але поки він не готов до такого. Я розумію, це не так легко все ж таки, короче кажучи може бути колись він і зможе признатись в своїх почуттях, але ніхто не знає коли це станеться.

    Ми вже вийшли в коридор де завжди стоять старшокурсники, і перший який попався мені на руку того я і почала бісити, я бісила дивними способами, іноді робила смішні фотки( деяким ця тема подобалась навіть), іноді наче влоги, чи знімала з ними тік ток смішні, могла полапати( так це не приємно, але я можу вибачитись якщо людині це не сподобається і вона мене зупинить). Цей хлопець доволі довго мене просто ігнорував, з кам’яним лицем дивився в телефон, такого ще за всю історію мого доставання старшокурсників не було, максимум тіки були ті які зразу казали “відвали” а він тупо мовчав, і йому було до одного місця.

    Я хотіла відвернутися і піти як він мене різко схопив за плече, потягнув, і прижав з силою до стінки, сердце колотало як божевільне, що це означає, я не розумію, потім він каже мені на вухо своїм низьким грубоватим тоном, з нотками якоїсь сексуальності, чи то просто мені здається, враховуючи, що це заборонений прийом проти мене, я зразу вмираю.

    – Ще раз будеш так робити, в тебе будуть проблеми. – він пішов не дочекавшись що я відповім на це, він зразу відпустив і пішов, я стояла біля стінки наче вічність, доти до поки до мене не підійшли друзі.

    – Що це було? Я втриахуї просто, спочатку було похуй, а потім як прижав..і що це означає? – Гліб почав, перебивши Владу яка хотіла сказати щось, перша.

    – Я..я – я тупо була як і Гліб, тіки він багато говорив через це а я тупо забулась як говорити, і мене вперше таке звісно, я шокована, і це м’яко сказано.

    – По-перше я тебе йобну Гліб, досить мене завжди перебивати, по-друге це що за небезпечний хлопець, який типу strong, що за біч фейс, так ще й зненацька таке ось витворив. – нарешті почала Влада.

    – Я просто вахуї друзі мої. – більше слів нема.

    – Та ми бачимо, ми теж саме, доречі і що тепер будеш робити? – запитала мене Владуся.

    – Ну, і надалі бісить, а що ще, ви думаєте я буду слухать якогось, пісюндрика? Теж мені я теж можу прижати його, і пригрозити, ким він себе уявив щоб залякувати мене? Я йому ще покажу де раки зимують. – так це я, та яка серйозно налаштована виїбати його до тих пір поки він не перестане робити біч фейс, і думати що він всемогутній, мен ти ще не бачив яка я можу бути зла.

    – Мощно, похвально Ліза. – відповіла Влада.

    – Ніхуя розйоб, давай Ліз, ми тіки за! – слідом відповів невє’бений Гліб.

    – Дякую любі, буду спекотно на цьому тижні, ну думаю і не тільки на цьому. – пофосний погляд, в середині усе палає, налаштована серйозно, робити розйоб буду.

    – Ну все пішли поки поїмо, а то жесть живіт бурчить. – Гліб був голодний, бо кавою його організм не на їситься( ну так а ви каву що не їсте?).

    Ми йшли по коридору який трохи заповнювався, бо багато хто теж захотів заморити черв’чка, піти пожерти. Ось ми йдемо собі нікого не чіпаємо, як якийсь лох упускає тілефон на підлогу, так ще й спочатку якось знаєте, на долю секунди не помічаєте і штурляєте його ще й в придачу ногою, ось та ж ситуація, і цей телефон летить прямісінько під ноги Гліба, він піднімає його, а далі піднімає не тіки телефон а й і свій погляд, на цього гарного, чорноволосого, з стилем типу недо класик, хоча у цього хлопця стилі під настрій. Це він той в кого так сильно закоханий Гліб, його звати Стефан, а фамілія чи Яворівський чи типу такого, не питайте звідки я знаю, хоча гаразд скажу все одно, ну ми трошки копали під нього через безмежне кохання нашого кращого друга. Для друга і через забор полізиш, порвав штани, і інфу на якогось нн знайдеш.

    Їх зовсім різні очі зустрілись один з одним, в одних очах закоханість, в інших щось що нам не зрозуміти.

    – Н-на тримай, ось твій телефон. – трохи запинаючись на початку хлопець, все ж таки нормально сказав цю нещасну фразу, і протягнув телефон власнику.

    – О дякую, руки з заду ростуть, а ноги з плеч, і таке бува. – трохи пожартував, хлопець поклонився, і пішов, на останок попрощавшись з нами усіма, хоча навіть нас не знає, але бачить доволі часто, хм через кого ж це? Блін навіть не знаю.

    – Альо, прийом, Земля викликає сюди Гліба, хлопчик ти взагалі вже тун тун, схибився на ньому. Хоча сцена була крута, як з дорам прям, закохані зустрілись поглядами, хоча тут тіки один закоханий, ну але не суть. – я перша яка почала після цього щось казати.

    – Тут згодна, сцена була прям на повал, покорила мене, якщо б тут була б Соня вона б впала, інформейшн на сто гривень. – додала Влада, до моєї розповіді.

    – Ой дівчат, я от думаю може просто почати як з другом спілкуватись, а потім вже може щось і вийде, ну контакту з ним мені вже буде достатньо, навіть якщо я буду просто другом. – нарешті заговорив Гліб.

    – Я вже пропонувала, да і не тільки я, Влада теж казала, щоб ви стали друзями хоча б, а потім як піде. Давай ми за тебе і Стефана тримаємо кулачки.

    – Велика вам дякую, кохаю вас мої солоденькі. – після першої фрази хлопець підійшов до нас і міцно обійняв.

    – Короче потім поговоримо про план, в столовій, бо ми так і не пішли їсти, а я теж як би їсти захотіла жах. – ем, ну так я захотіла дуже їсти, взагалі то їжа це життя, без їжі ми трупаки, фактіки від мс Лізи, вчіться поки жива(ps.I search for trends) ну тіп там такі фразочки є в тік тоці, ви не подумайте там, я ще довго буду жити, я не казала але я вампір насправді, тіки чшш.

    – Добре, я якось просто в цьому глибокому погляді трошки загубився, що аж забув що в мене в животі Брунклівський переворіт якийсь. – ми вирушила в столовку, правда мені більше подобається їжа з маку, а не оце фе бяка.

    – Час обговорювати план, ну і що будеш робити? – як тільки ми сіли Влада почала.

    – Так, давай розповідай свій супер план. – я підтримала.

    – Ну дивіться, можна попросити, чи знайти самим інст, бо Ліза супер айтішнік, чи попросити якогось незнайомця Владіка, який зможе знайти його акаунт. Далі, просто напишу типу пару слів перекину, можна сказати закину вудочку, а далі вже як піде, сподіваюсь в нас хоча б якісь спільні інтереси є. – розповів Гліб про план який придумав на рівному місці.

    – Не переймайся все буде добре, так Владусь?

    – Звісно, інакше і бути не може.

    – Але не забувай, якщо що я тобі допоможу, Влада теж, ми короче допоможемо тобі, тільки скажи з чим і все буде. – #допоможизакоханомуГлібу це наш з Владою девіз.

    – Обожнюю вас! – ну так Гліб такий, велелюбний, ну хоча ми теж, просто в деяких ситуаціях хтось більше а хтось менше.

    – Ми тебе теж! – майже одночасно промивили ми з Владою, далі ми просто обговорювали усе що тільки можна на світі, ну і звісно їли.

     

    В нас вже була остання пара, фізкультура, ой фефе не люблю оцей спорт, але зато не треба сидіти за партою, нудьгувати, попи протирати.

     

    – Ітак діти, сьогодні у нас буде проводити пару старшокурсник, і його друзі, але головний буде Тимофій, знайомтесь.

    Жесть якийсь ще й чели пари будуть проводити, ще цього не вистачало, потім я повертаю голову і перед очима усе пливе, я бачу того чела, того самого який мене прижав і ще й пригрозив, от я йому зад надиру.

    – Добрий день, сьогодні я буду як ваш фізрук виходить, сподіваюсь ви себе будете нормально вести, рад з кожним познайомити.. – він переглядав кожного, а в кінці зупинився на мені, і тоді вже не договорив слово до кінця, налякався так? ехехехе боїться сто відсотків.

     

    0 Коментарів