Фанфіки українською мовою

    Після пожежі в маєтку Моріарті ваша сім’я взяла над нами опіку, не дивлячись на те, що у них вже було дві доньки. Ви, на диво, швидко прийняли моїх братів та й мене. Ви виявилися освідченішими за інших леді, яких ми зустрічали до зустрічі з вами. Та й після також…
    Ми дорослішали, втілювали плани, про які ви знали, просто ідилія, поки я дещо не зрозумів.
    Без сумнівів, я любив своїх братів і до твоєї сестри ставився, як до своєї, але до тебе…
    Ти стала для мене більше ніж подругою, більше ніж сестрою. Ти була ангелом та святою в одному обличчі для мене. Твій розум та спостережливість, твої знання, захоплення, нрав, манери, характер, все це було ідеальним, навіть якщо ти так не вважала. Твої очі… Я хотів щоб вони дивилися лише на мене, щоб твоє волосся міг заплітати тільки я, а щоб губи міг цілувати лише я. Не хотів щоб на тебе хтось дивився, тому і позбавив тебе волі. Хотів щоб ти слухалася мене, хотів зламати морально, але ти виявилася сильною. Моральний тиск був дуже великим, але ти просто мовчала, нічого не казала і не робила, просто сиділа і слухала. Він на тебе просто не діяв, а робити боляче фізично не хотідося, хоча я знав, що було б. Скоріше за всього навіть якщо ти плакала б, по твоїм щокам стікали слози, ти все-одно б мовчала, навіть і від болі не закричала. Це в тобі мені також подобалося.
    Ти намагалася втекти, але удача на твоїй стороні не була, а коли ти хотіла побачитися з сестрою я посміхався і продовжував тиснути на психіку: “Я б не хотів, щоб навіть вона тебе бачила, ти будеш належати тільки мені”. Вона мовчала, але в очах читалося, що ніколи вона не підасця мені.
    Ти могла займатися чим завгодно:читати, співати, танцювати, але тільки тоді коли мене немає, або коли я попрошу.
    Всі вважали тебе, як не мертвою, то зниклою, а тим часом ти просто жила в потаємній кімнаті поряд з моєю. І ніхто про це не дізнається. Для інших ти не доступна. Ти як пташечка в клітці. Колібрі. Така ж мініатюрна, красива, але не побачиш волі…
    Це було жорстоко? Так. Але тільки так я міг назавжди залишити тебе біля себе, мій ідеал, мій янгол, моя свята…

    Звернення до читачів:тепер думайте, хто з братів міг так вчинити)

     

    2 Коментаря

    1. Прекрасна робота авторе! В мене аж мура
      и по спині пробігли від детального опису. Нат
      нення Вам!

       
      1. @🖋️Фіалка дю Мор‘єNov 26, '22 at 12:18

        Дякую Вам, мені дуже приємно♡