Фанфіки українською мовою

    1

    Ніч була довгою, а у Натаніеля знову безсоння. Через те хлопець вирішив по розбирати папери яких було надто багато. Після того як чарівник став міністром в нього стало занадто мало часу.

    Як тільки-но хлопець сів за стіл і взяв у руки папери, в ту ж мить до нього в кімнату ввірвався Бартімеус.

    –Ти не думав, що саме в цей момент я міг спати.-спокійно запитав хлопець.

    –Але ж ти не спиш!–весело промовив його опонент.

    –Хах…… Бартімеусе, що тобі потрібно?–не вдоволено запитав чарівник.

    –Ну…… Допустимо…….. Що я хочу з тобою поговорити.–театрально відповів джин.

    –Це ти зараз серйозно?–роздратовано запитав хлопець.

    –Так, цілком серйозно. Я хочу дати тобі зараз пару питань.– Бартімеус який тільки-но стояв на порозі кімнати, вмить весело пішов до ліжка і вмостився як йому зручно.

    –Гаразд. Але тільки одне питання. – роздратовано промовив хлопець – і взагалі-то це моє ліжко.

    –Так, так я в курсі, що це твоє ліжко. І чому так мало давай не одне а два?

    –Тому, що в мене мало часу.-міністр зітхнув і промовив-гаразд давай не одне а два.

    –І так перша запитання: коли ти мене відпустиш?

    –Завтра в вечері.

    –І друге питання:які твої улюблені квіти?

    Останнє запитання дуже здивувало хлопця. Навіщо цьому джину знати які квіти він полюбляє. Пройшло десь 10 хвилин а ніхто так і не промовив ні слова. Бартімеус сидів і очікувально дивився на свого опонента.

    –Фіалки–різко відповів чарівник–мої улюблені квіти це–фіалки, а тепер попрошу щоб ти вийшов звідси.

    Джин швидко підвівся з ліжка і побіг до дверей, перед ти по махавши юному міністру рукою.

    2

    //Натаніель//

    З горем по половині я все таки зміг заснути але поспати вдалося не довго.

    День у офісі пройшов досить швидко.

    Як тільки-но я опинився перед дверима свого кабінету на мене хтось наскочив.

    –Ай, ой вибач. Давай швидше відпускай мене.–швидко проговоривши це джин потягнув мене до кімнати для виклику духів.

    Як тільки-но ми опинилися в цій кімнаті смуглявий хлопець вмить опинився в пентаклі.

    –Все бувай, можливо я буду сумувати.

    Тільки після того як я відпустив джина мені в ту ж мить стало спокійніше.

    Після цього я хотів ще трохи попрацювати але зрозумів, що дуже втомився.

    Зайшовши в кімнату я побачив на ліжку……… Фіалки?

    –Це він зробив?-розгублено запитав я у себе.

    Взявши квіти в руки я довго на них дивився. І все ніяк не міг змиритися з думкою, що мені приємно, мене зігріває думка про те, що джин зробив це спеціально для мене.

    –Дякую–прошепотім я в тишу.

    Все таки я не викинув квіти в смітник а поставив їх у вазу. Колись я обов’язково викличу Бартімеуса щоб подякувати йому за це.

     

    1 Коментар

    1. Feb 11, '23 at 02:06

      Як і обіцяла пишу коментар. Мені сподобалося, один з найкращи
      фф по цьому пейрінгу, якщо це шип.