Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Аріель прибирає кімнату під музику . Зараз в її навушниках грає Ashnikko- Slumber Party. Вона різким рухом руки витирає всю пилюку з полиці біля вікна в її кімнаті і ставить всі речі ,а точніше нічник ,кактус, 3 книжки і шкатулку з біжутерією на своє місце на полиці. Потім вона приступає до миття підлоги. Оскільки в її кімнаті є тільки 1 маленький рожевий ковричок біля ліжка ,щоб зранку не ставати на холодну підлогу одразу ж , миття підлоги тут необхідне.

    -Аріель, ти будеш щось на сніданок?-кричить їй мама з кухні.

    -так,зроби пластівці з молоком ,будь ласка.-кричить дівчина у відповідь.

    Мама дівчини працює медиком ,а точніше хірургом ,а батько кондитером. Його тортики просто чудо насправді , а особливо “сонячне сяйво” з зефіром. З ним не зрівняється абсолютно нічого на цьому світі, ви просто його ще не куштували.

    Після прибирання дівчина пішла в свій клуб. Ну як свій, вона просто там в ролі співака і музиканта , але для неї це вже як 2-ий дім.

    -привітик ,хлопці,-каже дівчина ,коли заходить в гримерку ,-я не запізнилась?

    -ти якраз вчасно,ми тільки зібрались репетирувати.-відповідає їй високий блондин з голубими очима.Це Генрі. В нього прекрасна фізична форма і миле личко,він схожий на котика. Зачіска в нього в стилі типу каскад. В одязі він обирає спортивний стиль і просто обожнює металеві браслети на руках,чим ,власне , і вирізняється.

    -я ,до речі , полагодив твою гітару,-спершись на стіну каже Жень з ростом 181 та просто ідеальним чорним волоссям з зачіскою стилю Денні. В нього буквально всі дві руки забиті рукавом , на якому купа різних драконів ,змій , ящірок і яструбів. На шиї в нього просто якийсь узор , не знаю навіть ,як пояснити,- там тільки струни трохи розпустились , а ти вже зробила цілу трагедію.

    На кріслі сидить Девід ,одягнений в джинси і біле худі з шапочкою чорного,як і його джинси,кольору . Тепер в кімнату заходить Ель – в окулярах і пальто:

    -привіт ,я не запізнився?

    -тільки що таке саме питання ставила я.-доброзичливо і з усмішкою кажу я.

    -нам би вже не завадило почати підготовку.-весело каже Девід ,піднімаючись з крісла і беручи до рук свою гітару. Хлопці стають кожен біля свого інструмента : я біля своєї гітари, Девід біля своєї , Жень сідає на своє місцу біля барабанів ,Генрі біля свого електричного піаніно.

    Репетиція проходить ,як завжди :весело і невимушено. Вони хороша команда. В їхньому гурті панує теплота і розуміння ,але і без жартів один над одним тут не обійшлось. Багато який музичних гуртів би позаздрили такій атмосфері.

    На сцені їх зустрічає не дуже велика кількість глядачів :зараз  ранок ,тому на велику аудиторію ніхто і не розраховував. Вони стають кожен по своїх місцях і на третій щелчок пальцями Генррі -це їхній знак ,завдяки якому всі розуміють , що треба починати-починають свою мелодію , а Аріель починає співати.Спів -її стихія. В неї це виходить ледь не найкраще,вона ніколи не шкодувала про те ,що почала займатись музикою. Після виступу на них чекають бурні оплески невеликої ,але дуже примної аудиторії.Це так приємно-коли є хоч якась віддача. Ти відчуваєш ,як твої старання і талант оцінюють. Дівчина з задоволенням грала б цілу вічність ,якби не біологічні потреби людини.Мікрофон вже став ,як її особиста частина тіла , а голос розвинувся до максимально високої степені. Хлопці з гурту тисячу раз казали їй йти на конкурс талантів , але Аріель відмовляється ,пояснюючи це тим , що вона ще не готова до такого різкого стрибку ,їй треба морально підготуватись.

    Виступ закінчився ,вони повернулись в гримерку і ділились враженнями щодо виступу.

    -все як завжди. Ми неймовірно подобаємось публіці ,а особливо її заворожує спів Арі.Та і не тільки аудиторію він заворожує.-Жень всміхається і штовхає мене ліктем в бік.

    Думки Аріель заполонив хлопець з зали ,який весь цей час дивився на її виступ і буквально поїдав очима. Вона ,звичайно, любить увагу від хлопців ,яку вона ,до речі ,регулярно отримує , але не в такому вигляді. Їй таке не подобається,взагалі не подобається. Вона піднімає свій погляд на Генрі і прямо відчуває те ,що він вловив її думки ,ніби по вишкам. Ці двоє завжди були ,як одне ціле , тому нічого дивного. Дів чина шаріться від цього погляду ,поправляє волосся і відводить погляд в сторону .

    -ой ,хтось соромиться власних почуттів?-з задоволеною посмішкою на обличчі каже Девід,-ну так не можна ,Арі.

    -Божечки ,тільки не дивись на мене ,я соромлюсь,- Жень театрально відвертається і пародіює Аріель ,а Ель так само театрально дивиться на нього і насправді виглядають вони дуже правдоподібно.

    Всі починають сміятись , як і ті ,кого пародіювали. Що б там не казали ,але це приємно. Принаймі для цих двох.

    -ну все,тихо,-вже майже заспокоївшись від сміху,каже Генрі,- подуріли і досить. Може підемо кудись сьогодні,відпочинемо?

    Після спільного голосування вони вирішили піти в паб напроти кафе,в якому працюють. Назвивається “Вікторіас”. Там просто неймовірні оладки з вишневим сиропом і Празький торт,а також коктейлі там просто …Але,звичайно,краще тортиків тата Аріель вже нічого немає, як я і казала,але все-таки.

    Шум ,сміх,приємний запах ванілі і тьмяна атмосфера оточують людей в цьому закладі. При вході сюди ти ніби потрапляєш в якийсь окремий світ ,що дуже навіть імпонує цьому закладу. Вони замовляють кожен по кусочку торта ,кожен обрав собі інший ,схожих не вибрав ніхто і по коктейлю. Хлопці хотіли алкогольний ,але Аріель вмовила їх відпочити без цього. Хоча б сьогодні. І ні ,вона не зануда , просто вона не хоче опинятись в товаристві п’яних людей ,як це бувало вже дуже часто. Дівчина на дух не переносить як запаху алкоголю,так і всього,що з ним пов’язано.

    Компанія просто сидить і розмовляє про щось своє і в один прекрасний момент на руці Аріель,яка лежала в неї на нозі ,лягає ще одна-Генрі. Це дуже мило і несподівано,від чого дівчина заливається рум’янцем. Між ними вже давно присутня якась хімія ,та і вони цього ,власне, і не приховують. Складається враження ,що вони створені один для одного ,але не все так просто… Вони ще просто не знають ,що чекає їх попереду.

     

    0 Коментарів