Фанфіки українською мовою

    — Взагалі мрії здійснюються.

    Після роздумів про батьків і мастурбацію, про машини і кьорлінг, про совок і сучасність — Костю просто перемикає раптом. Костя розпливається у вдоволеній усмішці і дивиться тотально закоханими очима.

    На Мішу, звісно. На кого ще він може так дивитись.

    Це просто одна-однісенька мить, в яку його розйобує усвідомленням: справді, здійснилось. Божечкі-кошечкі, і чим він тільки заслужив на те.

    — Ти про подушку, на яку нарешті зможеш упасти?

    — Я про тебе, на якого нарешті зможу упасти, — Костя стиха вигинає куточки губ, слідкуючи за коханою людиною загіпнотизованим поглядом. Навіть не мигає.

    Рудь методично вимикає компи і камеру, змотує всі дроти до купи. Зануда, але який же чарівний, хазяйновитий і стриманий зануда. Просто ідеал гомо сапієнсу.

    Він проходить повз, і Костя ловить його за руку. Сам не може пояснити, для чого; просто хочеться торкнутись, просто треба відчути, просто необхідно подихати трошки поряд з ним. Костя мліє, коли на маківку раптом осідає короткий теплий смішний цілунок; він мружить очі, коли шорохуваті пальці підчепляють і закладають за вухо тонке світле пасмо волосся.

    — Мрррррр.

    Горлом, пошепки, протяжно. Так, щоби голос мурашками пробіг чужою шкірою, щоби тремтіння дістало самого серця. Від того, як чутливо і вагомо Міша впивається в його плечі пальцями, Костя розуміє: вдалось.

    — Ходім вже падати, — тепло усміхається Рудь наступної миті, розгублено і безмежно ніжно видихаючи десь над кудлатою головою: — … Коть.

    Костя тане в калюжу з кохання і плескається хвилями від захвату, серйозно.

    Він покірно хапається за сильні руки і якось змушує себе піднятись з крісла; слухняно крокує за Мішею до спальні. Добре, що Мілан сьогодні в бабусі з дідусем, і не доведеться ще й його вкладати спати. Можна просто стягнути через голову футболку, кинути її в крісло, Мішу — на простирадла, і, як і було заплановано, влягтись зверху. Повільно та зважено, без різких рухів, — одного зламаного пальця на двох їм, мабуть, поки вистачить.

    Костя упирається підборіддям в чужі тверді ключиці і зверху вниз в Мішіні очі вдивляється. Можливо, виглядає дуже зосередженим в цей момент, але насправді в голові — жодної чіткої думки. Лише відчуття.

    Як йому пощастило, що в нього є такий приємний і корисний Рудь, який допомагає вгамувати круговерть у власних думках, який обіймає у холод не тільки руками, який заземляє і підносить завжди вчасно, коли треба. Який — надійна спокійна гавань. Який — єдиний штиль в його житті.

    Єдиний штиль, який Костя не просто готовий витримати, але й — в якому відчуває дуже гостру потребу майже перманентно.

    — Зависаєш, Коть, — з лагідною посмішкою констатує Міша, знову тепло накриваючи долонею його потилицю.

    Пальці м’яко і впевнено вплітаються в волосся, легесенько масують шкіру голови, і це неможливий рівень насолоди, господи, якщо не чистий оргазм, то десь дуууже близько. Костя трохи вигинається, відверто підставляючись, прикриває вії і знов голосно муркоче, віддаючись дрібним чутливим рухам коханих рук.

    Він стогне, не витримуючи, і опускає голову повністю Міші на груди. Притискається скронею до ребер, уважно вслухається в ритм врівноваженого, щирого, сильного серця.

    — Мрії збуваються, — вперто повторює він на видиху, вже потрохи упливаючи в країну снів.

    — Скажеш про це завтра, коли прокинешся котом, — ніби десь здалеку крізь вату до нього долітає цей неповторний приглушений сміх.

    Костя вже засинає, але здатність до критичного мислення не дає спокою. Він ще встигає всупереч пробурмотіти:

    — Коти не вміють розмовляти, — і, вкриваючись мурашками від того, як звучить Мішін сміх просто крізь ребра, мружиться: — Але навіть якщо я прокинусь котом, я кохатиму тебе не менше, ніж зараз, так і знай.

    Чужі пальці розчулено завмирають у світлих прядках.
    Лише на мить.

    Коли вони знов пускаються виплітати свій заворожливий візерунок, Котя вже втомлено сопить, на певний час лишивши цей світ без своєї уваги.

     

    10 Коментарів

    1. Sep 4, '22 at 16:12

      цей фанфік>>>>>>все інше. серйозно, Міша та Костя тут такі софтові і комфортні🥺 велике дякую авторці!!

       
      1. @оленкаSep 5, '22 at 20:53

        дуже-дуже вам дякую!!

         
    2. Aug 17, '22 at 04:01

      На 93 подкасті я таки вирішила, що пора. Або шукати, або писати. Знайшла чудове, тож нащо писати)
      Клас! Чуттєво та ніжно, в дуже приємній стильовій обгортці.
      Дяка Вам, пані❤

       
      1. @Марі ЛуAug 19, '22 at 07:02

        Дуже дякую 💜💜💜

         
    3. Aug 3, '22 at 00:14

      Шукала фанфік з дослідницької точки зору, аби дізнатися чи достатньо САМВИДАВ популярні, щоб ї
      шиперили. Знайшла вашу роботу і не змогла піти, поки не дочитала, бо ви неймовірно гарно пишете! Хочеться читати і читати. Стиль затягує і не пускає.

       
      1. @чайовницяAug 3, '22 at 00:18

        а ще сайт не дає мені клацнути вподобайку 🙁

         
      2. @чайовницяAug 4, '22 at 06:34

        Дуже вам дякую 💛 💛 💛

         
    4. Aug 1, '22 at 00:50

      Ця ніжність рятує мене просто! Так чуттєво, дякую!

       
      1. @okseefireAug 1, '22 at 19:56

        дуже вам дякую!!!

         
      2. @okseefireAug 3, '22 at 02:39

        Дав!