Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Цей хлопець на ім’я Метью Кронон отримав свої здібності від матері, над якою експериментували в кінці 20 століття останні фашистські учені. В результаті одного експерименту вона і отримала ці здібності.
    Ф – Гер Шот, ви вважаєте, що ця пані на щось здатна?
    Ш – Звісно, гер Френше, її зразки крові надзвичайні. Вона ніби не людина, а іншопланетна істота. Її серце перекачує кров за 0,2 секунди, а ми маємо здобути найкращого результату від неї.
    Ф – А вона не помре?
    Ш – Якщо помре, будемо знати, що перестарались. Ідіть беріть подвійну дозу Сталого Адреналіну.
    Ф – Так, гер.
    Після дози Сталого Адреналіну серце пані Кронон почало перекачуватм кров за 0,11 секунди. Вона не померла під час експерименту. Та, коли народжувала Метью, її серце не витримало і розірвалося. Вона померла під час пологів. Маленький Метью думав, що його мама померла під час експедиції океанічного дна, так як була дайвером. Вже в 15 років хлопець розганявся до 80 км/год. А зараз, коли йому 17, він долає позначку в 113 км/год.
    Тр. – Хлопче, давай!
    Метью оббігав бігове коло неймовірно швидко.
    Ґ – Вітаю.. Вам варто не брати участь в цьогорічних перегонах..
    Тр. – З чого б це?
    Ґ – Просто раджу.
    Н – А я вам раджу йти звідси та дивитись по сторонам.. Мало що може трапитись..
    Ґ – Ви ще хто такий?
    Це був Норман. Він дістав пістолет і направив на чоловіка.
    Ґ – Добре-добре.. Я йду.. Та ви мене почули..
    Н – Йди вже!
    Чоловік втік.
    Тр. – Ви хто?
    Раптом зупинився Метью.
    М1 – Добридень..
    Н – Мене звати Норман Робертс.. Я – директор відділу ОНЗ. Ви, Метью, надзвичайний.. Саме такі нам і потрібні в команду..
    М1 – Що?..

     

    0 Коментарів