Фанфіки українською мовою

    #4- Мет Бойд, беклайнер

    5 Серпня, Лев

     Побачити оголений торс Мета вперше хватило для того, аби дівчата забули їхню розмову. Звісно, всі хлопці з команди мали спортивне тіло, завдяки енергійним спортивним навантаженням, які вони мали щодня, але Мет мав тіло людини, яка була віддана спорту. Він мав витончені мязи, чудові кубики пресу та ніякого лишнього граму.

    Навіть якщо він зрозумів, що своїм виглядом перервав розмови дівчат, він не придав цьому значення. Він привітав їх легкою усмішкою та цілеспрямовано пішов на поле.

    Ледве він покинув кімнату, як Елісон сказала занадто голосно: «Боже мій».

    Ден відповіла б, але проблема була в тому, що вона не хотіла озвучувати те, що думала.

    Метью Доновен Бойд мав стати вирішенням неминучої, затяжної проблеми під назвою «невдалий шлюб Ренді і Дональда». Спершу Ренді відмовлялася від цієї ідеї через страх народження, оскільки б це вплинуло на її тіло, а отже і на її кар’єру боксерки, але все таки її колеги та суперниці запевнили, що так буде краще. По правді кажучи, вони не обговорювали як саме дитина має врятувати шлюб і як вони збираються виховувати її. Мет провів свої наймолодші роки в оточенні няньки, адже батьки були занадто зациклені на своїх професіях.

    Ренді і Дональд врешті-решт здалися, коли Мет був у 4 класі. Занадто багато змінилося між ними; вони навіть не були сумісні в якості друзів, що й говорити про романтичні стосунки. Їхні соціальні бульбашки вже навіть не перетиналися; друзі Ренді, які мали здоровий погляд на життя, ненавиділи Дональда та його привілейовану компанію. Колі Ренді виїхала, вона лишила Мета з батьком: не тому що їй було начхати на сина, а тому що це був розумний хід. Дональд був трохи снобом, але він міг би надати Мету хороше навчання та стабільний дім. Ренді занадто багато подорожувала, щоб наглядати за дитиною.

    Все могло б скластися непогано, якби друзі Дональда не втягнули його у наркотичне дно через відсутність Ренді. Дональд відпустив няньок Мета і почав таскати додому алкоголь та наркотичні речовини.  Він заохочував Мета попробувати все, що він хоче і Мет схопився за цю можливість як шанс стати ближчим з батьком. Це стало схоже на колообіг: роки тверезості та залежності чергувалися і переросло в страшенну залежність. Воно й не дивно, чому з травки та грибочків Мет перейшов на кокаїн та травку.

    Мет почав пропускати школу з дозволу батька та втратив цноту з проституткою, яку найняв його батько на одну з вечірок. Коли батько не бачив, Мет дозволяв його друзям користуватися ним (Мет не розцінює це як насильство, незважаючи на те, що він був занадто маленький аби по-справжньому усвідомлювати, що він дає згоду. Ті чоловіки не були грубими чи жорстокими . Мет не шкодує про це. Він прийняв це як побочку від наркоти і він знає, що він гетеросексуал. Єдина, кому він про це коли-небудь розповів, була Ден).

    Одного дня, няня випадково наткнулася на Мета і звісно ж одразу звернулася до Ренді за допомогою. Ренді одразу відклала всі справи та рванула до Мета, а згодом відправила його на реабілітацію в Нью-Йорк. Лише після реабілітації, Ренді і Мет по-справжньому познайомилися. Вони зблизилися доволі швидко і знайшли спільні інтереси. Ренді підібрала здорові активності для Мета, паралельно навчаючи його боксу та всьому, що вона знає про машини. Мет навчився цьому і використовує бокс як анти-наркотик.

    Підписання контракту з Пальмето стало своєрідною нагородою за всі страждання, які були в житті у Мета. Його мало хвилювала репутація чи плітки- лише майбутнє Мет був чистий, він знав, що здобуте хорошу освіту і буде грати в команді. Мет не був готовий до проблем команди.

    Але ще менше він був готовий закохатися у Ден.

    Мет провів рукою по волоссі, набираючись сміливості: «Я просто цікавлюся, чи ти не хочеш разом повечеряти».

    Ден схрестила руки на грудях, ніби закриваючи калатаюче серце, і гордо підняла підборіддя: «Ти дарма витрачаєш свій час».

    Він здивувався, але водночас виглядав з певним полегшенням і Ден відчула, як слабшає її захист: «Звісно, це ж твій вибір,- сказав Мет,переживаючи, що це звучить взагалі не так,-я не готовий до стосунків чи щось типу такого. Я просто хочу провести час з тобою, взнати поближче. Я думаю, що ти чудова.»

    «Чому я маю вірити тобі?»

    «Краще б ти переконалася не лише на словах.»

     

    0 Коментарів