Фанфіки українською мовою

    Глава 3

    -О, це вона? – зацікавлено повернувся в сторону входу Антон.

    -Напевно. Зараз. – Женя одразу направився в коридор.

    На порозі стояв Спартак.

    -баа, як гарна, – Вирішив пожартувати Тоха. Та відразу піднявся привітати товариша.

    Женя зачекав поки Антон та Коля поздороваються  з ЙОГО другом. Спартак всіх привітав, та пройшов до Жені. Янович дуже хотів його обійняти, бо знав що це змусить заспокоїтись. Але…:

    -Ми можемо поговорити?

    -Звісно, – відповів Женя та пройшов до своєї спальні. За ним зайшов і Суббота. Він зачинив за собою двері.

    -Щось сталося? Ти мене вже лякаєш. – Женя підійшов до великого вікна на якому теж мерехтіли новорічні вогники, помітив, що хуртовина закінчилась, але повернувся лицем до співрозмовника та сперся на підвіконня.

    -По-перше, все добре, не переживай. – говорив тихо Спартак, повільно наближаючись до друга.

    -Що в тебе за спиною? – встиг розгледіти Женя.

    -Це тобі.

    Суббота преподніс Яновичу подарунок. Це був невеликий подаруночок червоного коліру з білою стрічкою.

    «Він навіть з оформленням заморочився» – пронеслося у Яновича в голові. Та його погляд був дуже зацікавлений. Переживання вже відійшли на другий план.

    В цій кімнаті тільки двоє.

    Женя прийняв подарунок в свої руки.

    -Я можу відкрити зараз?

    -Звісно. – блондин його підбадьорив і чекав на емоцію.

    Женя швидко розправився з пакувальним папером та вже за мить тримав оксамитову коробочку.

    -Відкривай. – наказав Суббота, стоячи прямо перед Яновичем та чекаючи реакції.

    Женя відкрив. Його очі добре описали емоцію, але хотілось слів.

    Це був золотий браслет з гравіруванням.

    -«Найкращому Другу від Спартака» – прочитав брюнет. Вимовилося тільки протяжне: – Спартачок… Дякую! Це найкращий подарунок і найкращі для мене слова.

    А Спартак вже стояв задоволений. Його посмішка розтікалася по обличчі, неначе у кота.

    -Одягнеш? – подивився на друга Євген.

    Суббота з радістю допоміг застібнути браслет на зап’ясті.

    -Можна я тебе обійму? – знову питання і знову без відповіді. Спартак сам притягнув Женю в свої обійми.

    -Це найкращий Новий Рік. І я дуже радий що ми його впровели разом. -промовив Янович.

    -А скільки ще нас чекає попереду… – Суббота міцно, як вмів, притулив до себе друга.

    -Нас зараз почнуть шукати. – Обійми перервалися. І дійсно. Треба йти. Гості чекають.

    -Так. Ти йди, а я зараз прийду. – відповів Женя.

    -Ти що, розчулився? – блондин з посмішкою поглянув в мокрі оченята Яновича.

    -Ні, звісно ні. Ну може трохи. – зізнався кучерявий.

    -Ми тебе чекаємо. – Спартак похлопав його по плечу і вийшов з кімнати, оставляючи товариша наодинці.

    ***

    -Чого так довго? – відізвався Коля як тільки Суббота показався на горизонті. – Вже опів-на-дванадцяту.

    -Женя зараз прийде. – Блондин нахилився до дивану, спираючись на руки, і неголосно запитав:

    -Женя казав, що має бути ще дівчина?

    -Ага. Його дівчина. – слова Колі саме перервав дзвінок в двері.

    -Відкриєш? – спитав Антон, не відриваючи погляд від гри.

    Суббота мовчки пішов відчиняти. Треба було звісно подивитись у вічко. Але хто тоді про це думав.

    Клацнув замок і двері розпахнулися.

    Суббота як стояв, так і завмер.

    Він побачив саме ті очі.

    Які нещодавно так різко впали в його обійми.

     

     

    продовження буде.

     

    2 Коментаря

    1. Dec 27, '22 at 11:22

      Мені дууже подобається робота, і я
      отіла б поставити питання авторці. Основною лінією будуть Спартак і Женя чи як?

       
      1. @dude kamiDec 27, '22 at 23:06

        Дякую за позитивний коментар. Мої сценарій в голові змінюється щосекунди)) я сама ще не бачу чіткої фінальної картинки