Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЖЖ/Ч

    //Я перший раз пишу фанфік:/
    Позначки:
    // автор
    Ім’я- слова героя
    *Думка*
    Події після 21 серії!
    Цей дощ. Наші товариші стоять перед очима Каміли. Слів немає, тільки емоції.

    К-Луз?.

    Радість мами, неможливо передати. Вона звісно одразу звернула увагу на її друзів.

    Л- Я маю тобі багато розповісти…

    Коли усі зайшли у кімнату, Каміла дала сухий одяг, напоїла теплим какао. Після цього наші герої сіли на диван у вітальні і тут Луз почала розповідати. Вона старалась розповісти водночас в подробицях і коротко. Луз також казала, що неодмінно має повернутись назад на Киплячі острови. Матір Луз не могла, ще хвилин так 10 щось сказати. В очах цих дітей вона побачила страждання і біль.

    -Ось воно, як… Думаю краще вам зараз поспати, а завтра зранку поговоримо.

    Ось коли всі мали засинати, тільки Луз і Гантер цього не робили. Їм це було складно, вони знали найбільше.
    На годиннику 4 ранку. Еміті, Август і Віллоу прокидаються раніше. В їх головах теж нічого крім: *А як нам тепер повернутись?* не було.

    //Кажу, що тут буде трохи Луміті і Ганлоу:)

    Можливо через 22 хвилини прокинулась Луз, від кошмару.

    Л-Ні, ні, ні, Король!

    Е-Луз, все гараз?

    Л- А? Це був просто сон…Він був жахливий. Чому все так з нами?

    А- Луз, не хвилюйся, ми знайдемо спосіб, повернутись…

    Його слова, так само, як і у Еміті були не дуже впевнені, адже паніку скрити неможливо.

    Так, вже о 7 годині ніхто не спав. Всі були стривожені.

    К-Доброго ранку!

    Якось спробувала Каміла підбадьорити наших кошенят.

    К-Я розумію, вам не легко, але, щоб відволіктись розкажіть про себе. Ві, зробиш чаю, будь ласка?

    Ві- Звичайно..!

    Г- Я Гантер, по історії яку вам розповіла Луз, я був не дуже доброю людиною, але я змінився. Також незнаю хто я, людина, чи відьма…

    Каміла не витримала і обійняла усіх.

    В- Я Віллоу Парк. Луз допомогла мені стати сміливою і сприймати себе такою, якою я є…

    -Хм.. Мене звати Август Портер, я займаюсь ілюзію, у школі мені теж допомогла Луз, стати сміливим і пишатися своєю силою!

    Е- Мене звати, Еміті Блайт. Я колись була егоїсткою і жорстокою до інших, це було не по моїй волі. Луз допомогла, мені стати собою, а не “ідеалом” матері. Я навіть колір волосся пофарбувала в інший. Луз чудова дівчина!

    К- Дівчина?

    //Я казала, що фанат Луміті, хехе, вибачаюсь за помилки

     

    0 Коментарів