Фанфіки українською мовою
    Мітки: Флаф
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

        — Спартачок, ти точно впевнений, що зможеш вести подкаст? В тебе ж температура — уже вп’яте чи вшосте за останню годину запитував Євген. Спартак захворів. Актор намагався відмовити психотерапевта записувати подкаст, але той стояв на своєму непохитно.
        — Женя, я вже забув скільки разів це казав, але скажу ще раз: Я впевнений на всі 100%, можеш не хвилюватися, ловити мене не потрібно буде — Янович нахмурився. З одного боку, якщо Суббота каже, що все буде добре, то так і буде. А з іншої — сумніви про те, що психотерапевт витримає увесь подкаст у такому стані змушують задуматися. Лунає вже знайома мелодія і хлопці розходяться. Виходячи на сцену, актор пильно слідкує за рухами товариша. Хвороба це вам не жарти, може в будь-який момент піднятися температура і запаморочитися голова. Голос Спартака хриплий, чоловік час від часу відкашлюється.
        Так як Суббота хворий, то обіймати людей буде тільки Євген. Підходить перша, друга, третя людина. От і остання дівчинка в синьому светрі. Щось говорить актору на вуху і відходить. Той, ледь усміхаючись, повертається до Спартака, який стояв позаду. Руки Євгена тягнуться і обхоплюють плечі психотерапевта та дбайливо до себе притискають. Той в свою чергу, ніжно усміхаючись, кладе руки на спину та закриває очі. Тепло і комфортно. Хочеться так вічність стояти і просто обійматися. Найкращі ліки від усіх хвороб — обійми дорогої тобі людини. Нічого більше і не треба. І хвороба на мить відступає. Лиш насолодитися цим хочеться більше і довше. Не хочеться відпускати. Але довкола людей багато, а якщо будуть так довго стояти, то їх не так зрозуміють. Хоча, якщо поглянути в тік ток, то люди там вже нічому не здивуються. Їх вже одружували, зводили. Чи можливо, що там і справді є якісь високі почуття? Щось незвичайне і звичайне в один і той самий момент? Ніхто не знає, навіть ці двоє. Вони можуть лише глядіти в очі навпроти та милуватися усмішкою. Відпускати ґейські жарти та сміятися разом зі сказаного. Обійматися, ходити в ЦУМ і пити чай з фініками. Розповідати, як пройшов день, навіть якщо нічого незвичайного не відбулося. Мабуть вони і справді дорогі один одному люди.
    ☁️Нотатка автора: привітик сонечки. Це вже мій другий фф по спарженятам (перший поки що в розробці і виставлю я його пізніше). Дякую каналу This is Спаржа та команді Подкаст Терапія. Спартачку здоров’я і міцних обіймів. Всіх цілую у чоло.☁️
     

    0 Коментарів