Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Ліам вже навчається в третьому класі і він дуже пишається собою, адже за весь минулий рік жодного разу не отримав незадовільної оцінки.

    Сьогодні був достатньо теплий та сонячний ранок, Ліам як завжди збирався до школи, а батьки на роботу. У хлопчика був гарний настрій, адже Дін та Бакарі цілу ніч розповідали йому смішні історії, але прийшовши до школи настрій йому дуже швидкому зіпсували. Джейкоб…

    Джейкоб – однокласник Ліама. Всі хотіли спілкуватися з ним, Ліама це трохи пригнічувало, але у нього була Лінда, тому він не засмучувався. Але зараз він бачить, як його найкраща подруга сидить разом з іншими однокласника і ті з захопленням слухають історії Джейкоба.

    Він тихенько підійшов і почав підслуховувати розмову. Його однокласник розповідав, як сьогодні вночі з ним говорив людина-павук.

    Ліам закипав від гніву та образи. Він не розумів як взагалі у таке можна вірити?!

    – Та він бреше! – голосно сказав Ліам.

    Весь клас перевів погляд на нього.

    – Що? Я ніколи не брешу, – обурено відказав Джейкоб.

    – Людина-павук – це вигаданий персонаж. Його не існує у реальності!

    – А от і існує. Якщо ти його не бачив, то це зовсім не означає, що він не живе у реальному світі, – з посмішкою переможця відповів Джейкоб.

    – Та я… та я…

    – Що ти? – почали піддівати однокласники

    – Та я бачив справжніх янголів і вони навіть мені розповідали смішні історії.

    Весь клас почав голосно сміятися. Ліаму стало прикро, що йому ніхто не повірив, тому він мовчки пішов до свого місця.

    За  весь день ніхто більше не згадував про ранкову суперечку між однокласниками, але Ліам так і продовжував мовчати, навіть жодного разу не заговорив з Ліндою, хоч як вона не намагалась з ними почати розмову.

    Ліам та Лінда живуть поруч, тому додому завжди йдуть разом.

    – Ліаме, а ми сьогодні з батьками йдемо у кіно. Сьогодні прем’єра мультфільму «Бажання», – жваво розповідала Лінда.

    – Круто, – без емоційно відповів хлопець

    – Ліаме, ти ображаєшся на мене?

    – Ні.

    – А чому тоді ти зі мною цілий день не розмовляєш?

    – Ну як це не розмовляю, зараз же я з тобою говорю.

    – Ні, я не про це, – заперечила дівчина, – Ліаме?

    – М?

    – Зі мною теж спілкуються янголи, – тихо відказала Лінда.

    – Не потрібно мене втішати, все добре, – зле сказав Ліам

    – Та я чесно тобі говорю! Вони до мене приходять у ночі і так само як тобі розповідають історії.

    – Чесно? Ти не глузуєш з мене?

    – Чесно-чесно! Моїх звати Барч та Амато. Вони брати – гордо відповіла Лінда.

    Ліам зацікавлено дивися на свою подругу не вірячи своїм вухам.

    – А у твоїх є імена? – тихо заговорила дівчина.

    – Так, Дін і Бакарі…

     

    0 Коментарів