Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Вже рік як Ліам та Лінда дізнались, що вони янголи. Вже рік як батьки оплакують своїх дітей, бо не знають всієї правди. Вже рік як звичайні підлітки живуть серед хмар.

    – Ліаме, де Лінда?, – питає секретарка Думаїла.

    – На тренуванні, – відповів Ліам.

    Янголи так само навчаються як і звичайні діти. Тільки предмети у них відрізняються.  Наприклад, янгол може стати чиїмсь охоронцем, тому дуже важливо вміти швидко літати.  Ось саме зараз на такому уроці була Лінда.

    – Вас кличе до себе Думаїл.

    – Добре, дякую.

    Ліам та Лінда мають дуже сильний зв’язок на відміну від інших янголів. Їм не обов’язково бачити одне одного, вони відчувають! Тому Ліам подумки покликав Лінду і через декілька секунда вона опинилась в їхній кімнаті. Все ж таки навчається вона швидко.

    Хлопець схопив дівчину за руку і вони полетіли до головного в кабінет.

    Тук-тук.

    -Заходьте, – покликав Думаїл, – як навчання, важко?

    – Та ні, – відказала Лінда.

    – Це добре! Але я вас сюди покликав не для того, щоб обговорити ваші успіхи у навчанні. Я маю вам дещо розповісти?

    Ліам та Лінда затамували подих, адже вони не знають, що ще на них очікує, адже той факт, що вони обрані вже приголомшує.

    – Ліаме та Лінда, у цьому сторіччі саме вас обрали небеса, але ви одні з найсильніших янголів – промовив найстаріший.

    – Тобто? – не розуміючи запитав Ліам.

    – Ви перші, які прийшли до нас парою, у цьому ваша й сила. Разом ви можете набагато  більше ніж я!

    Друзі продовжували мовчки сидіти.

    – Ви – споріднені душі – відказав Думаїл.

    Слухаючи головного, Ліам згадав свій сон. Коли йому було 8 років Дін  сказав, що скоро він зустріне споріднену душу і в той же день хлопець познайомився з Ліндою. Тоді 6 років тому хлопець не звернув увагу на це, а тепер здається починає розуміти про що саме говорило небесне створіння.

    – Тобто якщо ми будемо діяти разом, то ми зможемо досягти як ангели набагато більшого? – запитала Лінда.

    Думаїл лише кивнув головою на знак згоди з дівчиною.

     

    0 Коментарів