Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Янголи
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    -Ліаме! Ліаме!, – біжучи кричить Лінда, – ти навіть не уявляєш, що сьогодні трапилося вночі, – захекавшись говорить дівчина.

    -Що ж трапилось? – з цікавістю запитав хлопець.

    -Барч і Амато знову наснились мені, але вони були якісь дивні і мене це насторожувало, але потім вони в один голос сказали «Скоро ми зустрінемось» і зникли.

    -І все? Сказали одну фразу і просто зникли?

    -Так!, – крикнула Лінда, – якщо чесно, то мене це трохи лякає.

    -Все буде добре!, – заспокоював Ліам.

    Після того як багато років тому Лінда зізналась своєму найкращому другові, що до неї теж приходять янголи, вони ще більше зблизились. Кожен день вони переповідають одне одному історії, які вони почули від небесних створінь.

    -Ліаме, це означає, що я скоро помру, – зі сльозами на очах запитала дівчина.

    -Ні, Лінда, ні!, – суворо відказав Ліам.

    -А що тоді? Що вони мали на увазі?

    -Я не знаю, – тихо промовив хлопець.

     

    -Ліаме, вечеря готова!, – гукала мама з кухні.

    -Дякую, мамо, але я не буду їсти.

    Після зустрічі з Ліндою у хлопця зник апетит.

    -Чому? Все добре? Ти не захворів?, – почала задавати питання Сабіна.

    -Та все добре! Піду до себе.

    Лежачи на ліжку, Ліам розмірковував над словами Ліндових янголів. Він все ніяк не міг зрозуміти, про що саме говорили небесні створіння. Так і не дійшовши логічного висновку заснув.

    Хлопець дуже швидко збирався до школи, навіть не поснідав. Сабіну дивував такий перепад настрою, бо вчора її син був тихим та спокійним, а зранку, наче буревій.

    Ліам вирішив зустрітися з Ліндою ще до початку уроків, тому побіг до її будинку.

    -Лінда, до мене сьогодні приходили Дін і Бакарі, – швидко промовив хлопець.

    -Так вони до тебе кожної ночі приходять.

    -Так, але ця ніч була не такою як завжди. Вони мені теж сказали «Скоро ми зустрінемося»!

    -Що?, – не вірячи словам Ліама, – що нам робити?

    -Пам’ятаєш я тобі розповідав, що мій дідусь був віруючою людиною?

    -Так…

    -Він багато читав книжок на релігійну тему. І ці всі книжки зберігаються в кабінеті батька.

    -Ти маєш на увазі, що можливо в тих книжках буде пояснення цих подій?

    -Так!, – вигукнув Ліам.

    Друзі вирішили сьогодні не йти до школи для того, щоб зрозуміти, що взагалі відбувається.

    -Ого, – тільки й промовила Лінда побачивши домашню бібліотеку, –  щоб знайти те, що нам потрібно знадобиться декілька років.

    -Ні, ось книги, які нам потрібно, – сказав Ліам показуючи на невеличкий стелаж.

    Витративши понад три години друзі вже почали засмучувати, що так нічого і не знайшли.

    -Ліам!, – несподівано викрикнула Лінда.

    -Що? Щось знайшла?

    Лінда почала зачитувати рядки з книжки. «Янголи – істоти створені Богом. Вони найближчі до людей. Небесні створіння оголошують наміри Божі. Тим до кого приходять янголи – обрані».

    -І що? – не розуміючи запитав Ліам.

    -Ми обрані!, – з гордістю промовила дівчина.

    -А це безпечно?

    -Не знаю.

     

    0 Коментарів