Фанфіки українською мовою

    Глава 6

    Хлопець переглядав світлини з другом, як тут, почувся грюкіт і Кірішіма влетів у кімнату. 

    — Можна? Що сталося?! 

    Сталевий підняв голову і натягнув усмішку, відповівши. 

    — Все нормально. 

    Кірішіма сів поруч і глянув на фото, що він дивився. 

    — Так, добре вийшло, в мене в папці улюблених. Що сталося, друже? 

    — Що це все означає?

    — Ти про що? Про ті слова? Що я тебе кохаю? Ні, то ми просто грали в короля. 

    Тецу відвів очі. І сумно проговорив. 

    — Значить, ти збрехав? 

    Кірішіма почервонів. 

    — Чому, тебе це засмутило?! Ти що, кохаєш, справді, мене? 

    Тецу кивнув і впав лицем на коліна. Кірішіма сів на навприсядки і заглянув в очі Тецу. 

    — Зачекай, я ніколи не аналізував почуття до тебе, але це точно більше ніж дружня любов. 

    Він притягнув Тецу до себе і поцілував в засос, той здивувався, але відповів на поцілунок. 

    — Не думав, що ти мене теж кохаєш, вибач. Те, що між нами дружбою не назвеш, це дійсно більше. 

    Кірішіма провів пальцями по пресу. 

    — Така краса, сталева, завжди мені подобався. 

    Тецу посміхнувся, і обійнявши, сильно притиснув до себе, так, що Кірішімі прийшлося зробити зміцнення. Він погладив того по голові. Тецу поклав голову на плече. 

    — Я думав, що вже все марно. 

    Кірішіма гладив його по спині. Тецу повалив червоного і стягнув з нього футболку. Вдарив по пресу. 

    — Просто найкращий! 

    Він нахилився і почав вилизувати пресс. 

    — Мммм, а цікаво у кого більший прутень. 

    Кірішіма розстібнув ширінку і дістав обидва, приклав і міряє. 

    — Ммм, твій більше, але мій товще. 

    Він лукаво посміхнувся, взяв його прутень у руки і почав терти. Тецу встав і глянув на те, як йому дрочили. 

    — Я теж тобі подрочу. 

    Той взяв його потак і почав дрочити. Кірішіма простогнав. 

    — Ніколи б не подумав наскільки це прекрасно, коли такі сталеві чоловічі руки натирають мій прутень. 

    Кірішіма іншою рукою просто гладив прес, піднявшись вверх рукою, він погладив сосок, а потім взяв його пальцями і викрутив. Тецу від такого тихо простогнав, бо неочікував. Він прискорив темп і нахилився, вкусив сосок, Кірішіма посміхнувся. 

    — Мені так приємно, що здається ось, ось. 

    Кірішіма кінчив, але продовжив терти прутень Тецу і теж лизнув його інший сосок. Тецу від такого простогнав доволі голосно і кінчив. Тут почувся стук в двері. 

    — Тецу, хто там з тобою? 

    Хлопці переглянулися між собою. Тецу відповів. 

    — Все добре, ми просто тут з Кірішімою з класу А, грали. 

    Почувся суворий голос вчителя. 

    — Добре, завтра з вами поговоримо. 

    Вчитель пішов, обидва видихнули. 

    — Він же точно зрозумів. 

    Промовив Тецу. Кірішіма зітхнув. 

    — Ти як? Що робитимемо? 

    — Та нічого, поспиш зі мною? 

    — Ну, добре, вже посплю. 

    — Я тоді піду сходжу в душ. І повернуся. Завтра все вирішимо, вчителі не такі суворі, як здається. 

    Кірішіма кивнув. Вони почали збиратися спати і невдовзі вляглися.

     

    0 Коментарів