Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Джен

    День Купала. Пройшло два тижні з тої самої ночі. Веселощі, сміх, багаття. Ця атмосфера заповнювала всіх. Юра теж танцював з усіма, їв хліб з медом і молоком. А Михайло сидів трохи нижче по річці і спостерігав за веселою юрбою .

    Ось настав час дівчата кидають сплетені вінку у річку а хлопці біжать за ними по берегу .

    -Ой куди ж ти . – Юрко теж впустив свого вінка з голови, але на відміну від них випадково. Він стрімко побіг щоб зловити його .

    До ніг чоловіка щось прибилося .

    – Який гарний. – сказав він дістаючи синьо-фіалкове кільце. Надягнувши його він подумав про Юрка, такий же ніжний і барвистий. Теплий до душі .

    – Ем вибач він мій – пролунав невпевнений голос . За ним стояв Юра червоний чи то від бігу , а може зніяковів.

    Серце знову закалатало.

    – А все тепер він мій . – сказав Михайло з усмішкою , встав та почав скакати навколо хлопця який намагався дотягнутися до вінка.

    – Михайло віддай … ха-ха ну віддай, так не чесно .

    Ось чоловік перечепився через гілку і разом з юнаком вони впали у зелену, високу траву .

    – Ха-ха Юрчику ти хоч цілий?

    – Звісно я ж на тебе гепнувся. – хлопець лежав на ньому слухаючи як б’ється серце.

    – Михайло…

    -Що таке ? Все-таки вдарився?

    – Ні все нормально. – хлопець зашарівся .- Якщо я тобі дещо скажу, дуже особисте ти обіцяєш мовчати.

    Михайло почав гладити його по голові.

    – Це якийсь секрет?

    Юра сором’язливо подивився на нього.

    – Так і я ну давно хотів тобі про це сказати .

    Хлопець замешкався , але взяв себе в руки і з серйозним виглядом та м’яким голосом мовив :

    – Я кохаю вас пане Михайло…

    Юрко різко поцілував його, сам не знаючи для чого можливо він не хотів чути відмови або зневаги зі сторони коханого.

    Але Михайло не відштовхнув його, а ніжно обійняв за талію продовжуючи поцілунок.

    Він боявся що відпустивши його прокинеться.

    – Хах Михайло ви що … – не вспів Юрко договорити як чоловік притиснув його до себе і знову поцілував , але це був не той невпевнений поцілунок а повний пристрасного бажання.

    З низу щось тверде впилося в ногу юнака .

    Зрозумівши що це вони стали червоніше за варених раків .

    – Юро вибач я .. я не контролював себе. – чоловік вів себе як підліток перед першим зізнанням в коханні. Спітнівший, тримтячим голосом він намагався щось сказати, але єдине що приходило на думку було. – Я теж тебе кохаю, неймовірно кохаю до нестями…

     

    1 Коментар

    1. Dec 5, '22 at 14:48

      Дякую за главу!! Сцена з віночком дуже крута ^^

       
    Note