Фанфіки українською мовою
    Фандом: Brawl Stars
    Жанр: Драма
    Мітки: Cockwarming
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Глева був сильним чоловіком, розумним, справедливим. Нічого не ставало проблемою на його шляху. Ця людина здавалась багатьом ідеальною. Всі дівчата були в нього закохані, це та сама ситуація, коли жінки не обирають популярного, стереотипного уйобка, а справжнього, доброго хлопця.

    Хлопець йшов в університет, там його теж любили і поважали. Всі викладачі були в захваті від нього. Він був розумним, талановитим і ввічливим.

    Зайшовши в аудиторію Глева привітався з усіма, та не впізнав одну особу. Це була дівчина з блакитними очима і коричневим волоссям. Її очі аж засяяли, коли вона побачила Глеву. Він вирішив познайомитись з нею і сів з нею за одну парту.

    -Привіт!

    -П-Привіт……

    Дівчина почервоніла і відвела погляд.

    -Як тебе звати? – Глева щиро посміхнувшись підсунувся до неї.

    -Соня. А тебе?

    -Богдан. Але у мене є кличка Глева. Мене так назвав мій двоюрідний дядько.

    Ці двоє провели весь день разом, але тут настав час розходитися.

    Соня обняла Глеву і вони попрощавшись розійшлись.

     

    Глева нарешті міг піти додому і розслабитись. Такий важкий день.

    Зайшовши в свій дім Глева закурив і вирішив погратись.

    Він витягнув з кишені довгий ключ і пішов до підвалу. Відчинивши двері Богдан зайшов у темну кімнату, з неї було чути стогін двох хлопів, хто це?! Які секрети тримає Глева. Найкращий, симпатичний, добрий, щирий хлопець увімкнув світло.. В одному кутку кімнати лежав звʼязаний молодий хлопець, підліток напевно ще, а в іншому з кляпом у роті сидів ще один чоловік, можливо такий як Глева за віком, а можливо і старший.

    Глева підійшов до меншого ( це був Юрій, десятикласник, хороший хлопець, шкода, що так вийшло) він підняв його і поцілував. Юра почав плакати і кричати, що Глева хуєсос і як він міг так вчинити. Старший хлопець лежав і не рухався, його погляд був пустим, пригніченим (це був Іван, йому 21 рік, 5 курс медичного університету, славний малий, був найкращим другом Глеви, його скарбом.. Глева давно був закоханий у Івана, але з його фетишем він не міг нічого вдіяти).

    Богдан подивився на Івана і його настрій зразу зіпсувався. Чому Іван нічого не робив, чому він просто дивився в підлогу, навіть не на нього. Глева копнув Юру в живіт і той почав плакати.

    -Йобана сучара, щоб ти здох, урод.

    Глева погладив Юру по голові і вийшов з підвалу. Богдан розлютився, він ненавидів весь світ. Як таке могло статись з його Іваном, чого він не такий життєрадісний як раніше..

     

    Хтось задзвонив в двері, це була Соня. Їй настільки сподобався Глева, що вона відрила його адрес і вирішила навідатись в гості. Перед тим як прийти до нього, Соня подрочила 12 раз, але їй було цього мало, ця неадекватна хотіла більшого. Богдан відчинив їй двері і запросив до хати. Соня не могла втриматись і взяла Глеву за хуй так, що він підстрибнув і вдарився головою, а потім втратив свідомість. Соня ахуєла і вирішила почекати поки він роздуплиться, щоб продовжити їхню ніч. Пройшло 10 хвилин і Софія не витримала і почала лазити по кімнатам Глеви, щоб знайти його труси і забрати собі додому. Кружляючи будинком вона натрапила на підозрілу кімнату в підвалі. Зайшовши вона просто очманіла. Хлопці побачивши її теж були не менше шоковані, у їхніх очах зʼявилась надія, вони почали кричати, ну Іван звісно ні, у нього ж був кляп в роті. Софія була єбанута трошки, тому зразу зрозуміла, що до чого.

     

    Юра знав Софійку, ця дівчина запала йому в серце ще дуже давно. Будучи Максима вразливим Юра заплакав знову від щастя. Його нарешті спасуть, але не просто спасуть, спасе дівчина яку він так хотів. Софія не відчула жалю до них, вона відчула гнів і ревність. Як Глева так міг, він трахає цих двох, а її так і не зміг. Вона вирішила йому помститися і розвʼязала їх двох. Юра накинувся на Соню, а Іван побіг до виходу. Сорохан був максимально розлючений. Він знайшов Глеву і звʼязав так само як він його. Потім дав в єбло і поцілував. Все-таки Іван теж любив Глеву, але просто не розумів цього.

    Тим часом Юра з бушуючими гормонами зґвалтував Соню і скоро завагітніла. Це був хлопчик, красивий. Нарешті в Юри дитина, він так давно цього хотів, ще й він своєї Соні…. Кінець

     

    1 Коментар

    1. Mar 18, '24 at 22:25

      Бля… ну це просто 👏👏👏 Сюжет топ, давно так не сміялася