Фанфіки українською мовою

    Спартак швидко біжить, але, зачепившись за щось залізне, падає на спину прямо у свій окоп, важко дихаючи і з силою притискає до себе автомат, краєм вуха слухаючи, чи є ще перестрілка з ворогом.

    Каска до жаху незручна, давить на вуха та підборіддя, але бути без неї — точно те саме, що йти на вірну смерть.

    Суббота відкидує зброю, і всліпу намагається нащупати пачку сигарет, яку він залишав у цьому холодному окопі.

    Військовий знає — десь там, у Київі, на нього чекає Євген, його маленький янгол, який увесь час так вірно сидить на плечику воїна і обороняє від страшної чорної смерті.

    Чоловік дістає з нагрудного карману невеличку фотографію, де зображений Янович, який посміхався у всі 32 і щось емоційно розповідав Спартаку.

    Підпис на другій стороні: «мій захисник. Бережи себе, коханий. Обіймаю та цілую міцно-міцно у ті твої рум‘яні щічки. І якщо їх не буде коли ти повернешся, а будуть лише гострі вилиці, то получиш по сраці!

    Твій малюк, Женя ♡︎»

    Біля свого імені комік намалював не зовсім рівне серце, але воно так гріло душу Субботи.

    Гучний вибух змушує відкинути недопалок, швидко ховаючи фотографію назад у карман.

    Чоловік, стиснувши зуби, хапає зброю і різко вистрибує з окопу, біжучи вперед.

    Блакитно-жовта нашивка на правому плечі неначе додає сил, а червоно-чорна на лівому надавала стимул іти до кінця і неконтрольовану жагу перемоги.

    Товариш Спартака, який був за декілька метрів попереду, лише змучено посміхається, хлопаючи друга по спині і вони, плече в плече, занурюються в кровавий котел.

    Женя завжди оберігав його, писав листи та з нетерпінням чекав повернення свого солдата.

    Зовсім скоро скрізь лунатиме: «Ми перемогли! Просимо повертатися додому. Ворога знищено. Перемога. Слава Україні!»

    Янович плакатиме, міцно обіймаючи воїна і не відпускатиме його більше ні на крок.

    А ще через декілька днів на його пальці буде обручка, всередині якої надпис: «янгол та воїн ♡︎»

     

    4 Коментаря

    1. Feb 15, '23 at 21:28

      Дуже гарна робота! Сподіваємося, що скоро ми дійсно почуємо ці слова💗

       
    2. Feb 4, '23 at 12:34

      Автор привіт) Робота крута і емоційна, ви змусили мене плакати (навіть зараз коли пишу цей коментар)😭
      Успі
      ів автору на ще більше таки
      робіт🥰

       
    3. Jan 31, '23 at 11:46

      Дуже кайфова робота! Перша на таку тему, що дуже радує🛐 Маленька розповідь, але вона є)) Щиро дякую! Продовжуйте писати, у вас класно ви
      одить))

       
      1. @__author__Jan 31, '23 at 12:14

        дякую! 💚🫰🏻