Фанфіки українською мовою

    Дорогі друзі, як і просили, друга частина фанфіку «Кохання – гра. Мішень – убивця».

    Гарного настрою та приємного читання!🥰

    Женя відчув болючий стукіт у скронях. Думок було дуже багато, але він не міг зловити жодну. Стан повного розпачу та нерозуміння.

    Чоловік схопився руками за голову, пістолет гучно впав на підлогу. Це було дуже не професійно, але в той момент він не належав своєму тілу, ним володів цей пронизливий біль.

    Звук падіння і привів його на кілька секунд до тями.

    Без будь яких слів він підняв пістолет і вийшов з квартири.

    На вулиці злива. До голови миттєво приходять спогади про той ранок коли все почалося. Це відчуття не передати жодними словами. Хотілося щоб це був якийсь страшний сон, але ні. Це реальність, гірка і болюча реальність.

    ***

    Янович провів сім днів не виходячи з дому. Це були найдовші дні, найпекучіші дні. Дні спогадів , дні мрій – розбитих мрій. Він згадував їх спільні моменти разом, довгі та щирі розмови.

    «Щирі» – гірко видихнув чоловік.

    Коли було дуже важко і думки знову заплутувалися в клубок. Женя починав писати. Він списав сотню листків.

    «-я зможу зберегти його, зберегти цю таємницю» – Женя відчайдушно шукав ідеї як врятувати коханого. Здавалося, що це все ще можна повернути. Має ж бути і в цій історії хороший фінал.

    Чоловік вимкнув телефон і не вмикав світло в квартирі. Він хотів створити ілюзію повного зникнення, лиш написав на роботу : сильно захворів.

    Він був абсолютно здоровим, проте серце пекло наче хворе.

    Про Спартака думалося лише хороше, від того було і тяжче.

    Дивні , таємні стосунки, але які ж вони були один одному душевно близькі.

    « треба це врятувати…» крутилася думка в голові чоловіка.

    ***

    Ранок суботи рівно за сім днів його «зникнення».

    Женя прийшов у відділок, автоматично , без емоцій, він навіть не міг би сказати яка погода, адже вулиця і люди були просто фонові.

    Зайшов в кабінет шефа :

    «-можна до Вас » – сухо запитав.

    «-Так , заходьте . Радий Вашому одужанню . Справа чекає. »

    «-Справа закрита » – відповів Женя поклавши телефон на стіл , «-там є запис».

    Професійна звичка , коли він йшов по тривожному повідомленню Спартака , не знав хто і що там буде там, але про всяк увімкнув запис, якісь фрагменти, крики, слова , все могло знадобитися справі.

    Справі , яку він сьогодні закрив.

    Дякую кожному, хто прочитав цю історію до кінця 🤍

    Вперше пишу фанфік з детективним напрямком.🙌

    Сподіваюсь у мене вийшло зробити цікавий сюжет. Хочу сказати спасибі моїй сестричці яка подала дуже хорошу ідею для фіналу цього твору.🤭

    Ще більше моєї творчості можна знайти у моєму телеграм каналі.👀

     

    1 Коментар

    1. Mar 30, '23 at 08:12

      Це файно!