Фанфіки українською мовою
    1. Зізнатись в коханні.
    2. Розірвати всі зв’язки.
    3. Переїхати.

    “Ні,ні,ні! Перший пункт однозначно потрібно викреслити. Кейт, ти божевільна. У нього є дружина, діти , дім. А ти ? Хто ти для нього? Напарниця, дитина , учениця ? Так , але не та кого він любить.

    Мені боляче , душа розривається від усвідомлення того , що ти ніколи мене не полюбиш , бо твоє серце зайняте .

    Я рада що бачу тебе , бачу як ти мені посміхаєшся , коли я йду тобі на зустріч разом з Лакі, коли обробляєш мені рани , після якоїсь бійки , коли вчиш мене і бачиш як у мене виходить. Але так не може продовжуватись вічність…

    Рано чи пізно я просто помру від болю.

    Я вирішила покинути тебе. Можливо це допоможе прийти до тями…                                             Я  вирішила , я зроблю це , я напишу йому листа в якому буде зізнання в коханні”

     

     

    Лист:

     

    *Привіт Клінт , це я Кейт .

     

    Пишу тобі листа , бо не хочу дивитись тобі в очі. Зі мною все добре , не хвилюйся . Я залишу тобі Лакі , при глянь за ним будь ласка , поки я не приїду .

     

    Дякую тобі за все , що ти для мене зробив.

     

    Я тебе кохаю…

    Вибач мені за все…*

     

     

     

     

    Клінт:

     

    Я підійшов до її квартири, дістав ключі, які були у мене на екстрений випадок , відкрив двері, до мене підбіг Лакі.

     

    – Друже! – погладив Лакі за вухом,- А де твоя господарка ?, -вона говорила , що їй потрібна допомога.

     

    Лакі побіг до кухні , Клінт пішов за ним. На столі в кухні стояла піца  яку  так вдивлявся Лакі  , а на ній стояв лист , на якому було написано “Клінт”.

     

    Клінт забав лист з коробки піци , відкрив коробку і дав Лакі шматок .

     

    Клінт пішов у вітальню сівши у своє улюблене крісло , відкривши лист  почав читати .

     

    Лист:

     

    Привіт Клінт , це я Кейт .

     

    Пишу тобі листа , бо не хочу дивитись тобі в очі.

     

    “Чому вона не хоче дивитись в мої очі ?”

     

    Зі мною все добре , не хвилюйся . Я залишу тобі Лакі , при глянь за ним будь ласка , поки я не приїду .

     

    Дякую тобі за все , що ти для мене зробив.

     

    “Тобто?, звучить як прощання.”

     

    Я тебе кохаю…

     

    Вибач мені за все…

     

     

     

     

    “Я тебе теж…”

     

    Я докоряю собі за почуття до тебе маючи сім’ю .

     

    -Я тебе кохаю

     

    Ці слова були сказані Клінтом Бартоном в порожнечу . Їх ніхто не чув і не почує .

     

    А Кейт  не дізнається , що її почуття не залишились без відповіді.

     

     

    0 Коментарів