Фанфіки українською мовою

    Примітка автора: повідомляю фф написаний про Спартака і Женю, але більше про Колю і Антона 2.0

    Просто маленьке попередження 😌
    О і доречі мені дехто допомагав, прекрасний чатик This is Спаржа і прекрасна Настя🫂

     

     

    — От тільки потрапите мені на очі, не знаю, що з вами зроблю! — по коридору вихором пронісся розлючений Микола. Рівно 10 хвилин тому, вони мали починати подкаст, але хлопцями за кулісами і не пахло. Він чекав хвилину, п’ять, але трясця десять було вже занадто. Його думки заполонили плани помсти, всі які тільки він знав. Ось знайомі вже дубові двері гримерки, тож чоловік трохи сповільнився. Підійшовши до дверей та піднісши руку, аби постукати, Коля зупинився, як тільки почув стогін. Спочатку він подумав, що йому здалося, але стогін повторився.
    — «Мені здається чи це там Спартак стогне? А ще голос Жені… — чоловік прищурив очі і прикусив губу, аналізуючи цю ситуацію. — З однієї сторони, не хочеться їх відволікати, але і хочеться. Важко вирішити… А нічого було запізнюватися!»
    Микола хитро прищурився і постукав у двері. На тій стороні почувся шум і шурхіт.
    — Ще 3 хвилинки! — якби Женя не старався, але його схвильований і хриплий голос видавав усе, що там відбувалося. Тихе шипіння і пару матюків також було чути.
    — Три, не більше! — ще постоявши декілька секунд, Коля пішов у сторону сцени і сказав Антону, що хлопці запізняться.
    Увесь подкаст чоловік спостерігав за Субботою і Яновичем. В його думках було лише питання про те, як ці двоє можуть спокійно говорити, якщо мить тому займалися сексом. Зачіска Спартака, як завжди, була укладена, що теж дивувало.
    -•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-
    Час від часу в голові Колі випливали картинки, але навіть не про хлопців, а про нього самого і…
    — Коля, ти чого завис? Краще б допоміг, аніж протирав штани — чоловік тряхнув головою і придивився до людини, що говорила з ним. Спочатку погляд зачепився за окуляри, а потім і знайоме чорне худі.
    — Вибач, Антон. Просто задумався — Микола підвівся з крісла, ніяково посміхаючись. Руки не знали куди себе діти, тому заламували пальці. У руках оператора була апаратура і було видно, як він ледве тримається на ногах — Давай допоможу?

    Руки Колі потягнулися до сумки, яка висіла на правому плечі Антона. Той з радістю позбувся додаткового тягаря на свої плечі.

    — Дякую, Коля, виручаєш — оператор посміхнувся і пішов в сторону їхньої гримерки, за ним поплентався слідом пан-я-все-порішаю-у-турах(боже вибачте 😂). Поки вони йшли по, хвала небесам, прямому коридору, обговорювали наступне місто, як все краще оформити, що видалити в цьому випуску, а що залишити. Коля пропонував залишити пару найкумедніших і найкращих гейських жартів, які так люблять глядачі, для обстановки.

    — Тоді ти і будеш все це монтувати — з награною образою проговорив Антон і трохи прискорив крок. Проходячи повз гримерку Спартака і Жені, він раптово зупинився, бо йому здалося, чи він почув стогін. Але більше нічого начебто не відбувалося і оператор пішов далі. Коля побіг за ним, натягуючи низ худі трохи на стегна.

    -•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-

    Його руки ковзають по всьому нататуйованому(таке слово є взагалі?) тілу. Вмілі пальці залазять під чорну сорочку, проводять від живота до плечей, повільно знімаючи непотрібну річ. Поки руки живуть своїм життям, а одне коліно розташувалося між ногами Спартака, Женя палко проникає язиком до рота Субботи. Він обожнював ці руки, ці стегна, цю шию. Готовий виціловувати кожен сантиметр цього тіла, яке так тягнеться до нього. Руки Спартака зжимають його сідниці, від чого Янович стогне тому у рота. За дверима чути кроки та знайомі голоси і актор замінює свої губи на долонь і закриває рота партнеру. Суббота незадоволено хниче і треться збудженим членом об його стегно. Женя ледь стримується, розмови зовні затихають і кроків не чути. Психотерапевт дивиться на своє кудряве розчервоніле чудо, яке сьогодні хотіло подомінувати. Раптом у голову прийшла ідея, від якої відмовитися не хотілося. Спочатку він пройшовся язиком по пальцях коханця, спостерігаючи як той ще дужче притискається до його стегна. Потім вмілий язик змінили зуби, які вкусили різко і боляче. Женя зашипів, матюкаючись чоловіку на вухо, і погрожував помстою. На це Суббота лише усміхнувся, цікаво чи справді помститься і як?

    -•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-•-

    Розклавши всю апаратуру по місцях та зібравши свої речі докупи, хлопці змогли видихнути і впали на м’який червоний диван. Антон відкинув голову на спинку і полегшено видихнув. Від відчуття цілковитого спокою і комфорту чоловік закрив очі, насолоджуючись тишею. Але от його колезі не було так спокійно. Він сидів ближче до стінки, яка розділяла цю кімнату і гримерку хлопців. Йому чути кожен крик, кожне «Женя, ще!», кожен комплімент тілу Спартака і вмілим рукам Яновича. Чомусь Микола завжди уявляв, що саме Спартак домінант у цій парочці, навіть у дружбі. Але, як виявляється, той он як любить, коли в нього проникають пальці коханої людинки. Від цього хотілося вити, і Коля заскулив від збудженого члену, який так хотів до себе уваги. Перед його очима знову ці кляті картинки, які він хотів забути. Його важке дихання і те, як він совався на дивані, помітив Антон.

    — Коля ти чого соваєшся на тому бідному дивані, щось сталося? — чоловік відкрив очі і глянув на колегу. Сидів той у формі, як то кажуть, букви зю. Тулуб нахилитий трохи вперед, ноги максимально стикаються одна з одною. Микола обійняв себе руками, тихо благаючи бога, щоб той допоміг йому. Ще трохи і він кинеться на Антона, увесь збуджений, полізе до того з поцілунками і руками в штани. Так ще й, наче дразнячись, оператор нахилився ближче і тепер чути його дихання над вухом і тихий шепіт:

    — Ти також чуєш це? Я думав мені здалося — обличчя Антона вкрилося легким рум’янцем. Коля піймав себе на думці, що той виглядав доволі мило. Хотілося поцілувати ці щічки і розглядувати, як ті червоніють.

    — Так, Антон, чую. І не тільки зараз. Я і до цього чув — Микола провів долонями по обличчю і зарився пальцями у волосся. Терпи, чоловіче, не можна кидатися на колег, лише тому що твій мозок підкидає такі відверті речі у думки.

    — Коля… — рука Антона накрила одну з долонею Колі та обережно витягнула з волосся. Оператор поклав їхні зчеплені долоні на ногу колезі, трохи стискаючи — Щось сталося. Окрім цих стогонів і лютої оргії, яка відбувається за стінкою. Розкажи мені, що тебе тривожить? Просто, виглядаєш так, наче над тобою стоять з паском і гатять по спині за один неправильний рух.

    А що Коля мав казати? Так і так, уявляєш перед подкастом я почув, як трахаються Спартак із Женею, а потім мозок почав кидати відверті картинки з тобою? Ще й ці зчеплені руки, хотілося вити. Тіло не слухалося здорового глузду, праве коліно притиснулося до коліна оператора.

    — Тоха… Можеш мені хоча б дати обіцянку, що не будеш кричати, після того як я скажу дещо? — він з надією поглянув у очі, які заховані за склом. Антон ніжно посміхнувся, опускаючи погляд кудись униз.

    — Обіцяю, Коля, ні на один децибел я не підвищу голос — оператор поклав руку на серце і підняв гордовито голову, все ще з посмішкою на вустах. Від цього Микола теж усміхнувся, трішки червоніючи.

    — Отже, я не вперше чую, як ці двоє трахаються в гримерці — вдих-видих і «угу» від Антона — Але проблема не в цьому, це вже їхні справи… — руки стиснулися — Якщо коротко, то після почутого, в мене стали маячіти перед очима відверті картинки і зараз я максимально приховую своє збудження. Тому і ковзаю по дивану. — промовив чоловік на одному диханні.

    — Ага… — це все, що міг відповісти Антон. В його голові закралися теорії, що саме бачить колега. — Якщо хочеш —можу піти десь погуляти, а ти тут займешся «своїми справами» — на останньому словосполученні оператор показав руками те, що мав на увазі. Миколі не хотілося відпускати ці руці. Він лише мовчки підняв свої, просячи обіймів. Антон не відразу зрозумів, що від нього хотів товариш, але потім притиснув до себе за спину. Коля ткнувся носом у відкриту шию оператора і гаряче дихання змусило того червоніти та постогнувати. — Вибач, схоже що в мене чутлива шия і…ммм, Коля? Що ти робиш?

    Все, всі гальма, які стримували машину на ім’я Микола здали. Його руки стиснули низ худі, немов питаючи дозволу. Губи притиснулися до ніжної шкіри в легких поцілунках.

    — Антон, ці картинки, … Вони з тобою, Антон — Коля повів носом і вустами далі по шиї до щелепи. — Я не знаю, чому саме з тобою — чоловік відірвався від шиї, погляд ковзнув вище, до очей. Привідкриті вуста, так і просили про ніжний, цнотливий поцілунок.

    Оператор тяжко видихнув. Він не дихав, поки колега говорив. Коли губи перестали торкатися до шкіри, тіло саме потягнулося за цим теплом, яке гріло серденько і душу. Антон зняв окуляри і легенько притиснувся вустами до Колі, цнотливо і невимушено. Зіниці, що розширилися на всю райдужку, тепер прикриті віями. Пальці почухували потилицю з коротким волоссям, а поцілунок став глибше. Не на багато, але на трішки. Вуста Колі обхопили нижню губу оператора, посмоктуючи. Нарешті руки змогли залізти під кофтину і зняти непотрібну річ.

    Обличчя Антона з кожним рухом червоніло дедалі сильніше. Збудження проходило по всьому тілу, повільно стікаючи внизу живота.

    — Антон? — Коля ковтнув зайву слину

    — Що? Що Коля? — пальці оператора пройшлися по грудях, прикритих футболкою, дедалі вище, знімаючи непотрібне худі.

    — Антон можемо ми спробувати? — їхні тіла бажали розрядки і терлися об все що тільки можна. Оператор кивнув, на його обличчі виднілися страх і бажання. Коли Микола хотів потягнутися за ще одним поцілунком, Антон рвонув з дивану до стіни.

    — «Ну все Коля, ти його налякав, зараз піде» — не хотілося, щоб той ішов. Але чоловік підійшов до стіни та приклав вухо, прислухаючись до звуків за нею.

    — Вони все ще трахаються — підсумував оператор. Він посміхнувся — Доречі ти мені винен.

    — В сенсі? — Коля нахмурився. З якого це переляку він винен?

    — Ну пам’ятаєш ми колись по приколу заключили парі — чоловік відірвався від стінки і пішов у сторону дивану, на ходу зачіпаючи усі поверхні, які тільки можливо.

    — «Без окулярів зовсім сліпе кошеня» — Микола піднявся з м’якого нагрітого містечка і взяв колегу за руки. — Допомогти?

    — Так, дякую — вони обійшли сумки, коробки, крісло. Біля столику перед диваном Коля спотикнувся і мало не гепнувся спиною об дерев’яну поверхню. Руки оператора вчасно вхопилися за його плечі і талію, та не дали упасти.

    — Дякую

    — Не дякуй — обидва розсміялися. Прикол, який частенько використовував Спартак, і Женя жалівся, що дарма сказав тому про цей жарт.

    — Подякую пізніше — руки нахабно лізли під футболку та шкрябали спину оператора, від чого той прогинався і… мурчав? Коли до нього самого дійшло, що він робить, чоловік закрив собі долонею рота. Його обличчя горіли віл сорому.

    — Вибач, я не знаю, що це було і чому — легкий поцілунок біля вуха.

    — Зроби так ще раз, ммм, кошеня — однією рукою Коля притиснув товариша (ні ну а шо, тільки у фф по Жені і Спартаку так можна) ближче до себе за поперек, інша — гладила плечі і лопатки. Стояти важкувато, та ще й тіло Антона навалюється зверху. Він всівся на м’якенький диван, тягнучи на себе колегу.

    Зручно вмостившись, вони сиділи, зіткнувшись чолами, і думали, що будуть робити далі. Ініціативу перехопив Антон. Повільно, не дивлячись в очі, він розстібав(таке слово є в українські мові) пасок та ґудзик на чужих штанях. Від доторків до збудженого органу через тканину Коля засовався ближче до бажаних рук.

    — Можеш піднятися? — ніяковіючи від свого власного хриплого голосу, Антон стягнув штани та ковтнув зайву слину, знімаючи труси з чоловіка навпроти. Від того, що нарешті член не впирається в тканину і не маже її спермою, Коля полегшено видихнув. Він відкинув голову назад, коли пальці Антона ледь торкалися стовбура, неначе перевіряли щось. — Вибач, я цього зовсім не вмію робити іншій людині — червоний, як рак, Антон почав відсовуватися, але йому не дали далеко піти.

    Коля ліг на спину, тягнучи за собою тіло товариша. Той упирається долонями у диван, затиснутий чужими колінами. Гарячий орган потирається об його живіт, який ще досі прикритий м’яким худі, але очі навпроти такі ніжні.

    — Не вибачайся, я також не вмію — рука сковзнула по талії до стегна, заспокійливо поглажуючи. Інша рука гладила спину від попереку до лопаток. Руці Антона потягнули низ футболки, стягуючи її та відкидаючи у бік.

    Поки руки знайомилися на дотик з чужим тілом, губи оператора опустилися на відкриту шкіру шиї, даруючи поцілунок. Ніжно втягуючи шкіру, злегка прикушуючи, але не залишаючи слідів. Спустилися нижче, обсипаючи вологими поцілунками ключиці. Відхилившись, зволожив пальці, підніс їх до твердих сосків, потираючи. Від цих маніпуляцій чоловік під ним застогнав, піднімаючи стегна вгору, тим самим притискаючи збуджений член до теплих стегон.

     

    — Ох!

    — Приємно? Я сподівався на це, — Антон опустив теплі губи на соски, заміняючи вологі пальці, втягуючи їх в рота.

    Коля погладжував спину товариша, боязко опускаючи руки на сідниці, стискаючи їх в долонях. Заривався рукою у волосся, наче хотів відірвати чоловіка від своїх грудей, припинити це. Але у наступний момент стискає в кулаці пасма волосся і притягував ближче, вимагаючи не припиняти ласку.

    Коли кожний дотик до грудей змушував чоловіка все інтенсивніше тертися об чуже тіло, рука Антона потягнулася до члена. Орган вже болів від збудження, з головки виділялася природня змазка. Опустивши долоню, чоловік з силою провів по всій довжині, розтираючи вологу.

    Коля вигнувся, відхиляючи голову, відкрив шию. Антон повернувся до обличчя, цілуючи колючі щоки, підборіддя.

    — Як ти? — все ще рухаючи рукою, запитав оператор.

    — Незвично, але приємно, — і він у відповідь потягнувся до чужого тіла. Швидко пройшовся руками по всьому тілу, затримуючись на найбільш цікавих ділянках.

    Особливо його цікавила одна ділянка, яка дуже жваво вказувала на інтерес до чоловіка.

    Важко ковтнувши в’язку слину, він протягнув руку, повторюючи рухи Антона, стиснув, розтираючи перші краплі еякуляту.

    Тепер настала його черга тремтіти від збудження і здивування.

    Вони не промовляли більше ні слова. Було чутно лиш важке дихання, і вологі звуки від жарких поцілунків. І ще глухі стогони за стінкою, які ставали все більше гучними.

    Трясця, він ніколи не думав, що це його так збудить. Розуміючи, що довго не протримається від збудження, він прискорив рухи, тягнучись до тіла чоловіка цілуючи всі місця, куди дістаються губи.

    Проводить рукою по члену, стискаючи, прискорюючись. Задіваючи ребром долоні яєчка, знову стискаючи головку.

    Чоловік під ним стогнав, вигинався, але повторював рухи за товаришем, з кожним разом все впевненіше.

    Антон відчув, як власний член напружився, хоча здавалося, більше немає куди, відхилився від обличчя Колі, глянув на заплющені очі.

    — Трясця, як добре. Я скоро кінч-у, – орган в його руці також напружився, яєчка підтягнулися, здавалося навіть, що вони стали важче.

    Коля лише важко дихав, у всі очі дивлячись на напружене обличчя оператора, скроні на якому вкрилися крапельками поту.

    Піднявшись, він провів язиком, злизуючи їх

    — Дідько!!!

    Антон почав інтенсивніше рухати стегнами, підмахуючи долоням Колі, пришвидшуючи розрядку.

    Одним рухом Коля змінив їхні положення і тепер навис зверху. Його затуманений збудженням погляд блукав по обличчю навпроти. Червоні щічки, розгублений погляд, припухші від поцілунків вуста. Розтріпане волосся. Все так і манило, зводило бідного чоловіка з розуму. Їхні руки припинили будь-які дії, лише очі бігали по обличчям. Чистою долонею Коля провів по шиї і перейшов на потилицю. Піднявши її трохи у повітрі, торкнувся губами до чола. Під поцілунки потрапили щоки, очі, ніс. Потім повільно вони перетікли на щелепу і вниз по шиї до плечей, хоч ті все ще були прикриті футболкою та худі. Він, незадоволений цим, смикнув за край.

    — Зніми це, — владний тон змусив член Антона сіпнутися, язик невільно пройшовся по губах. Цей жест сподобався чоловіку, що нависав. Одним рухом тканина була відкинута убік, відкриваючи груди, які важко здіймалися. — Ось так набагато краще.

    Микола втикнувся носом в плече оператора, вдихаючи запах поту і інтимної близькості між ними. Ніхто з них і не думав, що буде дрочити своєму колезі, червоніючи та притискаючись ближче до чужого тіла.

    — Ти занадто напружений, розслабся, — обережний поцілунок в плече. Потім ще один, тепер він пробував шкіру на смак. Доволі незвично, але і не неприємно. Коліна невільно стискали чужі стегна, максимально не даючи шансу на втечу. Цікаво, а якби Антон попросив припинити, чи зміг би він зупинитися? Певно що так, але не зараз. Надто далеко зайшло усе. Було бажання проникнути пальцями усюди де тільки можна, але поки що і всього, що відбувається достатньо. Хотілося роздивитися, який вигляд має оператор здалеку. Коля піднявся на руках, стаючи на коліна.

    Коли вага, що притискала до дивану, зникла, Антон заскавчав і подався тілом угору. Хтивий погляд зверху збуджував і хотілося вже нарешті отримати бажане. Будь-яким способом, абсолютно неважливо. Руки обхопили чужу голову і притиснули до своєї.

    — Коля, допоможи мені, — Антон замурчав на вухо колеги, від чого той густо почервонів і почав рухатися стегнами. Схоже, у когось любов до котів, або до мурчання, — Я зроблю все, шо побажаєш, але дозволь мені кінчити. Зроби це своїми руками, — рука зарухалася, — Дякую, ммм.

    За сусідньої стінкою почувся викрик, який заткнули долонею. Антон на це звернув увагу.

    — Цікаво, що там відбувається? Ну от конкретно, бо якщо посудити по звуках, то Спартака там схоже непогано натягують — оператор хмикнув. Гаряче дихання у вухо і низький голос змусили його повернутися до їхнього заняття:

    — Якщо попросиш, можу і тобі влаштувати.

    — Давай наступного разу краще, — якщо він ще буде той наступний. А раптом вони зараз отримають бажане і просто домовляться усе забути? Будуть далі працювати, обговорювати тури і знати, що у гримерку краще не заходити, якщо там закрився Янович із Субботою. Оператор ковтнув. Краще про це поки не думати.

    Рука пройшлася по всьому члену, ховаючи та показуючи голівку знову. Природня змазка бруднила усе довкола. Чужу руку, стегна, живіт. Судячи з того, як очі Антона закочуються, а дихання стає дедалі важчим, скоро його накриє оргазмом. Тож Коля, не зволікаючи, зарухав руками і стегнами водночас. Зараз йому потрібно дати кінчити партнеру, а далі вже як піде. Чекати довго не доводиться. Спина Антона відривається від дивану і прогинається у повітрі. Сперма заляпує йому живіт, м’який диван і стегна. Він ховає обличчя десь у оббивці, важко дихаючи. Чоловік над ним вже самостійно рухається у кулак, доводячи себе до кінця. З гучним хриплим стогонем він підкидає ще декілька разів стегна і падає на тіло під ним. Дарує вдячний поцілунок у скроню і просить того трішки помуркати йому на вухо. Антон з радістю виконує це бажання і легенько кусає за вушко, цілує в щоку і притискає до себе. Мокрі, брудні, зате задоволені. Звуки за стіною припинилися, отже і там вже закінчилися хтивості і розпуста.

    Схоже, сьогодні буде у цих чотирьох камінг аут, один перед одним, але це згодом. Зараз хочеться просто трохи полежати, цілуючи маківку партнера, і шепотіти, який той був збуджений і гарний.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    9 Коментарів

    1. Jun 5, '23 at 21:50

      О боже. Як же це ГАРЯЧЕ. Я тупо потекла, а люди поруч не розуіють, чого я так дивно себе поводжу. Дякую, Автор)

       
    2. Apr 9, '23 at 20:53

      Велика дяка, авторці за роботу, гаряче та розпустно, усе у найкращи
      традиція
      , ідея з підслу
      овуванням( якщо це можна так назвати) чудова, із нетерпінням чекатиму не лише на продовження, але й на інші ваші роботи нат
      нення вам у подальшому
      Ps ремарки у тексті просто шикарні

       
      1. @KristfApr 10, '23 at 14:52

        Дякую, фф будуть, уже є ідея для продовження і ще одного фф по цим
        лопчикам)

         
    3. Фанфік прекрасний! Дякую тобі, авторе, що добралася своїми шиперськими рученятами до ни
      )
      очеться прочитати ще більше ваши
      робіт по Антону і Колі, тому з нетерпінням чекаю на ни
      ^^ Фанфік дуже милий, чуйний, але водночас достатньо
      тивий)

       
      1. @Аніме дівчинка /ᐠ。ꞈ。ᐟApr 9, '23 at 16:12

        Все буде, ще не один фанфік. Тро
        и розберуся з іншими фф і напишу продовження 🤫

         
    4. Apr 8, '23 at 23:39

      дуже мило і чуттєво! гарна робота! автор Сонечко:з

       
      1. @lhnlztApr 8, '23 at 23:45

        *цьомає* дякую, ви ще краще сонечко 🫂

         
    5. Apr 8, '23 at 23:38

      То є шедевр! Мила і дуже приємна робота) дуже гарно написано. З нетерпінням чекаємо продовження і решту робіт!! Цілую кожен пальчик<3

       
      1. @Kos NotApr 8, '23 at 23:44

        Дякую, сонечко☺️🫂