Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Персонажі: Aether (Quintessence)
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Даня, Дан:

    Високий хлопець 16 років. Має темне, майже чорне волосся та темні карі очі. Любить брутальний одяг, чорні тони, які збігаються з його характером. Привабливий хлопчина, який ніколи не обділений жіночою і не тільки увагою. Проте його цікавлять хлопці.

     

    Ваня:

    Син багатого і впливового чоловіка. Хлопець середнього зросту з блакитними очима і світлим волоссям. 15 років. Є відомою особою (моделлю) і актором. Користується популярністю в школі. З дитинства дружить з Даном бо їхні батьки здавна колеги по роботі. За натурою спокійний і веселий хлопець. Також має багато уваги і фанатів дівчат. Але на любовному фронті його цікавлять хлопці.

     

    Моня, Маргарет:

    Дівчина невисокого зросту з темним хвилястим волоссям і зеленими очима. Є учасницею шипперської групи. Не має хлопця. 15 рочків. Не проти ЛГБТ. Має трохи шальний характер, але вона весела і щира.

     

    Геля, Ані:

    Дівчина з довгим каштановим волоссям і карими очима. Висока, з гарною фігурою. Є учасницею шипперської групи. Має хлопця Кирила. 14 років. Не проти ЛГБТ. Мила і тихенька дівчинка, поціновувач фанфіків та аніме. Спокійна та цікава особистість.

     

    Тася, Тая:

    Дівчина середнього зросту з коротким чорним волоссям і зелено-сірими очима. Фанатка ЛГБТ, учасниця шипперської групи. Не має хлопця (шукає дівчину). Спокійна, розсудлива і сильна вдача. Можна подумати що вона дедінсайд, хоча можливо так і є. Має великі успіхи в навчанні. Погана звичка – куріння.

     

    Артур:

    Син багатої бізнес-леді. Виріс без батька. Хлопцю 16 років, зустрічається з Нікі. Має каштанове волосся і карі очі. Високий, стрункий з підтягненою формою (очевидно займається спортом чи ходить у зал). За характером мовчазний і тихий, загадковий на перший погляд, але з близькими людьми веселий і відкритий. Одягається як і всі. Не хоче виділятись серед інших і бути у центрі уваги. Не підтримує ЛГБТ (є анти ЛГБТ).

     

    Нікі, Ніка:

    Користується популярністю в школі. Одягається стильно і яскраво. Висока і красива, модельна зовнішність. Світло-русяве волосся у поєднанні з блакитними очима прикрашають кожну вечірку. Дівчина є учасницею шипперської групи. Нейтрально відноситься до ЛГБТ. 15 років.

     

    Кирил:

    16 років. Високий хлопець з карими очима і темним волоссям. Носить оверсайз одяг. Батьки мають закордонний бізнес у Німеччині. Хлопчина приїхав сюди і жеве тут сам. Має дівчину Гелю. Холодний і закритий до всіх крім цієї милої дівчини. Виконує всі забаганки і любить балувати її дорогими подарунками. Дуже погано відноситься до ЛГБТ через що бувають суперечки в парі.

     

    Дана, Діана:

    Висока дівчина зі світлим волоссям і зеленими очима. Популярна в соціальних мережах і школі. Має багато прихильників і фанатів. Хлопця не має, але вже давно таємно закахана в Даню. Дівчині 15. Батько має зв’язки і багато грошей, адже є впливовою людиною у політиці країни. Мати померла після народження дівчинки. Дана ніколи не відстає від моди. За характером вона відкрита, але самолюбна і трохи егоїстична людина. Про себе має дуже високу думку і дуже любить себе.

     

    Дмитро, Діма:

    Хлопець не особливого зросту.  З карими очима і каштановим волоссям. Серед інших майже нічим не виділяється. Любить похуліганити. Діма сміливий і вигадливий, але характер в нього важкий. Хлопця легко розізлити чи заставити ревнувати. Через це він буває жертвою маніпуляцій. Найкращий друг Гелі і таємно закоханий в неї попри те, що в неї є хлопець.

     

    Давид:

    Звичайний, спокійний хлопчика зі світло-русим волоссям і блакитними очима. Дружить з Дмитром. Веселий і добрий навіть у найгірших ситуаціях. Любить справедливість і чесність. Можна подумати, що він сіра мишка, але може достойно дати відсіч.

     

     

     

     

    0 Коментарів